grrba
Iron
gelsmeye katkı saglicak bi spor lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
şuan kickbox yapıyorum browridge fln darbe geliyo ve şişiyo ama bırakmayı dusunuyorum ve yüzmeye baslamayı dusunuyoryumValla benim çocuğum olsa dövüş sporlarına yönlendirirdim ama onun dışı yüzme çok faydalı olur
masa tenisi gibi yumuşak sporları hariç vücudunu kullandığın ve motor becerisi refleks gerektiren sporların hepsi. gelişime sadece boy uzaması vesaire bakmamak lazım el göz koordinasyonu refleks güç pratik düşünme vesaire de önemli. benim en katkısını gördüğüm basketboldu. futbol da gayet iyi. hangisini seviyosan onu yap nerdeyse hiç fark etmiyogelsmeye katkı saglicak bi spor lazım
Yapma, zaten boşuna kortizol yükseltiyorsun. Burnuna yumruk falan geliyor, şiş oluyor hep. Eğer adam akıllı bir yere de gitmiyorsan başın ağrır, genel hayat kaliten düşer. En iyisi yüzme bence, fitness ile kombolarsan.şuan kickbox yapıyorum browridge fln darbe geliyo ve şişiyo ama bırakmayı dusunuyorum ve yüzmeye baslamayı dusunuyoryum
dövüşmeyi öğrensen sünepe gibi özgüvensiz olmazsın abartmamak gerek ama evetYapma, zaten boşuna kortizol yükseltiyorsun. Burnuna yumruk falan geliyor, şiş oluyor hep. Eğer adam akıllı bir yere de gitmiyorsan başın ağrır, genel hayat kaliten düşer. En iyisi yüzme bence, fitness ile kombolarsan.
Olum siz gerçekmisinizşuan kickbox yapıyorum browridge fln darbe geliyo ve şişiyo ama bırakmayı dusunuyorum ve yüzmeye baslamayı dusunuyoryum
ben milli takım kampına gitmiş biri olarak söylüyorum, hobi olarak olabilir de öyle de ne zevk ne verim alırsın bencedövüşmeyi öğrensen sünepe gibi özgüvensiz olmazsın abartmamak gerek ama evet
Olum siz gerçekmisiniz
haklısın da herkesin bence temel şeyleri bilmesi gerekiyor herhangi bir tehlike karşında kendini savunabilmen lazım şu an bir şeye yazılacak olsam dövüş salonu olurduben milli takım kampına gitmiş biri olarak söylüyorum, hobi olarak olabilir de öyle de ne zevk ne verim alırsın bence
hangi sporben milli takım kampına gitmiş biri olarak söylüyorum, hobi olarak olabilir de öyle de ne zevk ne verim alırsın bence
düzenli yüzmeye gitgelsmeye katkı saglicak bi spor lazım
boxda 3. ayımı doldurdumdüzenli yüzmeye git
ilk 1 2 ay boksa git dövüş sporunu kendin seçebilirsin cope olanlardan olmasın ama
bokshangi spor
tamam ozaman yüzmeye git boksu siktir et daha akademik başarı mı düşünüyorsun?boxda 3. ayımı doldurdum
hangi ildesin la grubun ne bideboks
benim kamp çanakkaledeydi, çok ağır geldi kaldıramadım bıraktım zaten sarmıyodu artıkhangi ildesin la grubun ne bide
u15hangi ildesin la grubun ne bide
stanceın nebenim kamp çanakkaledeydi, çok ağır geldi kaldıramadım bıraktım zaten sarmıyodu artık
duzstanceın ne
o ne demek amk
duz gard iste ortodox amko ne demek amk
cocukluk donemi jimnastik+yuzme ergenlik donemi her turlu sey ise yarargelsmeye katkı saglicak bi spor lazım
Ben solak oldugum icin southpawdım aşırı op bisey ama sonra bıraktım nedense keske devam etseydimduz gard iste ortodox amk
Sikerim düz gardı düz gard demelerine deli oluyorum Ortodoks diyeceksin işte amk solaklarin stancesi yok sanki de düz gard diyor aminogullariduz gard iste ortodox amk

okuldn ve işde calısmaktan nefret edıyorumtamam ozaman yüzmeye git boksu siktir et daha akademik başarı mı düşünüyorsun?
Napcan ozaman aq yazilimcilik falan miokuldn ve işde calısmaktan nefret edıyorum
cope'u bıraksan mı yaptığın hiçbir spor senin gelişimine katkı sağlamayacakgelsmeye katkı saglicak bi spor lazım