epsteın belgelerı hakkında

underbite_hater

underbite_hater

holl satan
sıtede gene acık bırakılmıs bu olay bence bılerek yapılıyor::

1770609416156
gordugunuz gıbı burada sansurlu sekılde

fakat
1770609433269
burada rahatlıkla okunabılıyor

• +1
Reactions: Thrill, maarda and Fridx
Dostum tamam anladik en derin sensin anasini sikeyim ya

"Hemen gidip looksmaxxing forumuna internette gordugum epstein dosyasinin bilmemneyinin thread'ini acmaliyim :soy::soy::soy::feelsuhh:"

Acacagin thread'i sikeyim, su siktigimin forumunda looksmaxxing haric her bokun thread'ini actin aq ozentisi

• +1
  • JFL
  • Ugh..
Reactions: Thrill, maarda, Resistance. and 6 others

"Hemen gidip looksmaxxing forumuna internette gordugum epstein dosyasinin bilmemneyinin thread'ini acmaliyim :soy::soy::soy::feelsuhh:"

Acacagin thread'i sikeyim, su siktigimin forumunda looksmaxxing haric her bokun thread'ini actin aq ozentisi
cevrenden o kadar korkuyorsun kı ımzana ''Gercek hayatta beni taniyan biri bu postlarimi goruyorsa, bu kisi ben degilim ve beni larplayan bir sahsiyettir.'' yazmaktan cekınmemıssın haha

• +1
Reactions: Thrill and Fridx

+ tassagına takıldıgım sıtede fare gıbı cıddı takılmaya devam et belkı kendını gelıstırıp 2 3 kız tavlarsın gercı o bıle cok ama hadı neyse zavallı dostum tam bır zavallısın :D

• +1
cevrenden o kadar korkuyorsun kı ımzana ''Gercek hayatta beni taniyan biri bu postlarimi goruyorsa, bu kisi ben degilim ve beni larplayan bir sahsiyettir.'' yazmaktan cekınmemıssın haha
Evet bos bir hayatim ve gelecegim yok

KANZIIII BEN UYUSTURUCU FLN SATICAM ANLARSIN YAAA:cool::cool::feelshehe:

Korkum yok, risk almaya gerek yok.
+ tassagına takıldıgım sıtede fare gıbı cıddı takılmaya devam et belkı kendını gelıstırıp 2 3 kız tavlarsın gercı o bıle cok ama hadı neyse zavallı dostum tam bır zavallısın :D
Bu sitede olmamin sebebi 2 3 kiz tavlamak mi sence aminoglu:lul:

Neyse pardon sen bir iki kariyi arkadaslarinla dovuyodun guclusundur simdi korktum bb:feelsmega::feelskek:

• JFL
Reactions: ascendantwill, Thrill and Resistance.
Evet bos bir hayatim ve gelecegim yok

KANZIIII BEN UYUSTURUCU FLN SATICAM ANLARSIN YAAA:cool::cool::feelshehe:

Korkum yok, risk almaya gerek yok.

Bu sitede olmamin sebebi 2 3 kiz tavlamak mi sence aminoglu:lul:

Neyse pardon sen bir iki kariyi arkadaslarinla dovuyodun guclusundur simdi korktum bb:feelsmega::feelskek:
1770619365169
bu adam sen mısın pekı zavallı:((

• +1
Sıçma evlat sıçma

• JFL
Reactions: Thrill and Deleted member 277275
knk otistik misin sen awk ya niye bütün andaval evlatlarını toplayıp toparlayıp buraya atıyon bizene aq biz kendimizi geliştirmeye calışan grubuz niye pedofili insanlara bakalım psikolojimizi bozmakdan baska bişi yapmıyor bunlar

• JFL
Reactions: Thrill and bfcell
evet sansürledikleri fotolarda falan aynadan kızın yüzü gözüküyor sözde kurbanları korucaz dediler birinde yüzün yarısını sansürlemisler gözüküyor vs.
bilerek mi yapıyorlar yoksa hata mı dicemde hata olması imkansız ya garip

• +1
Reactions: Tornoviaa, ascendantwill, Thrill and 3 others
evet sansürledikleri fotolarda falan aynadan kızın yüzü gözüküyor sözde kurbanları korucaz dediler birinde yüzün yarısını sansürlemisler gözüküyor vs.
Epstein Dancing GIF

• JFL
Reactions: Thrill and maarda

gündemle alakalı post atmıs adam ha ama senin 1000000 kez squint attığın eye areanı atınca sorun yok dimi amk
burda kimsenin looksmax yaptığı falan yok amk delüzyonelleri surgery yada kys siktirin gidin ölün softmax threadi acanın kabesini yıkayım

