Engel

cakdripa

cakdripa

Sub5 in mu
amk anasını avradını sikim sabah kıza yazacaktım engellemiş başımdan aşşağı kaynar sular döküldü amk sinirden kendimi sikecem nasıl pişman ederim bu orospu evladını istemiyorum konuşmak diyemiyor oropu çocuğu kafayı yedim sabah sabah elim ayağım titriyor

• So Sad
  • JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Ashoimex, Dathomirian Zabrak and 6 others
amk anasını avradını sikim sabah kıza yazacaktım engellemiş başımdan aşşağı kaynar sular döküldü amk sinirden kendimi sikecem nasıl pişman ederim bu orospu evladını istemiyorum konuşmak diyemiyor oropu çocuğu kafayı yedim sabah sabah elim ayağım titriyor
bi banamı garip geliyor boyle seyler kız bana soguk yaparsa bende ona yaparim yazmassa yazmam sikime takmıyorum karı kızı, takamıyorum hatta salla gitsin diyorum
Hoslanmiyorum yani konusmak için konusuyorum hic bisi hissetmiyorum
Hic istenmeyen taraf olmadım bi kıxla konusurken genelde onlar baslatiyor konusmayi. hissizmiyim neyim

@divisionpanzerfaust niye guluyon pic

• So Sad
Reactions: cakdripa
bi banamı garip geliyor boyle seyler kız bana soguk yaparsa bende ona yaparim yazmassa yazmam sikime takmıyorum karı kızı, takamıyorum hatta salla gitsin diyorum
Hoslanmiyorum yani konusmak için konusuyorum hic bisi hissetmiyorum
Hic istenmeyen taraf olmadım bi kıxla konusurken genelde onlar baslatiyor konusmayi. hissizmiyim neyim
Konuşmayı o başlattı zaten ama soğuk yapan da o neyse bitti gitti zaten 2 patlattım kendime geldim

• +1
Reactions: codeine1119
Lan sus amına kodurtma foidinin cortisolmaxx yapıp hormonlarını sikeceksin kendi hayatına bak sen amk başka foid mi kalmadı.

• So Sad
Reactions: cakdripa