ergenlik

küçüklükten yani yüzümdeki kemikler sağlam duruyo da damağım çok dar ona rağmen zygi-maxilla ortalama bende bi mse taktırabilseydim bende çok işe yarardı
benim damak ortalama çok sikim bir etkisi yok kanka ortalama ise aşırı narrow değilse yani. cope bir tik tabii marpe işine yarar yine health benefits

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill, Deleted member 277275 and 2 others
Herkes yalan söylüyor ben diğerlerinin söylediklerine göre kendimi 180-181 sanıyordum eczanede 177 çıktı biri boyununu soylediginde bir iki santim abarttığını bil
Evet çok mantıklı dedin valla

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill, Deleted member 277275 and 2 others
knk ergenliğe 13 sonu 14 başı girdim sakal haftada 1-2 kez olcak kadar cenemde yanağımda cıkıo
vay amk kanka bende 14 te girdim 17 de hala 1 kere kesmedim sakalı goatee bırakamıyoruz

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill, Deleted member 277275 and 1 other person
benim damak ortalama çok sikim bir etkisi yok kanka ortalama ise aşırı narrow değilse yani. cope bir tik tabii marpe işine yarar yine health benefits
cope oldugunu biliyom da benim dar baya hatta burdan birine atmıştım çok dar devletten bile expander alabilme şansın var falan dedi kaldı öylr denemedim

• +1
cope oldugunu biliyom da benim dar baya hatta burdan birine atmıştım çok dar devletten bile expander alabilme şansın var falan dedi kaldı öylr denemedim
oha amk kaç mm senin molar arası

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill, growthplatessss111 and 1 other person
  • +1
sen 20din demi çalışıp hardmaxlemen lazım hacı
Kanka lego aldım geçen kyklar ile. Benim hardmax atabileceğim tek şey burun şu an aile karşılamıyor. Aileme anlatıyorum özürlü muamelesi çekiyorlar. Okdr okuyorum o kadar makaleler sunuyorum hatta nefes alamıyorum vs diye abartıyorum da siklemiyorlar. En büyük korkum da doktorların sen baya kemiksizsin, genioplasty veya çift çene sana yetmez implant takalım demesi. İmplantlara karşı çok ön yargılıyım hele ki trde

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill, growthplatessss111 and 3 others
13 sonu girmemişsindir şuan sakal çıkıyosa ya da baya nadir durum
kanka ilk 31imi 8. sınıf yazının sonunda çektim eylül doğumluyum ondan sonrada taşakta götte kıllanma falan başladı daha öncede rüyalanma falan olmadı yani o yaz girdim

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill, Ameliyat Masası and 2 others
Kanka lego aldım geçen kyklar ile
lego al sat işinde pis para var minifigler pahalı olabiliyo
Kanka lego aldım geçen kyklar ile. Benim hardmax atabileceğim tek şey burun şu an aile karşılamıyor. Aileme anlatıyorum özürlü muamelesi çekiyorlar. Okdr okuyorum o kadar makaleler sunuyorum hatta nefes alamıyorum vs diye abartıyorum da siklemiyorlar. En büyük korkum da doktorların sen baya kemiksizsin, genioplasty veya çift çene sana yetmez implant takalım demesi. İmplantlara karşı çok ön yargılıyım hele ki trde
kanka artık yetişkinsen kendi kararlarını al bence aq üniden mezun olunca işini eline alınca halledilir

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill and Ameliyat Masası
  • +1
Reactions: Thrill, Orcairis, Ameliyat Masası and 1 other person
lego al sat işinde pis para var minifigler pahalı olabiliyo

kanka artık yetişkinsen kendi kararlarını al bence aq üniden mezun olunca işini eline alınca halledilir
Orası öyle aga o yüzden cortisol yükseltmiyorum chill takılıyorum. Teşekkür ederim tavsiye için. Zuffster tanrıma göre ascendlemeye 1 çift çene 1 rhinoplasty uzaklıktayım 😍😍😍

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, Thrill, Orcairis and 1 other person
  • +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, Thrill and Deleted member 251512
@growthplatessss111 kanka bu sakal genelde ergenliğe girdikten kaç yıl sonra çıkıyor? (tam sakal),peach fuzz ne kadar ayrıca GENELDE