• JFL
  • +1
  • Ugh..
Reactions: Tornoviaa, underbite_hater, flows5991 and 1 other person
gündemle alakalı post atmıs adam
Tek bir forumla alakali postu yok aq yoksa sikimde mi, subforum off-topic olmus zaten
1000000 kez squint attığın eye areanı atınca sorun yok dimi amk
Squint atiyorum aq supermodel'ler squint atinca oha cok iyi gozler Allah'in terk ettigi subforumdaki bi yarrak squintleyince pezevenk muamelesi goruyor, fraudlamak da looksmaxxing'in bir parcasi
burda kimsenin looksmax yaptığı falan yok amk delüzyonelleri surgery yada kys siktirin gidin ölün softmax threadi acanın kabesini yıkayım
Senin mantigina gore kimse bir sey yapmasin sadece surgery konusulsun di mi aq
bu forum neden var o zaman yarram

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Fridx, maarda and 1 other person
Knk trumpu korkutmak icin yapiolar okuldan cikinca yazarim

• JFL
  • +1
Reactions: growthplatessss111, underbite_hater, Thrill and 2 others
  • JFL
Reactions: Jahrein, anathema, Serialsuicide and 3 others
Burası looksmax subu abi epstein dosyası dedikodu merkezi degil
Komplo atmak istiyorsan baska yere
Burada dis gorunus softmax hardmax konusalim konu dagitmayalim
sen kimsin yarram
Tek bir forumla alakali postu yok aq yoksa sikimde mi, subforum off-topic olmus zaten

Squint atiyorum aq supermodel'ler squint atinca oha cok iyi gozler Allah'in terk ettigi subforumdaki bi yarrak squintleyince pezevenk muamelesi goruyor, fraudlamak da looksmaxxing'in bir parcasi

Senin mantigina gore kimse bir sey yapmasin sadece surgery konusulsun di mi aq
bu forum neden var o zaman yarram
ee offtopic zaten burası amın evladı bunu yazdıktan sonra bir sonraki postunda "illaha acıklattırcanız zaten var bu bilgiler forumda" yazmıssın amk tassak mı geciyon? her bilgi var forumda ne sikime daha konu acıyoz her 6 ayda bi resetleniyo en bastan baslıyo forum aynı konular geliyo 2022 baranpsl hesabınla iyi biliyondur

• +1
Reactions: ascendantwill, underbite_hater, Thrill and 6 others
sen kimsin yarram

ee offtopic zaten burası amın evladı bunu yazdıktan sonra bir sonraki postunda "illaha acıklattırcanız zaten var bu bilgiler forumda" yazmıssın amk tassak mı geciyon? her bilgi var forumda ne sikime daha konu acıyoz her 6 ayda bi resetleniyo en bastan baslıyo forum aynı konular geliyo 2022 baranpsl hesabınla iyi biliyondur
Sanki hepimiz forumdaki her seyi yalayip yuttuk da alim olduk aq, buranin amaci off-topic'ten cok birinin bilmedigi bilgiyi digeriyle paylasmasiyla gecmesi. Off-topic olmasin demiyorum ama adamin attigi her post sikim sikim postlar aq

• +1
Reactions: Thrill
sen kimsin yarram

üslup yerine argüman koyabilirsen konuşuruz

• +1
Reactions: Thrill and Resistance.
Cok istiosan git looksmaxxing yada botbye siktir git aq ikide bir ne lukusmeksmis amk

• +1
Reactions: underbite_hater and Thrill
Cok istiosan git looksmaxxing yada botbye siktir git aq ikide bir ne lukusmeksmis amk
Benim ne yazacagima sen karar vermiyorsun burasi looksmax subu konu disi sacmaliga tepki gosterdim bu kadar

• +1
Reactions: Thrill and Resistance.
üslup yerine argüman koyabilirsen konuşuruz
lan maarpiç adamın nezihliğine bak bu adama laf etcene daha bi ton adam var buna karışma

@maarda

• JFL
  • +1
Reactions: growthplatessss111, Thrill, Serialsuicide and 4 others
kurbanlar umurlarında değil bence kasıtlı yapmışlardır kimse ceza falanda almayacak bu davadan

• +1
Reactions: underbite_hater, maarda and Thrill
burası offtopik lm karışık isteyen istediği threadi açsın

• +1
Reactions: Thrill and maarda
bide globalde çok daha iyi lm threadleri var oraya bakın

• +1
Reactions: Thrill