divisionpanzerfaust
kâfir slayer
- OP
Sondaki emoji cok komik kanka kahkaha atiyom 3 dakikadirorospu çocukları hani hepimiz inceldik hepinizin ilişkisi var amk![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sondaki emoji cok komik kanka kahkaha atiyom 3 dakikadirorospu çocukları hani hepimiz inceldik hepinizin ilişkisi var amk![]()
iyi geceler canim kizim))))
kanka burs var da özellerde zaten şu an istesem %100 burs %50 yemek %50 genel gider bursu alabiliyom da her türlü ailem yollamicak yaniolm bursun varsa yurdun parasını devlet ödüyor cogu okulda zaten %1e ekstra burs veriyor çok masraflı bisey degilki istanbulda oku bu arada yurtda kalsan her türlü boku kullanırsın
kanka kafayi yemedigimi nerden cikarttin baya yedim kafayi dedim ya oldurmeyi dusundum diye hatta sana soyle bi ss atiyimkanka nasil kafayi yemedin bu arada nasil saglam durdun amk keşis falan misin
o nasıl oluyor olm devlet yurdunda kalmican mi her çeyrek yemek dahil 10k oluyor ücret devlete bağlı bursun varsa onu vermek yerine o ödenmiyor mu öyle bisey diye biliyorum benkanka burs var da özellerde zaten şu an istesem %100 burs %50 yemek %50 genel gider bursu alabiliyom da her türlü ailem yollamicak yani
özel okulları diyom lao nasıl oluyor olm devlet yurdunda kalmican mi her çeyrek yemek dahil 10k oluyor ücret devlete bağlı bursun varsa onu vermek yerine o ödenmiyor mu öyle bisey diye biliyorum ben
eskort degil kanka baska bi kiz yeni denizlere yelken acmadan unutman cok zor ben bile mesela su an unutmadim ama canimi acitmiyor yalnizca ama hâla aklimdaeskort istemiyom kanka o 3-4 saatlik denize bakarak oturdugumuz bankta tekrar oturmak icin omrumun 5 yilini veririm
kanzi özel okulu ne yapican ya devletin ortamı daha iyiözel okulları diyom la
ya bi de kadını falan anne diye kaydetmişsin orospuj çocuğu bu kadar kalpsiz olamaz amkkanka kafayi yemedigimi nerden cikarttin baya yedim kafayi dedim ya oldurmeyi dusundum diye hatta sana soyle bi ss atiyim
ben bu olaylar olduktan sonra kizin evine gittim delirip gece vakti engelliydik o zaman birbirimizde annesini ablasini falan aradim ordan telefona verdiler bi 30 40 dk yalvardim low t olup inmesi icin annesi öldürürüm diye korkup izin vermedi anasını aradım dedim böyle böyle çiçek aldım cicegin fotosunu falan attim ablasiyla beraber gonderdi yanima kizi o gece konustum kizla son bi kez sarildik ertesi gun cocukla opusurken fotosunu gordum ustune o gece konustugumuza sarilmayi falan kendi istemisti ve konusmayi uzatmisti her defasinda
nt için devlet ortamı bestkanzi özel okulu ne yapican ya devletin ortamı daha iyi
kanka lara isimli kariya guvenmeyi birak ayni ortamda bulunmam amk orospuyum diye bagiriyokanka kafayi yemedigimi nerden cikarttin baya yedim kafayi dedim ya oldurmeyi dusundum diye hatta sana soyle bi ss atiyim
ben bu olaylar olduktan sonra kizin evine gittim delirip gece vakti engelliydik o zaman birbirimizde annesini ablasini falan aradim ordan telefona verdiler bi 30 40 dk yalvardim low t olup inmesi icin annesi öldürürüm diye korkup izin vermedi anasını aradım dedim böyle böyle çiçek aldım cicegin fotosunu falan attim ablasiyla beraber gonderdi yanima kizi o gece konustum kizla son bi kez sarildik ertesi gun cocukla opusurken fotosunu gordum ustune o gece konustugumuza sarilmayi falan kendi istemisti ve konusmayi uzatmisti her defasinda
