R
roixy
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kapanma aşamasında veya kapanmış. yaş boy anne baba boyu biraz daha fikir verebilir belki.yardım ederseniz sevinirim
chatgpt baya boş yapıyor benimkine kapalı demişti baya açık olmasına rağmenKanka ChatGPT kapalı diyor.
Ben de kapalı görüyorum.
Bakman gereken şey tam olarak uzun ön kol kemiğinin bileğine bağlanırkenki kalın bulk kısmı ile ön kol kemiğinin uzun shaftının bağlandığı kısım arası. Açık plakalar koyu/siyah gözükür, sende bembeyaz.
e bağlanırke
tamamda burda baya objektif olarak kapalıchatgpt baya boş yapıyor benimkine kapalı demişti baya açık olmasına rağmen
çok az bir şey var gibi ama kapanmış denebilir bilmiyorum tam kapanmamışsa da çok yakıntamamda burda baya objektif olarak kapalı
baba 178 civarı anne 155 civarı olması lazim benim boyum 174kapanma aşamasında veya kapanmış. yaş boy anne baba boyu biraz daha fikir verebilir belki.
bu mr 3-4 aylık bunu ortapedi doktoruma gösterdiğimde açık demişti o zaman hatalımıymıştamamda burda baya objektif olarak kapalı

yav acık dedim daha ne acık mı dıyon amınakodumyardım ederseniz sevinirim
kanka beklenen boydasınbaba 178 civarı anne 155 civarı olması lazim benim boyum 174
bu mr 3-4 aylık bunu ortapedi doktoruma gösterdiğimde açık demişti o zaman hatalımıymış![]()
conv bakabilir misin iki saniye sorun olmazsayav acık dedim daha ne acık mı dıyon amınakodum
View attachment 4324813
Sussana kardesimyav açık dedim daha ne açık mı diyyon amınakodum
View attachment 4324813
17 ye 1 hafta önce girdimkanka beklenen boydasın
yaşın kaçın
knk sana cevap verecektim de dısardaydım ya kusura bakma dur bakimconv bakabilir misin iki saniye sorun olmazsa
baya objektif açık la nasıl kapalı dediniz buna epifiz plakları nerde biliyonuz de mi amktamamda burda baya objektif olarak kapalı
korkmaktayım......baya objektif açık la nasıl kapalı dediniz buna epifiz plakları nerde biliyonuz de mi amk
Aromasin satılıyor mu ki sağda solda ileri aşama meme kanseri ilacıhay amına koyayım keşke ergenlikte aromasin kullansaydım manlet olmazdım
ney meme miAromasin satılıyor mu ki sağda solda ileri aşama meme kanseri ilacı
ofney meme mi
yav amınakodum üç ay önce açık dedim hala mıllete soruyo acık mı dıyekorkmaktayım......
kanka gptye atınca falan kapalı diyo amk ondanyav amınakodum üç ay önce açık dedim hala mıllete soruyo acık mı dıye
göremiyodur o yakınlaştırıp at aq salakanka gptye atınca falan kapalı diyo amk ondan
Açık kankam bunlar aromasine ne zaman başlamayı düşünüyorsun.yardım ederseniz sevinirim
İyiyim dostummmm sen nasılsınAçık kankam bunlar aromasine ne zaman başlamayı düşünüyorsun.
Birde halin keyfin nasıl bayadır konuşmuyoruz.