deathisseks
Master
hep frauded fotolarView attachment 4053749
Penn'den daha iyi göz şekli ve daha iyi çene
gozler daha iyi evet ama cene degil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
hep frauded fotolarView attachment 4053749
Penn'den daha iyi göz şekli ve daha iyi çene
Serial killer halo is lawbence penn daha iyi dexter canavar gibi amk herif harbi seri katillik bi tipe sahip
Nasıl değil?hep frauded fotolar
Çene bir tık daha iyi ama eyes is lawhep frauded fotolar
ben pennin cenesi daha iyi buluyorumNasıl değil?
doğru amaÇene bir tık daha iyi ama eyes is law
herifin fangirli gibi hissediyorum amkdoğru ama
penn>dexter
female gaze olduğu için böyle söylüyorsun ama oranlara baktığımızda Micheal daha iyidoğru ama
penn>dexter
Objektif bakarsak Micheal'ın çenesi biraz daha iyi ayrıca fizik ve biraz daha kalın boynu olduğu için daha çok oturuyorben pennin cenesi daha iyi buluyorum
daha maskulen
zaten female gaze onemlifemale gaze olduğu için böyle söylüyorsun ama oranlara baktığımızda Micheal daha iyi
bendeherifin fangirli gibi hissediyorum amk
Female gaze burada çok önemsenmiyor, her kadın Hernán'ı çekici bulmuyor diye bir şey yok, aynı şekilde her kadının penn'i çekici bulduğu da yok, bütün kadınlar delusion olduğu için şu female gaze male gaze denen boku siklemiyorum.zaten female gaze onemli
pennde ikiside var
iyi dedinFemale gaze burada çok önemsenmiyor, her kadın Hernán'ı çekici bulmuyor diye bir şey yok, aynı şekilde her kadının penn'i çekici bulduğu da yok, bütün kadınlar delusion olduğu için şu female gaze male gaze denen boku siklemiyorum.
Ratiolar ve harmony gibi şeylere dikkat edilir ve edilmeli, evet belki bu gerçek hayatta böyle işlemiyor ama cinsiyetler arası yok şu iyi yok bu iyi diye çelişen şeylere bakarak birini rateleyemezsin, bu böyle işlemiyor özellikle forumda.iyi dedin
doğru diyosunRatiolar ve harmony gibi şeylere dikkat edilir ve edilmeli, evet belki bu gerçek hayatta böyle işlemiyor ama cinsiyetler arası yok şu iyi yok bu iyi diye çelişen şeylere bakarak birini rateleyemezsin, bu böyle işlemiyor özellikle forumda.
Yani Hernan?
Yok hernan framecelYani Hernan?
Ben yüz olarak kast ettim, ayrıca Hernan framecel değilYok hernan framecel
Herkesin kendi favorisi vardır2 sayfa konuşmuşlar kimse alain delon dememiş amk
Evans Nikopoulos/AteshOfftopic'te gördüm bizim subforum'a sorayım dedim.
Niye manlet olmak isteyelim knk2 sayfa konuşmuşlar kimse alain delon dememiş amk
Hernán'ın dimorfizmi daha iyiFavorim Elias fakat 10/10 dimorfizm isterdim o yüzden Hexum
Öyle zaten, True Bruce WayneHernan allah gibi bir şey bence
olmak isterdim
Bu yeni birsey degil 2 sene once hayalim oydu zetayi goreli 4 5 ay oldu sadece guzellik algim o benim