Jahrein
mal
olm bu hayatın anasını sıkım beyler 17 yaşındayım gireli 1 ay oldu bonemass kazanır mıyım sizce yarrağı yedik mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
lan şişkoolm bu hayatın anasını sıkım beyler 17 yaşındayım gireli 1 ay oldu bonemass kazanır mıyım sizce yarrağı yedik mi
seni bulacamlan şişko
ergenliğe geç girdik yani bir tık şansımız var gıbı....overinyo
yeni uyandı millete sisko diyolan şişko
yeni uyandı millete sisko diyo
knk browridge falanmi lazim nerden bonemass eksik lukmek boş iş mtn olsan yeterolm bu hayatın anasını sıkım beyler 17 yaşındayım gireli 1 ay oldu bonemass kazanır mıyım sizce yarrağı yedik mi
ergenliğe nası 1 ay önce girdin aq ilk boşalmaysa ben de ilk kez birkwç ay ôbce oldj sayma onuolm bu hayatın anasını sıkım beyler 17 yaşındayım gireli 1 ay oldu bonemass kazanır mıyım sizce yarrağı yedik mi
knk mtnyim suan ztnde bonelessim bir tık direkt overall olarak kemik lazım bana boyum uzuyor ama ben aynı görünüyom aqknk browridge falanmi lazim nerden bonemass eksik lukmek boş iş mtn olsan yeter
17 yaşına gireli 1 ay oldu amk pharmadan beyin hücrelerin ölmüş seninergenliğe nası 1 ay önce girdin aq ilk boşalmaysa ben de ilk kez birkwç ay ôbce oldj sayma onu
knk 185 boy ve hmtn suratla her kızı slaylersin bu yaştan sonra bonemassin vahiy inmesi falan lazım para biriktir implant yaptir cok istiyosanknk mtnyim suan ztnde bonelessim bir tık direkt overall olarak kemik lazım bana boyum uzuyor ama ben aynı görünüyom aq
pharma falan ben bisi kullanmiyom Allah'a şükür doğalıx17 yaşına gireli 1 ay oldu amk pharmadan beyin hücrelerin ölmüş senin
normalbi sn boyum uzuyor mu drdin?
baban killi mi?
sakalin cikiyor mu?
hangi killarin cikiyor?
vikiyorsa hangisi kac yasinda basladi?
son 1 senede ne kadar uzadin?
herhangi bir uzvunun rôntgeni var mı?
kanka lhtn falan olmak istiyorum en az yüzüm çocuksu duruyor mtn olsam bile çok küçük sanıyorlar beni yaniknk 185 boy ve hmtn suratla her kızı slaylersin bu yaştan sonra bonemassin vahiy inmesi falan lazım para biriktir implant yaptir cok istiyosan
daha iyi bişey zaten softmaxle lhtn olursun mtn isenkanka lhtn falan olmak istiyorum en az yüzüm çocuksu duruyor mtn olsam bile çok küçük sanıyorlar beni yani
sakal yok bende vellus tüy çene altında var ama çok seyrek uzamıyo da gözükmüyo da geçen jilet vurdum yine denormal
sakalim cikiyor knk vellus tüy daha ama
happy trail var baya hafif + diğer her yerimdede aynı şekil hafif tüylüyüm bi pubic hair normal işte thick
1 yilda 7-8 cm falan
hayir
Bir yılda 8 cm nası uzuyorsunuz göt verenler 3 yılda 7 santim uzadımnormal
sakalim cikiyor knk vellus tüy daha ama
happy trail var baya hafif + diğer her yerimdede aynı şekil hafif tüylüyüm bi pubic hair normal işte thick
1 yilda 7-8 cm falan
hayir
olm biz ayniyiz lan ben de lmtn mtn falanım beni de küçük sanıyolarkanka lhtn falan olmak istiyorum en az yüzüm çocuksu duruyor mtn olsam bile çok küçük sanıyorlar beni yani
Aynı yaştayız götttttttt17 yaşına gireli 1 ay oldu amk pharmadan beyin hücrelerin ölmüş senin
seni mogladı knk "sadece jahrein ol" broooootalAynı yaştayız götttttttt
Kanka bu gün İzmirdeydim ülkenin en uzun şehirlerinden 177 boyla çoğunlukla yaşıtım gözüken kişilerden uzundum garip bir şekildesakal yok bende vellus tüy çene altında var ama çok seyrek uzamıyo da gözükmüyo da geçen jilet vurdum yine de
bende de hafif happy trail
pubic aynı
anne 170 baba 180 ben 177
son 1 yılda 7 cm falan uzadım ben de
182 olur muyum
"izmir en uzun şehirlerden biri" lafına kanma avg tırrık cope'u oKanka bu gün İzmirdeydim ülkenin en uzun şehirlerinden 177 boyla çoğunlukla yaşıtım gözüken kişilerden uzundum garip bir şekilde
Yorum yapamam gitmedim kendi tecrübelerime göre Ankara en uzunuydu"izmir en uzun şehirlerden biri" lafına kanma avg tırrık cope'u o
en uzun şehirler güneydoğu illeri (-18 yaş için)
amına bile koyarsınsakal yok bende vellus tüy çene altında var ama çok seyrek uzamıyo da gözükmüyo da geçen jilet vurdum yine de
bende de hafif happy trail
pubic aynı
anne 170 baba 180 ben 177
son 1 yılda 7 cm falan uzadım ben de
182 olur muyum
valla amk benim yüzümün değişmesi lazım yoksa yarrağı yedik amk kızlar 15 yaşında sanıyor framede büyük ona rağmenolm biz ayniyiz lan ben de lmtn mtn falanım beni de küçük sanıyolar
boy kaçortaokulda 8. sınıfda 175-180 bir tane orsopu çocuğu vardı sadece ondan mog yemiştik amk onunda anasını sikiyim.
