enjeksiyon l carnitine

MogEater

MogEater

sub1 to true adam.
bulk basarili giidyo, baya yaglaniyom.
10kg vericem bulk sonunda her sabah caffeine ve enjeksiyon l carnitine dusunuyorum, ek tavisye verirseniz sevinirim.
enjeksiyon l carnitine onerir misiniz?

• +1
Reactions: Zodiac, maarda and Arisylva
10kg vericem bulk sonunda her sabah caffeine ve enjeksiyon l carnitine dusunuyorum, ek tavisye verirseniz sevinirim.
Vücudunun anasını sikme makine değilsin reis dikkatli ol

• +1
Reactions: Zodiac, why not me? and htn666
BULK İÇİN NELER YAPIYORSUN TAKVİYE ALIYOR MUSUN

BULK İÇİN NELER YAPIYORSUN TAKVİYE ALIYOR MUSUN
mcdonalds
5 toz 10 supplement vit min filan
protein tozu yulaf fistik ezmesi nutella sut karistir kahve taneleri at ye
shake
bu kadar genelde saglikli olarak ton balikli salata kirmzii et filan tuketuyom protein ihtiyacini protein tozundan aliyom

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
mcdonalds
shake
bu kadar genelde saglikli olarak ton balikli salata kirmzii et filan tuketuyom protein ihtiyacini protein tozundan aliyom
whey proteindeki protein kırmızı etteki proteinden daha kaliteli amk. günde 10 yumurta artı 1 litrelik protein tozlu gerçek inek sütüyle 1 yılda david laid gibi vucud yaparsın

whey proteindeki protein kırmızı etteki proteinden daha kaliteli amk. günde 10 yumurta artı 1 litrelik protein tozlu gerçek inek sütüyle 1 yılda david laid gibi vucud yaparsın
yumurta yemiyom ben sevmiyorum, ayrica ilac bile kullansan sunun gibi vucut yaparsin dogru degil.

mcdonalds
shake
PROTEİN TOZU KARACİĞER YAĞLANMASI YAPIYOR DİYORLAR BLOATED OLUYOR MUSUN KULLANINCA

• +1
Reactions: MogEater
PROTEİN TOZU KARACİĞER YAĞLANMASI YAPIYOR DİYORLAR BLOATED OLUYOR MUSUN KULLANINCA
knk bu forumda diyorlari kabul etmiyoruz, paper atacaksin, kaynak atacaksin. ayrica yok oyle bisey.
tabiiki bir somon cok daha kaliteli olur protein acisinda omega yag asitleri filan aliyorsun vitamin mineral antioksidan filan aliyosun ama ek olarak protein tozu eklemek normal birsey.

• +1
Reactions: serenade and İNTİKAM VAKTİ
kanka 500 calorie surplus en mantıklısı üstüne çıkmak gerçekten birsey katmıyor araştırdım daha once sadece yag alıyorsun. üstüne 10kg vermek özellikle carnitine vb şeyler ile sağlıklı değil orta halli bi bulk yapmak çok daha mantıklı şekeri falan olabildiğince azalt maddi durum olarak bi sorunun yok heralde nutritionlari falan çok rahat halledersin

kanka 500 calorie surplus en mantıklısı üstüne çıkmak gerçekten birsey katmıyor araştırdım daha once sadece yag alıyorsun. üstüne 10kg vermek özellikle carnitine vb şeyler ile sağlıklı değil orta halli bi bulk yapmak çok daha mantıklı şekeri falan olabildiğince azalt maddi durum olarak bi sorunun yok heralde nutritionlari falan çok rahat halledersin
senin ppyi gordukce patlıyom amk boyle ikiye yarılıyom sarı sarı yaglar fıskırıyor etrafa

• +1
Reactions: yadih
knk bu forumda diyorlari kabul etmiyoruz, paper atacaksin, kaynak atacaksin. ayrica yok oyle bisey.
tabiiki bir somon cok daha kaliteli olur protein acisinda omega yag asitleri filan aliyorsun vitamin mineral antioksidan filan aliyosun ama ek olarak protein tozu eklemek normal birsey.
HANGİ MARKAYI KULLANDIN

merak etim. oglum pp cok komik amk yaglar fıskırıyor suan sarı sarı ınsan yagı bıldınmı?
bilemedim kanka ama sen birinin alt hesabı gibisin sanki

• +1
Reactions: cakdripa
Mc
yumurta yemiyom ben sevmiyorum, ayrica ilac bile kullansan sunun gibi vucut yaparsin dogru degil.
Mcdonalds tüketme aq nasıl looksmax bu soya proteini var genelde onlarda

niye lean bulk yapmadin

kanka nmn14 ü etiketlicektim o kullanmıstı diye oda deleted olmus amk
kendime igne vurmak istiyorum, lcarnitine en easy sey.

l karnitin enjekte etmek daha iyi alternatiflerin olduğundan dolayı fuzuli olacaktır. ozempic'i araştırmanı tavsiye ederim, yan etkileri vitamin ve mineral eksikliğine bağlı bas dönmeleri mide bulantilarindan ibaret.

l karnitin yag yakimini arttirmaz optimize eder, halihazirda kalori acigini normal şekilde devam ettirmen gerekiyor, destekleyicidir

ozempic ise aclik hissini neredeyse yok eder, kalori yakimini iyice arttirir, iştahın ortadan kaybolur çok güçlü yağ yakımı elde edersin
multivitamin şart