orospuya bak makyaj bile yapmadan inip geliyor yanima bi de hala cirkin demezsen sevinirim diyor arkamdan amınakodumun ilgi bagimli kasari bak yine sinirlendim ama gelse sikerim su ankanka kafayi yemedigimi nerden cikarttin baya yedim kafayi dedim ya oldurmeyi dusundum diye hatta sana soyle bi ss atiyim
tecrubelendikkanka lara isimli kariya guvenmeyi birak ayni ortamda bulunmam amk orospuyum diye bagiriyo![]()
foidler harbi çok gariporospuya bak makyaj bile yapmadan inip geliyor yanima bi de hala cirkin demezsen sevinirim diyor arkamdan amınakodumun ilgi bagimli kasari bak yine sinirlendim ama gelse sikerim su an
ilgi bağımlısı olduğunu benim yüzüme söylmeişti kız bi de amkilgi bagimli kasari bak yine sinirlendim
cok güzeldin -tmam bunu niye dovmedin laorospuya bak makyaj bile yapmadan inip geliyor yanima bi de hala cirkin demezsen sevinirim diyor arkamdan amınakodumun ilgi bagimli kasari bak yine sinirlendim ama gelse sikerim su an
öyle kızın ilgisini vericen sikicen baglanmican kankailgi bağımlısı olduğunu benim yüzüme söylmeişti kız bi de amk
o anti est kullanmadıkları için ağlama olayı estrodan oluyorTam tersi high t olmuyo mu. Roidçiler ota boka ağlıyor
hak ediyo da istecok güzeldin -tmam bunu niye dovmedin la
Sanırım evet yüksek t yüksek estrojen anlamina geliyor testo estrojene falan donusmesi falan filan yanlissam duzeltinTam tersi high t olmuyo mu. Roidçiler ota boka ağlıyor
kendimden ciddi manada nefret ediyorumkendimi öldürücem amk kendimden ve tipimden nefret ediyorum ne kadar ezik loser biriyim amk kız eğlendi bildiğin benle btw burda yazdıklarımı görmesi kadar korkutan bise yok aq kendimi öldürmek istiyorum
View attachment 3963933View attachment 3963938
View attachment 3963928
View attachment 3963919
üzme knk kendini 14 yasında mıydın daha cok karılar gelicek gecicek aq tecrube oldu de geckendimden ciddi manada nefret ediyorum
View attachment 3963950
çok karılar gelicek de bunun gibi stacylite zeki mizahı iyi kafa karı gelmeyecek gelse bile bunun kadar bile konuşma şansım olmayacak tipten dolayı.üzme knk kendini 14 yasında mıydın daha cok karılar gelicek gecicek aq tecrube oldu de gec
gelecek kanka gelecekçok karılar gelicek de bunun gibi stacylite zeki mizahı iyi kafa karı gelmeyecek gelse bile bunun kadar bile konuşma şansım olmayacak tipten dolayı.
tek yol 9mm glock17
hayır gelicek yanlis dusunuyonçok karılar gelicek de bunun gibi stacylite zeki mizahı iyi kafa karı gelmeyecek gelse bile bunun kadar bile konuşma şansım olmayacak tipten dolayı.
tek yol 9mm glock17
gelecek de ben konuşamayacağımgelecek kanka gelecek
knk liseye geçince unutursun bunlarımuhtemelen 18e girmeden ropelarım zaten silah bulmak en basit iş,
ama şimdi olmaz, ropelamadan önce txt dosyalarında bugüne kadar aklımda kalan tüm yaşadıklarımı ve kişiler hakkında düşüncelerimi dünya görüşlerimi falan yazıp kağıda geçirip önce bir flasha atıp sonra kağıdı defter haline getirip masamın üstüne hem flashı hem defteri koyup aileme bırakmam lazım.
