En Underrated Gıda

D

Deleted member 107033

Bronze
1000013919

Tavuk ciğeri özellikle turkiyede fiyatı inanılmaz düşük kendisinden kat kat pahalı dana cigerinden daha fazla kolesterol içeriyor protein ve pek çok vitamin mineralde hemen hemen ayni.
Yorumlarınızı bekliyorum tartışalım ben de yakında yemeyi düşünüyorum

• +1
Reactions: starboi., Dathomirian Zabrak, hellomylove and 2 others
View attachment 3487192
Tavuk ciğeri özellikle turkiyede fiyatı inanılmaz düşük kendisinden kat kat pahalı dana cigerinden daha fazla kolesterol içeriyor protein ve pek çok vitamin mineralde hemen hemen ayni.
Fabrikasyon Tavuğu sıkıntı dana ciğeri yiyim desen etle aynı fiyat ve ciğeri hergün yemek sıkıntılı köyden getirmiyorsanız yenmez

Fabrikasyon Tavuğu sıkıntı dana ciğeri yiyim desen etle aynı fiyat ve ciğeri hergün yemek sıkıntılı köyden getirmiyorsanız yenmez
Hormon fln muhabbetleri mi

• +1
Reactions: starboi.
View attachment 3487192
a vitamini yuksek baya duzenli tuketimde bobrekte sorun cikarabilir

• +1
Reactions: Deleted member 107180
haftada 1 ye

• +1
Reactions: Deleted member 107033
  • +1
3 ay boyunca hergun yarım kilo yersen belki
bi videoda gordum 3 hafta falan yersen zarar vermeye başliyomuş 1200-1500 falan yetişkin bir erkeğin ihtiyaci bunun 100 graminda 10k var sadece

bi videoda gordum 3 hafta falan yersen zarar vermeye başliyomuş 1200-1500 falan yetişkin bir erkeğin ihtiyaci bunun 100 graminda 10k var sadece
Bir ay 30k aldım sorun olmadı

• +1
Bir ay 30k aldım sorun olmadı
1 ay 30k alsan yeterli zaten günlük doz diyom ben fazla diye ana protein kaynaği olarak kullanilmaz arada bi yenir

• +1
Reactions: Deleted member 107033
ne kadar fiyatı

Users who are viewing this thread

Back