enjeksyon bölgesi önerisi

swaggy

swaggy

faded than a ho'
omuzdan enjeksyon yapmayı düşünüyorum
önerileriniz varsa alırım
sadece 250 mg testo vurucam
enjeksyon yaparken önemli trikler varsa da söyleyebilirsiniz

• +1
Reactions: Auchelius, Dwrk and pashanimair
omuzdan enjeksyon yapmayı düşünüyorum
önerileriniz varsa alırım
sadece 250 mg testo vurucam
enjeksyon yaparken önemli trikler varsa da söyleyebilirsiniz
Göt daha mantıklı, enjeksiyon tutorial veren bi eleman vardı bu forumda eskiden, got enjeksiyon icin thread açmıştı bulursam atacağım.

• +1
Reactions: Serialsuicide, cakdripa, Auchelius and 2 others
Göt daha mantıklı, enjeksiyon tutorial veren bi eleman vardı bu forumda eskiden, got enjeksiyon icin thread açmıştı bulursam atacağım.
biliyorum ogrepilledi diyosunda göt enjeksyonu bence en tehlileki olanı hem kör nokta hemde çok fazla kritik damar var

• +1
Reactions: Dwrk and pashanimair
biliyorum ogrepilledi diyosunda göt enjeksyonu bence en tehlileki olanı hem kör nokta hemde çok fazla kritik damar var
Glute büyük bir kas ve çok damar yok moruk damara denk gelme riskinin en minimal olduğu yer. Zaten Profesyoneller doktorlara gittiğinde doktorlar Glute den yaparlar enjeksiyonu omuzdan değil.
Omuz yaygın olmasına rağmen çok güvenli değil ve deltoitte gote nazaran baya fazla damar var.
Ben internetten video izleyip detaylı öğrenmeni ve gotten enjeksiyon yapmanı öneririm, yapamam diyorsan omuzdan devam sana kalmış.

• +1
Reactions: Auchelius, swaggy and pashanimair
Glute büyük bir kas ve çok damar yok moruk damara denk gelme riskinin en minimal olduğu yer. Zaten Profesyoneller doktorlara gittiğinde doktorlar Glute den yaparlar enjeksiyonu omuzdan değil.
Omuz yaygın olmasına rağmen çok güvenli değil ve deltoitte gote nazaran baya fazla damar var.
Ben internetten video izleyip detaylı öğrenmeni ve gotten enjeksiyon yapmanı öneririm, yapamam diyorsan omuzdan devam sana kalmış.
kanka bilmiyom ya götde fazla kör nokta omuz yaparım muhtemelen
belki göt enjeksiyonuna da bakarım ama

• +1
Reactions: pashanimair and Dwrk
kanka bilmiyom ya götde fazla kör nokta omuz yaparım muhtemelen
belki göt enjeksiyonuna da bakarım ama
Senin aklında deltoid var moruk ben anladım seni.
Sana kalmış istediğini yapabilirsin ama ben gotun daha safe olduğunu söylüyorum sadece.
Aklında ne varsa onu yap kankam.

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair and swaggy
enjeksiyon yapmıyorum çünkü acıtıyor

• +1
Reactions: Aven, cakdripa, Auchelius and 2 others
Omuz ne amk bilek üstü aşırı damar var benim bile götüm yemiyordu + arkadaşımdan duyduğum kadarıyla kolu bir süre uyuşturup ağrı çekiyormussun gerçi o kötü enjekte etmiş de olabilir bilmiyorum ama sanmam
Göt veya bacak en iyisi göte tek el ve kör nokta olduğu için zor ama en risksiz o

• +1
Reactions: orhanhic, swaggy, Ashoimex and 1 other person
salonda hoca vurur bence rica etsen bizimkinde 50 tlye vuruyolar :D

• +1
Reactions: swaggy