7.5 aylığım zaten, ben 6 aylıkken annem alınmama izin vermemiş %80 annemin de benim de ölme şansımız varmış ve %20 tutmuş, yaşamışız ama 7.5 aylık doğmuşum 8 ay boyunca her gün hastaneye gitmişiz zar zor yaşatmışlar, hiç yoktan bu yazdığım olayı hak ettiklerini düşünüyorum
sanmamknk liseye geçince unutursun bunları
evet klasik foid taktiği alt hesaba alıp aklınca seni main privden atıyor sonra seni tahrik edecek her türlü mesajı atıyor buram buram love bombing yapıyorlar sonra soğuşma başlıyorkendimi öldürücem amk kendimden ve tipimden nefret ediyorum ne kadar ezik loser biriyim amk kız eğlendi bildiğin benle btw burda yazdıklarımı görmesi kadar korkutan bise yok aq kendimi öldürmek istiyorum
View attachment 3963933View attachment 3963938
View attachment 3963928
View attachment 3963919
senle aynı kaderi paylaşıyoruz dostum bazen vitaminsiz subhuman olmamı buna bağlıyorum7.5 aylığım zaten, ben 6 aylıkken annem alınmama izin vermemiş %80 annemin de benim de ölme şansımız varmış ve %20 tutmuş, yaşamışız ama 7.5 aylık doğmuşum 8 ay boyunca her gün hastaneye gitmişiz zar zor yaşatmışlar, hiç yoktan bu yazdığım olayı hak ettiklerini düşünüyorum
ne diyon olum 2 yıllık okuldan arkadaşım kız geçen sene aynı sınıftaydık amk sevgilisinden ayrılınca privine almıstı snrm sevgilisinde insta hesabı şifresi vardı, ayrılayım mı diye bana falan sormuştuevet klasik foid taktiği alt hesaba alıp aklınca seni main privden atıyor sonra seni tahrik edecek her türlü mesajı atıyor buram buram love bombing yapıyorlar sonra soğuşma başlıyor
yani şimdi kesin olarak konuşamam foidlerin ne amaçladığını geç kendilerinin bile ne yaptıklarını bilmediklerinden eminim kız eğer gerçekten sana saf sevgiyle yakaştıysa ve kızı kaybettiysen its over seni unutmuştur bilene diyon olum 2 yıllık okuldan arkadaşım kız geçen sene aynı sınıftaydık amk sevgilisinden ayrılınca privine almıstı snrm sevgilisinde insta hesabı şifresi vardı, ayrılayım mı diye bana falan sormuştu
harbıden anasını sıkıyım böyle düzeninkanka soyle anlatayim hatta bundan bahsetcektim de bu konuya kaldı
kızla baya yakınlastık son donemde sevgili > x > flört durumundaydık yani tam o ara evredeyken mezuniyet olayları cıktı mezuniyete ben gitmedim anlatmıştım sanırım mezuniyette kız bir sürü cocukla foto falan cekindi privine aldı privindeki tek erkek benken bir an 9 erkek eklendi, kısaca orospu kız, ama böyle şeyler yapmazdı önceden falan diye copelamak da istemiyorum yapacak olan hep yapardı sadece ortam uygun değildi diye düşünüyorum yani iyi ki oldu da bu huyunu görmüş oldum neyse, önceden bana kavga ettiğimizde sana yazanın amk diyen kız mezuniyet günü ve sonraki gün yazmadığım icin (cunku kıskandım kısaca ve sogudum cocuklarla foto cekilip st attıgı icin) bir anda aksam tum gun yazmanı bekledim yazmadın bise mi oldu bise mi yaptım tarzında biseler yazdı ben de normal bi sekilde gecistirdim konustuk azcık, sonra lgs açıklandığı güne kadar hiç konuşmadık yani 17 18 hazirandan kac temmuzda acıklansı hatırlamıyom o zamana kadar hıc konusmadık lgs günü notumuzu falan sorduk iste sonra yine konusmaya basladık bir hafta falan konustuk ama bu son konusmalarımızda kafamı sikip durdu cunku istekli degil gibi hissediyordum yazınca rahatsız ediyormuşum zorla konuşturuyormuşum gibi bir his geliyordu ve boş yere kafamı bunla meşgul etmek istemedim adam gibi yazdım bu ne amk niye böyle yapıyon diye sonra hep aynıydım falan dedi hayır boyle degildin onceki gibi yazamıyom dedim sogudun demek ki falan dedi bi 10dk sogumadıgıma ikna etmekle ugrastım sogusam niye yazim dedim yazarsın dedi kac kere ilk konusma sen baslattın bu konusmayı kım baslattı falan dedim sogusam niye sohbet acim falan dedim sonra arada kaynadı bu muhabbet normal konusmaya basladık yine sonraki gunler yani son 1-2 hafta konuşurken drytextliyordu kısa mesaj yazıyordu falan ki zaten zorla tutma hissi hala vardı en ufak fırsatta mesaja kalp atıp kacıyodu veya direkt bb falan yazıyordu ben de saldım
