Ergenlikte çıkan akne çözümü

bunlar ne konuşuyo la kaç gündür sürekli birisi yazıyor kaç gün oldu

neutrogenayı çöpe at sakın kullanma hayatımda neutrogena kadar igrenc bi yüz yıkama jeli görmedim anamı sikmisti zoretaninden önce bi kere kullanmıştım 1 ayun sonunda yüzüm deri altı sivilceleriyle dolmuştu neutrogena yüz yıkama jeli kusturuyo sonra temizliyo yersen tabi sonra kanka bioderma yüz yıkama jeli ve güneş kremi nemlendiricisi güzeldir o yüz yıkama Jeli hangi tip cilt icin bilmiyorum ama senin cildin kurucak ona göre onun dışında sakın kil maskesi veya baska tarz maskeler kullanıyım deme anasını sikersin sadece yüz yıkama jeli ve güneş kremi yeter nemlendiriciyi saymadım bak ama nemlendirici de kullan cildinib kurudğunu hissettiginde nemlendirici ile güneşe çıkma bide evdeyken sür sadece örneğin yatarken vs ben öyle yapıyodum
Hocam nemlendirici ile güneşe çıkma demenin sebebi nedir

Hocam nemlendirici ile güneşe çıkma demenin sebebi nedir
kanka ben zoretanin kullanırken bana ters gelmisti bi tık ama direkt hic beklemeden günese cıktıgımdan olabilir genelde cıksan bile beklemen lazım ama zaten nemlendirici dedigin zoretanin kullanırken gece uyurken yüz yıkama Jeli ile yıkadıktan hemen sonra cildine nemlendirici uygulayıp uyusan daha iyi olur cok kullanılmaması lazım zaten günde en fazla 2 kez ben 1 kez geceleri kullanıyodum o bana yetiyodu sabah zaten güneş kremi sürüp çıkıyodum onun da bi nemlendirdigi oluyodu ekstra cildimi bu kadar detaylı yazmamın sebebi güzel arkadasımızın zoretanine yeni baslaması hata yapmasını istemem iyi bi süreç geçirsin

• +1
Reactions: Trenmaxx1
Beyler bu konu üzerinde çok konuşmıyıcam 3 yıldır farklı yöntemler denedim en mantıklısını söylemek gerekirse eğer cildiniz hızlı yağlanıyosa kurutucuya ihtiyacınız var piyasadaki en uygun akne karşıtı ilaç ise cleocin T fiyat olarakta uygun eğer yağlı cildiniz varsa benim düştüğüm hataya düşüp nemlendirici kullanmayın !!!
sürec ne halde dostum seni merak ettim etkilerini görmeye basladın mı

Users who are viewing this thread

Back