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill and growthplatessss111
@growthplatessss111 kanka bu sakal genelde ergenliğe girdikten kaç yıl sonra çıkıyor? (tam sakal),peach fuzz ne kadar ayrıca GENELDE
bak sana soyle diyim
tam sakal normal avrupa ulkelerinde falan ergenlik neredeyse tamamen bittikten sonra oluyor o zamana kadar peach fuzz da degil de goatee ve yamuk ince sakallar falan
benim izlediklerime gore guneydogu populasyonunda (hafif erken ergenlik ve kıllı genetik) peach fuzz 13-14 yaşta (bazilarinin cocukluktan bile oluyor emin degilim) bu yamuk sakallar 14-16 ve tam erkek sakalına benzemesi 15-18'e kadar aliyor 17'de hemen hemen olmuş oluyor
benim hafif late bloomer sayilabilcek (benle ayni sayilir peak height velocity falan) kuzenlerden bir kısmı benim gibi normal ilerledi işte başta peach fuzz sonea yamuk sakallar sonra tam falan. ama bir tanesi 22 yaşına kadar falan tam bi erkek gibi sakalı çıkmadı
bu sakal işi çok geneyik yüzü benimkinden daha kıllı çocuğun kemik yaşı benimkinden genç çıkmıştı (diğer özellikleri çocuksu tabi çocuk sadece kıllı) çok istiyosan minox falan işe yarar bilmiyom

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill and Jahrein
olm bu hayatın anasını sıkım beyler 17 yaşındayım gireli 1 ay oldu bonemass kazanır mıyım sizce yarrağı yedik mi
ya olm benim bonemass ortalama ustu de bazen kendimi minecraftcel gibi hissediyom gonionlarim iyi masseterler olunca bok gibi duruyo masseterim noemal insan boyutunda
ama yani mesela chin o kadar dimorfik ya da ne bilim kemik kutlesi fazla degil ondan sonra goz cevrem vs. o baya sinir bozuyo yag kaybetsem nasil dururum fikrim yok. kafatasım dikdörtgen keske daha angular falan olsaydi daha boyle ne bileyim anlatamadim

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill and Jahrein
ya olm benim bonemass ortalama ustu de bazen kendimi minecraftcel gibi hissediyom gonionlarim iyi masseterler olunca bok gibi duruyo masseterim noemal insan boyutunda
ama yani mesela chin o kadar dimorfik ya da ne bilim kemik kutlesi fazla degil ondan sonra goz cevrem vs. o baya sinir bozuyo yag kaybetsem nasil dururum fikrim yok. kafatasım dikdörtgen keske daha angular falan olsaydi daha boyle ne bileyim anlatamadim
square çok iyi bence
genelde mid facede iyi oluyor square yüzlerde long midface yok yani (maxilla yine genetik tabii de)
benim yüz angular zygolarda çıkık elmas ama mid faceim uzun amk

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair and growthplatessss111
square çok iyi bence
genelde mid facede iyi oluyor square yüzlerde long midface yok yani (maxilla yine genetik tabii de)
benim yüz angular zygolarda çıkık elmas ama mid faceim uzun amk
simon nessman gibi mesela chin kötü jaw iyi bana kalırsa kötü duruyo

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair and Jahrein
gayet iyi duruyo bence high appeal trait
tamam da ben chin şeklinden bahsesiyom benim chin o kadar büyük değil kafanda nasıl canlandı bilmiyim oussama guessoum elias de poot chini en ideali

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair and Jahrein
tamam da ben chin şeklinden bahsesiyom benim chin o kadar büyük değil kafanda nasıl canlandı bilmiyim oussama guessoum elias de poot chini en ideali
knk benim facial hair çok az hala hiç kesmedim,happy trail faint bayağı az göğüs ve sırtta kıl yok ztn. boy 1.85-1.90 bişey ama yüzüm çocuksu baya jaw falan tam büyümedi galiba hala 17 yaşındayım pattern değişik olabilir mi sence?
hatırladığım kadarıyla 14 gibi girdim ergenliğe.

Last edited:
  • +1
Reactions: Thrill and pashanimair