ve
sonuç ve çıkarımlarım:
1-mentalcel olduğum sürece asla bir kızla sevgili olamayacağım ve mentalcellikten kurtulmam için en az htn olmam lazım
2-kızlara yürümeyince ilişkiye dair hiçbir şey ilerlemiyor
3-ilk bir kızla konusma flortlesme deneyimim olmasına rağmen ve daha flört gibi kelimeleri bu kızla konuşurken öğrenmeme rağmen subhuman tiple htb kızı yine iyi idare ettiğimi dusunuyorum
4-looks are everything
5-bir kıza daha sevgili bile olamadan bağlanmayın
6-karşıdaki sohbet için uğraşmıyorsa uğraşmayın tabii muhtemelen karşıdaki de bu kafayla düşünüp sohbet açmayacaktır ama biraz uğraşmanıza rağmen karşı uğraş göstermiyorsa hemen salın
7-çoğu kiz ilgi orospusu ve böyle olanlara ilgilerini vermeyin
8-kızların kardeşim arkadaşım dediği kişiler her zaman kötü amaçlıdır
9-eski sevgilisini hala daha düşünen ve onunla konuşan tekrar sevgili olma potansiyeli olan kızlarla hayal kurmayın
10-mentalinizi asla bir kız için sikmeyin ve sikecek duruma gelirseniz de kendinizi olabildiğince uzaklaştırın en azından ben mezuniyetten sonra bu yazmadığım süreçte sağlıklı düşüneniliyordum ve ropefuel azalmıştı
sonuç:
tipten kaybettik, muhabbetimden dolayı falan kaybettiğimi sanmıyorum çünkü kız sürekli muhabbetinin sardığından falan beni sevdiğinden bahsediyordu yani ya benden bir şey bekledi ama ben mentalcel olduğum için yürüyemedim ve sevdiğimi söyleyemedim ya da hiçbir zaman böyle görmedi ve arkadaş ya da ilgi alabileceği köle olarak düşündü. looks are everything
kız bence stacylite civarı irlde ama @kökleyicifallik ve @Resistance. low htb rateledi bir fotodan baska foto atcak kadar gavat degilim ama atsam rate yükselirdi muhtemelen
dnrdkanka soyle anlatayim hatta bundan bahsetcektim de bu konuya kaldı
kızla baya yakınlastık son donemde sevgili > x > flört durumundaydık yani tam o ara evredeyken mezuniyet olayları cıktı mezuniyete ben gitmedim anlatmıştım sanırım mezuniyette kız bir sürü cocukla foto falan cekindi privine aldı privindeki tek erkek benken bir an 9 erkek eklendi, kısaca orospu kız, ama böyle şeyler yapmazdı önceden falan diye copelamak da istemiyorum yapacak olan hep yapardı sadece ortam uygun değildi diye düşünüyorum yani iyi ki oldu da bu huyunu görmüş oldum neyse, önceden bana kavga ettiğimizde sana yazanın amk diyen kız mezuniyet günü ve sonraki gün yazmadığım icin (cunku kıskandım kısaca ve sogudum cocuklarla foto cekilip st attıgı icin) bir anda aksam tum gun yazmanı bekledim yazmadın bise mi oldu bise mi yaptım tarzında biseler yazdı ben de normal bi sekilde gecistirdim konustuk azcık, sonra lgs açıklandığı güne kadar hiç konuşmadık yani 17 18 hazirandan kac temmuzda acıklansı hatırlamıyom o zamana kadar hıc konusmadık lgs günü notumuzu falan sorduk iste sonra yine konusmaya basladık bir hafta falan konustuk ama bu son konusmalarımızda kafamı sikip durdu cunku istekli degil gibi hissediyordum yazınca rahatsız ediyormuşum zorla konuşturuyormuşum gibi bir his geliyordu ve boş yere kafamı bunla meşgul etmek istemedim adam gibi yazdım bu ne amk niye böyle yapıyon diye sonra hep aynıydım falan dedi hayır boyle degildin onceki gibi yazamıyom dedim sogudun demek ki falan dedi bi 10dk sogumadıgıma ikna etmekle ugrastım sogusam niye yazim dedim yazarsın dedi kac kere ilk konusma sen baslattın bu konusmayı kım baslattı falan dedim sogusam niye sohbet acim falan dedim sonra arada kaynadı bu muhabbet normal konusmaya basladık yine sonraki gunler yani son 1-2 hafta konuşurken drytextliyordu kısa mesaj yazıyordu falan ki zaten zorla tutma hissi hala vardı en ufak fırsatta mesaja kalp atıp kacıyodu veya direkt bb falan yazıyordu ben de saldım
ve
sonuç ve çıkarımlarım:
1-mentalcel olduğum sürece asla bir kızla sevgili olamayacağım ve mentalcellikten kurtulmam için en az htn olmam lazım
2-kızlara yürümeyince ilişkiye dair hiçbir şey ilerlemiyor
