D
Deleted member 75642
Bronze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Canthal tilt negatif sankiUEEYE BAK AQ KAS GOZ ARASİ MESAFE ANASİNİN AMİNİN GENİSLİGİNDEN FAZLA
Yok kafasını kaldırmış ondan negatif duruyorCanthal tilt negatif sanki
yav sikip attınız forumu kanka topunuzun allahını sikeyim
Patladım amk LSMZMXMCMXMSLZLLXXturkishfella
Iron
JoinedJun 5, 2024
3 post ne aq hesabı dün mü açtın yok pardon 5 hzde açmışsınyav sikip attınız forumu kanka topunuzun allahını sikeyim
Bu forumda herkes niye allaha sövmeyi favorilere eklemiş aq3 post ne aq hesabı dün mü açtın yok pardon 5 hzde açmışsın
kanka "sikip attınız" diyorsun hesabın 2 günlük subforumdan ne bekliyorsun hep offtopic şeyler önceden de alaindelonfan ile atsız vardı bundan daha beterdi 30 tane thread açıyorlardı diğer subforumlar da böyleee yani ? bilseydik kayıt olmazdık amınakoyayım millet looksmax siz bi otistikle uğraşıyorsunuz hala şu bu domalma
Herif forumu bozuyor ona kız bize değilhesabı ha dün açmışım ha bugün ne fark ediyor aptal postlarınıza max 3 kişi görüyor okuyor cevap veriyor 3ünüzde birbirinizin arkadaşısınız bu bi maymunla dalga geçiyonuz sonra hüü kendimi nasıl geliştiririm
Şuana kadar buradaki tüm başlıkları okudum suanki forum bence gayet güzel amkkanka "sikip attınız" diyorsun hesabın 2 günlük subforumdan ne bekliyorsun hep offtopic şeyler önceden de alaindelonfan ile atsız vardı bundan daha beterdi 30 tane thread açıyorlardı diğer subforumlar da böyle
Oglum su forumda ilk defa bugün aşırı aktif oldum neler yapmam gerektiğini de çok iyi biliyorum boneking gibi orospu cocuklarini da dikkate alamiyorum mentalcel degilim birşeylerin de farkındayım.ee yani ? bilseydik kayıt olmazdık amınakoyayım millet looksmax siz bi otistikle uğraşıyorsunuz hala şu bu domalma
Ben katılmadan önce lurkluyodum burda o zamanlar daha güzeldi cidden düzgün threadlar vardı amkŞuana kadar buradaki tüm başlıkları okudum suanki forum bence gayet güzel amk
Merak etme kanka hepimiz nasil kendimizi geliştireceğimizi biliyoruzhesabı ha dün açmışım ha bugün ne fark ediyor aptal postlarınıza max 3 kişi görüyor okuyor cevap veriyor 3ünüzde birbirinizin arkadaşısınız bu bi maymunla dalga geçiyonuz sonra hüü kendimi nasıl geliştiririm
Hacı bilmiyorum bence hep looksmax konuşmak zorunda değiliz hem looksmax hemde oftopic güzel oluyorBen katılmadan önce lurkluyodum burda o zamanlar daha güzeldi cidden düzgün threadlar vardı amk
Atsizin aktif olduğu zamanlar iyiydi aw milletle tassak gecip gulduruyodu en azındanBen katılmadan önce lurkluyodum burda o zamanlar daha güzeldi cidden düzgün threadlar vardı amk
Neyse daha boş thread açmayız olur biterBoneking onu da yapamıyor
looksmaxx yapmamis halim Allah’ina kadar mogluyo hadi kaybol eglencemizi bölme canimhesabı ha dün açmışım ha bugün ne fark ediyor aptal postlarınıza max 3 kişi görüyor okuyor cevap veriyor 3ünüzde birbirinizin arkadaşısınız bu bi maymunla dalga geçiyonuz sonra hüü kendimi nasıl geliştiririm