Günde 1Lt Süt İçmek İşe Yarar mı?

Senin o allahını sikerim hadsiz orospu seni
ADMKLPSVMKLAPVDASMP DELİRMİŞ MAL OĞLU MAL BİMDEN ALDIĞI SÜT İLE BOYUNU UZATACAĞINI SANIYOR BU ADAMA CEVAP BİLE VERİLMEZ 45İ MANİSA NE ALAKA TAM AOPTAL GAKSAM AKSAM KAHKA ATTIM

• +1
Reactions: Serialsuicide
senin gibi iqloss oruspu çocuğuna cevap verdiğim için kendimden utanıyorum süt ile boyunu uzatmaya çalışan biriyle kavga ediyorum ananı bacını sikiyim ya

Olum sen harbi bak elini prize sokma yüksek yerlerdende uzak dur amk

• +1
Uza
Uzaaaaa

16.5tl ile sakso çektiren maloyada sikimovic denir

Kaçtır görüyorum seni kıskanç götveren biri faydalı bir şey yapacak diye korkudan anan sikiliyor
süt içiyorsun amk çocuğu ya 16.5tlye aldığın sütü içtiğin için seni çok kısankıyorum lütfen uzayıp bana heightmog atma

• JFL
senin gibi iqloss oruspu çocuğuna cevap verdiğim için kendimden utanıyorum süt ile boyunu uzatmaya çalışan biriyle kavga ediyorum ananı bacını sikiyim ya

Kardeşim derdin ne?

Niye nefret kusuyorsun insanlara?

iqlet iqcel diyenleri gördüm sonunda doğrusnu ve anlamını bileni gördüm

• Love it
Reactions: bera45
Kardeşim derdin ne?

ne nefret kusucam adam saf mal 5 yaşındaki çocuk biliyor sütün boy uzattığını benim sinirlendiğim şey şu 1 dakika düşünse cevabını bulabilecek bi şeyi gelip burda konu açması cidden şu konudan saçma bi konu gördün mü 1 litre süt içsem boyum uzar mı

büyüme plakların kapalı mı bilmiyoruz

genetiğin nasıl bilmiyoruz

ve süt içerek boyunu uzatacağını sanıyor bimde satılanlardan hani

• +1
ne nefret kusucam adam saf mal 5 yaşındaki çocuk biliyor sütün boy uzattığını benim sinirlendiğim şey şu 1 dakika düşünse cevabını bulabilecek bi şeyi gelip burda konu açması cidden şu konudan saçma bi konu gördün mü 1 litre süt içsem boyum uzar mı

Şu konu son 1 hafta içinde açılan en tolere edilebilir konu olabilir amk ahaha

Patlaya patlaya buna mı patladın? gereksiz

• +1
Reactions: why not me?
Şu konu son 1 hafta içinde açılan en tolere edilebilir konu olabilir amk ahaha

Patlaya patlaya buna mı patladın? gereksiz
Boş yapıyor orospu evladı ortada hiç bir şey yokken kıskançlığından,bencilliğinden sik sik yazıyor.
Ucube oe laf aramak için eski mesajlara kadar gitmiş.

Allahını ters düz siktiğim Nerde yazmışım boy uzatacam diye?
Orospunun oğlu seni

Kardeşim derdin ne?

Bu orospu evladi haftalardir her anasi sikildiğinde birine laf atıyor ibne kahpe evladi
Ne güzel bir üslupla yazmışım götverenin yazdığına bak hele senin ölmüşlerini sikerim

Çok komik tirad aminakoyim kahkaha attim okurken

noluyo aq
İstanbul beyefendisi edasıyla tertemiz bir dille yazıyorum Orospu çocuğunun teki gelip salak salak yazıyor az kaldı allahını muhammedini anasını bacısını sikecem.

Users who are viewing this thread

Back