3-ilk bir kızla konusma flortlesme deneyimim olmasına rağmen ve daha flört gibi kelimeleri bu kızla konuşurken öğrenmeme rağmen subhuman tiple htb kızı yine iyi idare ettiğimi dusunuyorum
4-looks are everything
5-bir kıza daha sevgili bile olamadan bağlanmayın
6-karşıdaki sohbet için uğraşmıyorsa uğraşmayın tabii muhtemelen karşıdaki de bu kafayla düşünüp sohbet açmayacaktır ama biraz uğraşmanıza rağmen karşı uğraş göstermiyorsa hemen salın
7-çoğu kiz ilgi orospusu ve böyle olanlara ilgilerini vermeyin
8-kızların kardeşim arkadaşım dediği kişiler her zaman kötü amaçlıdır
9-eski sevgilisini hala daha düşünen ve onunla konuşan tekrar sevgili olma potansiyeli olan kızlarla hayal kurmayın
10-mentalinizi asla bir kız için sikmeyin ve sikecek duruma gelirseniz de kendinizi olabildiğince uzaklaştırın en azından ben mezuniyetten sonra bu yazmadığım süreçte sağlıklı düşüneniliyordum ve ropefuel azalmıştı
sonuç:
tipten kaybettik, muhabbetimden dolayı falan kaybettiğimi sanmıyorum çünkü kız sürekli muhabbetinin sardığından falan beni sevdiğinden bahsediyordu yani ya benden bir şey bekledi ama ben mentalcel olduğum için yürüyemedim ve sevdiğimi söyleyemedim ya da hiçbir zaman böyle görmedi ve arkadaş ya da ilgi alabileceği köle olarak düşündü. looks are everything
kız bence stacylite civarı irlde ama @kökleyicifallik ve @Resistance. low htb rateledi bir fotodan baska foto atcak kadar gavat degilim ama atsam rate yükselirdi muhtemelen
kanka ben flört+ evresini 4ay falan tuttum ki devam ediyor, millet 4 ay sevgili kalıyor aq mentalcellikten açılamadım açılamıyorum da amk kız htb ben ltnyim looksmatch falan da değil açılmam çok mümkün değil ama muhtemelen açılsam olabilirdim benim moggladığım bi elemanla sevgili olmustu zaman gecirmek icin oldum falan diyordu, instada paylas yerinde kızda ilk sırada ben ikinci sırada benim yan çar üçüncü sırada cocuk vardı amk sevgilisiyle benden az konusuyodu falan fılan kısaca over ve beni nasıl unutsun olum dun konustuk daha aqyani şimdi kesin olarak konuşamam foidlerin ne amaçladığını geç kendilerinin bile ne yaptıklarını bilmediklerinden eminim kız eğer gerçekten sana saf sevgiyle yakaştıysa ve kızı kaybettiysen its over seni unutmuştur bile
elbet geçer bunlar ben 1 yıldır konuşmuyorsun sanıyordumkanka ben flört+ evresini 4ay falan tuttum ki devam ediyor, millet 4 ay sevgili kalıyor aq mentalcellikten açılamadım açılamıyorum da amk kız htb ben ltnyim looksmatch falan da değil açılmam çok mümkün değil ama muhtemelen açılsam olabilirdim benim moggladığım bi elemanla sevgili olmustu zaman gecirmek icin oldum falan diyordu, instada paylas yerinde kızda ilk sırada ben ikinci sırada benim yan çar üçüncü sırada cocuk vardı amk sevgilisiyle benden az konusuyodu falan fılan kısaca over ve beni nasıl unutsun olum dun konustuk daha aq
konuşuyorum da salıcam yavastan 1 haftadır falan o yazmadan yazmıyordum zatenelbet geçer bunlar ben 1 yıldır konuşmuyorsun sanıyordum
lan hayır öyle birşey yapma toxic ilişkiye döne yarra yersinkonuşuyorum da salıcam yavastan 1 haftadır falan o yazmadan yazmıyordum zaten
orospu çocukları hani hepimiz inceldik hepinizin ilişkisi var amk![]()
fakecel.org haklıymış maardaorospu çocukları hani hepimiz inceldik hepinizin ilişkisi var amk![]()
hepimiz öyleyiz olum arkasından orospu kasar falan diyoz da sevgili olak deseler felç bırakana kadar sikeriz aqamınakodumun ilgi bagimli kasari bak yine sinirlendim ama gelse sikerim su an
dogamızda var maalesefhepimiz öyleyiz olum arkasından orospu kasar falan diyoz da sevgili olak deseler felç bırakana kadar sikeriz aq![]()
bunu istememiz orospu kasar dememizi haksiz cikarmiyor amahepimiz öyleyiz olum arkasından orospu kasar falan diyoz da sevgili olak deseler felç bırakana kadar sikeriz aq![]()
hepimiz öyleyiz olum arkasından orospu kasar falan diyoz da sevgili olak deseler felç bırakana kadar sikeriz aq![]()