D
Deleted member 251512
Spend your years full of loneliness
Bu abi biri mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ya senin nick kopartıyo amkAuchelius denen yalaka orospu çocuğunun babasıyım galiba benden sonraki de kondom kullanmamış o da olabilir duyduguma gore anasi da rep bagimlisiymis rep aldikca gotunu siktiriyormus
ya aminakoyim nasıl şu siteye gelip günde 100 post aciyonuz ben mavi gorunce otomatik benden eski zannediyorumAuchelius denen yalaka orospu çocuğunun babasıyım galiba benden sonraki de kondom kullanmamış o da olabilir duyduguma gore anasi da rep bagimlisiymis rep aldikca gotunu siktiriyormus
az kalmış azya aminakoyim nasıl şu siteye gelip günde 100 post aciyonuz ben mavi gorunce otomatik benden eski zannediyorum
Senin infazını verdim oğlum ben bacisini siktigimin larpı seni eski Threadlerdeki replyleri ctrl+c ctrl+v yapip yapip duruyorsun irzini siktirtme simdiAuchelius denen yalaka orospu çocuğunun babasıyım galiba benden sonraki de kondom kullanmamış o da olabilir duyduguma gore anasi da rep bagimlisiymis rep aldikca gotunu siktiriyormus
Sanal turkish mafia Hitler yanlış ırkı kesti amk - @maximumcope31Senin infazını verdim oğlum
Oğlum çok özlüyorum lan bu adamı sakasiz fikir babam gibi bisi amk subdaki en realistik kişi falandı Allah carpsinSanal turkish mafia Hitler yanlış ırkı kesti amk - @maximumcope31
Hadi o kdr og flexliyonuz bunuda bilin görelim amk