Ergenlik sonrası roid ile yüz kemiklerini değiştirme

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Pump it melt it goon it
Büyük ihtimalle cope ama düşük dozda denemeyi düşünüyorum

• +1
Reactions: Zodiac and Zagro
Büyük ihtimalle cope ama düşük dozda denemeyi düşünüyorum
Androgenic yalan söylemediyse cope değil, ama bir gramdan fazla tren falan kullanmış galiba

• +1
Reactions: cornerd nerd, Zodiac and Dathomirian Zabrak
looxun ergenlikten sonra değişti de resepsörlerinin nasıl tepki verdiği vb. seylere göre değişiyor,anlıyacağın oda genetik
20lerinde cenesi büyüyen genisleyen cok roidci var

• +1
Reactions: Zodiac, Zagro and Dathomirian Zabrak
looxun ergenlikten sonra değişti de resepsörlerinin nasıl tepki verdiği vb. seylere göre değişiyor,anlıyacağın oda genetik
Knk roid hakkında her şeyi bilip niye roid basmıyon ak. düşük dozda basmak mantıklı bence eğer genetiğinde kellik ya da ciddi hastalığın falan yoksa

• +1
Reactions: maarda, Zodiac and Zagro
Androgenic yalan söylemediyse cope değil, ama bir gramdan fazla tren falan kullanmış galiba
1000mg tren sikinti

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak and Zagro
Ondaki çene gelisimi acayip derecede fazla olmus yalan olabilir bence

• +1
Reactions: Zodiac, Zagro and Dathomirian Zabrak
olm onun sadece roidlefalan olmasının imkanı yok mk surgery olmuş milletten para koparmak için roid diyo %95

• +1
  • JFL
olm onun sadece roidlefalan olmasının imkanı yok mk surgery olmuş milletten para koparmak için roid diyo %95
Katiliyorum amk min 3-4cmlik bi forward growth var o değişimde imkansız roid ile

• +1
Zaten roid basmış tanıdıklarım 19da çenem falan büyüdü diyor, kendisi de tren basmıştı.

• +1
Reactions: cornerd nerd and Dathomirian Zabrak
Niye çenesini surgery ile bu kadar siksin ki absürd duruyor

• +1
Zaten roid basmış tanıdıklarım 19da çenem falan büyüdü diyor, kendisi de tren basmıştı.
Roid bastığını biliyorum ama 3-4cmlik bi forward growth sadece roid ile imkanlı gelmedi çünkü ergenlikte bile o kadar bi öne büyüme almıyorsun nerdeyse

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak and Zagro
Katiliyorum amk min 3-4cmlik bi forward growth var o değişimde imkansız roid ile
Forward growth kadın hormonlarından dolayı olmuyormu veya kadın traiti midir neydi

• +1
Forward growth kadın hormonlarından dolayı olmuyormu veya kadın traiti midir neydi
O konuda pek bi bilgim yok ama infra orbital implantı yaptıran birisinin çenesine implant yaptırmama ihtimali düşük

• +1
Reactions: Zodiac, Dathomirian Zabrak and Zagro
hayir aq nerden cikardin
sadece cheekbonelari kastediyosan olabilir

• +1
Reactions: menas and Zagro
  • +1
Reactions: cornerd nerd, Zodiac and IlI
düşük seviyelerden 900-1200 ng/dl’ye çıkmanın bi etkisi olur mu trtyle

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
Post in thread 'HGH Will Annihilate Your Face Unless You’re Fully Cooked'
https://looksmax.org/threads/hgh-wi...less-youre-fully-cooked.1391099/post-20208429

Burdaki 71. Posta falan bak anlatıyorlar, kadın hormanlarından değilde daha çok kadınlarda olan birşey, feminine trait midir nedir
"Males... developed features consistent with predatory visual demands. More forward growth, deeper set orbits, and more robust supraorbital ridges."
"Instead, they favor a flatter midface, more lateral orbital exposure, and less pronounced bone structure around the eyes."
Erkeklerde forward growth daha fazla demiş ki cocuk low ıq zaten actıgı konu cok mantıksız

• +1
Reactions: Zagro and Dathomirian Zabrak
bu roidcilerin coğu aynı zamanda gh kullanıyor kanka yüz kemik yapısı degisimi gh kaynaklı bence

• +1
Reactions: Zagro and maarda
vazgeçtim aq orgdaki özürlüler hariç 1 tane adam akıllı bilgi yok adamlar hala roid + bonesmashing işe yarıyor diyo skecem böyle forumu cyclea para harcayacağıma ameliyata biriktiririm

• +1
Reactions: Ashoimex, Zagro and maarda
vazgeçtim aq orgdaki özürlüler hariç 1 tane adam akıllı bilgi yok adamlar hala roid + bonesmashing işe yarıyor diyo skecem böyle forumu cyclea para harcayacağıma ameliyata biriktiririm
la amk cyclea para harcicagina git ltb mtb bul parayi ona yedir bari aq ameliyat sonrasi da stacy sikmicen zaten gercekci ol neye sahip olabiliyosan onunla mutlu ol aq

• +1
Reactions: Zodiac, menas, Dathomirian Zabrak and 1 other person
la amk cyclea para harcicagina git ltb mtb bul parayi ona yedir bari aq ameliyat sonrasi da stacy sikmicen zaten gercekci ol neye sahip olabiliyosan onunla mutlu ol aq
ltb mtblere para yedirip sonra siktiri yiyince mutlu olmazsın kral roidlerle 16-17 yaşında dimorfi,kas kütlesi,kuruluk,kemik kütlesi kazanıp ileride slaylemek daha zekice en sikik dht türevi 0 enzimli hap bile beni köse halimden cıkardı kaşlarımı gürleştirdi cart curt ki ne roidler var

• +1
Reactions: Zodiac, Deleted member 142293, Zagro and 1 other person

orta yüz ve yumuşak dokuları iyiyse htn zorlar rahat

zaten bunlar base kalitesini belirleyen şeyler

Last edited:
kanka cycle a harcayacağın parayla surgery parası nasıl çıkarıcan ki

kanka cycle a harcayacağın parayla surgery parası nasıl çıkarıcan ki
Değişiklik görmem için min 1-2 sene kullancam. o parayı kenara atsam daha mantıklı geldi ağa

Loox implant taktirmadi mi

bilmiyorumda yine de yüzü değişen roidci cok var ya
loox zaten bi dediği bi dediğine tutmuyor
1000014625