Engel

cakdripa

cakdripa

dickpilled
amk anasını avradını sikim sabah kıza yazacaktım engellemiş başımdan aşşağı kaynar sular döküldü amk sinirden kendimi sikecem nasıl pişman ederim bu orospu evladını istemiyorum konuşmak diyemiyor oropu çocuğu kafayı yedim sabah sabah elim ayağım titriyor

• So Sad
  • JFL
  • +1
Reactions: Thrill, meatenjoyer9, meert and 14 others
amk anasını avradını sikim sabah kıza yazacaktım engellemiş başımdan aşşağı kaynar sular döküldü amk sinirden kendimi sikecem nasıl pişman ederim bu orospu evladını istemiyorum konuşmak diyemiyor oropu çocuğu kafayı yedim sabah sabah elim ayağım titriyor
bi banamı garip geliyor boyle seyler kız bana soguk yaparsa bende ona yaparim yazmassa yazmam sikime takmıyorum karı kızı, takamıyorum hatta salla gitsin diyorum
Hoslanmiyorum yani konusmak için konusuyorum hic bisi hissetmiyorum
Hic istenmeyen taraf olmadım bi kıxla konusurken genelde onlar baslatiyor konusmayi. hissizmiyim neyim

• +1
Reactions: Thrill and pashanimair
@divisionpanzerfaust niye guluyon pic

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, balve, Deleted member 251512 and 2 others
bi banamı garip geliyor boyle seyler kız bana soguk yaparsa bende ona yaparim yazmassa yazmam sikime takmıyorum karı kızı, takamıyorum hatta salla gitsin diyorum
Hoslanmiyorum yani konusmak için konusuyorum hic bisi hissetmiyorum
Hic istenmeyen taraf olmadım bi kıxla konusurken genelde onlar baslatiyor konusmayi. hissizmiyim neyim
Konuşmayı o başlattı zaten ama soğuk yapan da o neyse bitti gitti zaten 2 patlattım kendime geldim

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill, meatenjoyer9, Deleted member 251512 and 2 others
Lan sus amına kodurtma foidinin cortisolmaxx yapıp hormonlarını sikeceksin kendi hayatına bak sen amk başka foid mi kalmadı.

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Thrill, pashanimair, Deleted member 251512 and 2 others
Napak amk

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, temelyeterliliktest, szenn and 6 others
bugün hiç çekmedim daha...

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill, pashanimair and Deleted member 277275
Bu daha iyi
5777591 1768770806203

• +1
  • JFL
Reactions: Ameliyat Masası, Thrill, pashanimair and 1 other person
  • +1
  • Love it
Reactions: Ameliyat Masası, Thrill, susisesi and 3 others
kanka salla ben geçen ilk date'den sonra direkt ghost yemiştim halbuki kız full yazıyordu baştan beri. Oluyor öyle

• +1
Reactions: Thrill, Orcairis, Deleted member 277275 and 1 other person