e pipim frame buyuk diyon mtn+yim diyon heightmog atiyom diyon sen de ikinci @atess olmaya mi geldinvalla amk benim yüzümün değişmesi lazım yoksa yarrağı yedik amk kızlar 15 yaşında sanıyor framede büyük ona rağmen
190 şuanboy kaç
anne baba boyu ne190 şuan
mtnyim kanka direkt hmtn değilime pipim frame buyuk diyon mtn+yim diyon heightmog atiyom diyon sen de ikinci @atess olmaya mi geldin
anne 170 baba 178anne baba boyu ne
ben sendenim (boneless hariç sanırım sadece zygolar ç8kık değil onun harici yüzdrki kemik kütlem iyi)Bu forumda neden herkes uzun la bi ben mi 175 boneless ltn manletim
Şeeyy aaah masai jamp yapsam mewing yapsam thambpalling yapsam bonemass ve boy alır mıyım? Çenedeki Suturelar 30 yaşına kadar kapanmıyormuş mewing ile fena bişi olabilirmişim sadece az yapıyormuşum hep SERT mewing yapmam gerekiyormuş. Dead hang yapsam 5cm uzar miyim? Yaş 20 btw bu aradaBu forumda neden herkes uzun la bi ben mi 175 boneless ltn manletim
bande 185 ltnyim kanka boşverBu forumda neden herkes uzun la bi ben mi 175 boneless ltn manletim
Gençsin olum daha büyürsün ben unc olmuşum bu foruma göre amkbande 185 ltnyim kanka boşver![]()
yüzlerde tam tersi bizim benim zygolar sağlam ama diğerleri zayıf biraz. tek adam akıllı bonemass zygolarımda var şuanben sendenim (boneless hariç sanırım sadece zygolar ç8kık değil onun harici yüzdrki kemik kütlem iyi)
15 değilmisin kanka sen o 2 yılda mtn olursun ergenliğe ne zaman girdin sakalın var mıbande 185 ltnyim kanka boşver![]()
küçüklükten yani yüzümdeki kemikler sağlam duruyo da damağım çok dar ona rağmen zygi-maxilla ortalama bende bi mse taktırabilseydim bende çok işe yarardıyüzlerde tam tersi bizim benim zygolar sağlam ama diğerleri zayıf biraz. tek adam akıllı bonemass zygolarımda var şuan
sen 20din demi çalışıp hardmaxlemen lazım hacıgençsin olum daha büyürsün ben unc olmuşum bu foruma göre amk
knk ergenliğe 13 sonu 14 başı girdim sakal haftada 1-2 kez olcak kadar cenemde yanağımda cıkıo15 değilmisin kanka sen o 2 yılda mtn olursun ergenliğe ne zaman girdin sakalın var mı
Herkes yalan söylüyor ben diğerlerinin söylediklerine göre kendimi 180-181 sanıyordum eczanede 177 çıktı biri boyununu soylediginde bir iki santim abarttığını bilBu forumda neden herkes uzun la bi ben mi 175 boneless ltn manletim
13 sonu girmemişsindir şuan sakal çıkıyosa ya da baya nadir durumknk ergenliğe 13 sonu 14 başı girdim sakal haftada 1-2 kez olcak kadar cenemde yanağımda cıkıo