Ergen foidler hakkında

orbitalover

orbitalover

Fraud İt Until You Make İt

Bune aq 120k like almış High ltn framecell heightcell sikiğin teki çıkın dışarı kekomaxxleyip boşa yaşıyoruz amk

• Hmm...
  • +1
Reactions: IlI and recai iskender
ezbere bildiği şarkıya bak amk
Burda o kadar şeye takılıyoz yok frameim şöyleydi gözümde su var sikimde su var diye bide aq. En önemlisi sosyal medyada ne popülerse ona benzetcen kendini ttdeki foidlere istiyosan çünkü buna tapiyolar

• +1
Reactions: IlI and Trenmaxx1
Burda o kadar şeye takılıyoz yok frameim şöyleydi gözümde su var sikimde su var diye bide aq. En önemlisi sosyal medyada ne popülerse ona benzetcen kendini ttdeki foidlere istiyosan çünkü buna tapiyolar
toplumun alt grubundaki insanlar nasıl bu kadar ön planda olmayı başardı son 10 yılda eskiden çingene şarkıları söyleyen birilerini gördüğü zaman insanlar aşağılayıcı gözle bakarlardı şimdi ise değer görebiliyo varoşluk kültürü trnin çoğunluğunu kapladı brezilyaya dönüyoruz

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Zodiac, DarkSoulHKF and 1 other person
toplumun alt grubundaki insanlar nasıl bu kadar ön planda olmayı başardı son 10 yılda eskiden çingene şarkıları söyleyen birilerini gördüğü zaman insanlar aşağılayıcı gözle bakarlardı şimdi ise değer görebiliyo varoşluk kültürü trnin çoğunluğunu kapladı brezilyaya dönüyoruz
Tiktok falan yüzünden hep aq sosyal medyada neye tapiliyorsa irlde de ona dönmeye başladı eskiden kıvança Cüneyt arkina falan sulanirlaedi şuan böyle sikiklwrw sulaniyolar aq

• +1
Reactions: Zodiac, DarkSoulHKF and swaggy
framei nasil benimkinden daha kucuk olabiliyor?

• +1
Reactions: swaggy
low t low ıq trait
validasyon istegi normal birsey
olgunlastikca sike takmamayi ogrendikce de geccek bisey ben de o mertebeye ulasmaya calisiyorum

• +1
Reactions: maarda
low t low ıq trait
Bizim dibimizin düştüğü elemanları irlde %90 iğrenç buluyor bunun hakkında threadim var baya uzun hatta alakası yok baltalama

Bizim dibimizin düştüğü elemanları irlde %90 iğrenç buluyor bunun hakkında threadim var baya uzun hatta alakası yok baltalama
eski sevgilimle konuşuyodum bi ara konusu açıldı kıza zeta attım çene kasları falan iğrenç duruyo midem bulandı dedi dedim senin en yakışıklı bulduğun erkek kim dedim bellingham attı bana

• JFL
Reactions: Zodiac
güzel %90 lık kesim baya aptal zaten

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, orbitalover and swaggy
polo yaka ceken allah oluyo milletin gozunde amk delirirsin bide o kaş ne orospu cocugu nike logosu gibi inceliyor

• JFL
Reactions: swaggy, ZerefDragnee1l and orbitalover
polo yaka ceken allah oluyo milletin gozunde amk delirirsin bide o kaş ne orospu cocugu nike logosu gibi inceliyor
Sokakta bunun gibi 200 tane bebe vardır aq Türkiye'deki ergenleri anlamak zor

• +1
Reactions: reanrao and Zodiac
Sokakta bunun gibi 200 tane bebe vardır aq Türkiye'deki ergenleri anlamak zor
benim chrome hearts cekete kotu demislerdi nike tech vardi sende onu giy diyolardi fittirmistim

• +1
Reactions: Zodiac
benim chrome hearts cekete kotu demislerdi nike tech vardi sende onu giy diyolardi fittirmistim
Saçım uzun diye top diyorlar üstü yok aq

o olmazsa olmaz zaten karilara blackpill edit yap sende yazin brutal sekilde hep bizi sikiyolar reform yapiyorum sikerler
Yapcam amk ayaklanma çıkarak

okula ch zip up giyip gittim şu logosuz model var ya ismini hatırlamıyorum onu giymiştim arkanda at ayağı var dedi bi tane çocuk :lul:

• JFL
Reactions: orbitalover
okula ch zip up giyip gittim şu logosuz model var ya ismini hatırlamıyorum onu giymiştim arkanda at ayağı var dedi bi tane çocuk :lul:
lufian sanliurfa gibi gozukuyo amk haberleri var mi acaba

• +1
Reactions: orbitalover
ırkdaşı diye savunuyo
IMG 1407

kanka acikcasi benim her tarafa sallama hakkım var o yüzden çok ağlama bunu atarsan türküm derim türk birini atarsansa yunanım derim kimliğimi değişirim yani dnr
100% shitskin

@divisionpanzerfaust ne değişti şimdi amk tiktok instada türk kürt tartışırken “esat oktay yıldıran🇹🇷” diyip ekmek arası makarnasını yemeye giden çocuk gibisin

@divisionpanzerfaust ne değişti şimdi amk tiktok instada türk kürt tartışırken “esat oktay yıldıran🇹🇷” diyip ekmek arası makarnasını yemeye giden çocuk gibisin
cok gerginsin sen kanka neden sınav yuzunden mj