balve
balvebalve
Erkekler psl got burutal mok cok iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
high chad zuffster var kanka forumda nereye mogluyoCildi iyi olsa, birkac softmaxx ve fraud ile butun subforumu mogluyor aq

Gelisiguzel soyledm ztn bu res'in dedigine gore Gandy ozentisini de moglayamazhigh chad zuffster var kanka forumda nereye mogluyo![]()
@cl4zai ile yarisirCildi iyi olsa, birkac softmaxx ve fraud ile butun subforumu mogluyor aq
Bulduk videoyu paylaşan arkadaşıCildi iyi olsa, birkac softmaxx ve fraud ile butun subforumu mogluyor aq
Bazılarına pozitif daha yakismiyor muKaşlarım keşke böyle dümdüz olsaydı
Bence her türlü duz daha iyiBazılarına pozitif daha yakismiyor mu
Aq sanki dediginiz gibi basittiBence her türlü duz daha iyi
benim negative eye hooding varucundan canthal tilt pozitif, kaşlarım pozitif ama düz olacak potansiyeli var istesem. sence böyle kalması daha mı iyi?Aq sanki dediginiz gibi basitti
Pozitif kaslar genellikle = pozitif periorbital kontur -> pozitif canthal tilt
Pozitif kaslar = +dimorfizm
-----------------------------------
Duz kaslar = mid / negatif periorbital kontur -> neutral, negatif canthal tilt
duz / negatif kaslar = uzgun / gucsuz bakis
Kac derece pozitifbenim negative eye hooding varucundan canthal tilt pozitif, kaşlarım pozitif ama düz olacak potansiyeli var istesem. sence böyle kalması daha mı iyi?
Derecesine bagli degilmi durusu cok egimli degilse bence duz yapmabenim negative eye hooding varucundan canthal tilt pozitif, kaşlarım pozitif ama düz olacak potansiyeli var istesem. sence böyle kalması daha mı iyi?
kaç derece pozitif olduğunuKac derece pozitif
Evet, bir de kaslarinin setness'i kac o da onemli. High set kaslarda hafif straightimsi pozitif daha iyi duruyor, ornek Chicokaç derece pozitif olduğunu View attachment 4631333
o işaretlediğim siyah açının kaç derece olmasından mı ölçüyoruz?
benim ct pozitif kaşlarda öyle ama neutral daha iyi geliyor benim gözüme kaşlardaAq sanki dediginiz gibi basitti
ya baranpsl amina gotune koydurtma yok yarak kontur yok tasak to yarrak ratioAq sanki dediginiz gibi basitti
Softmaxxle hiçbir sik olamayacağımızı fark ettiğimizdelavuğun tüm subu moglaması yarıyor
POV:ya baranpsl amina gotune koydurtma yok yarak kontur yok tasak to yarrak ratio
mal misn amk DAMON SALVATOREye bak dediginin yanlis oldugunu anlarsin
olm dedigin sey sacma yarakorbitalkontur falan tiktokta random kisilerin uydurdugu kelimeler goz negatifken kas niye pozitif olamasin kil bu aqPOV:
Kanka bak simdi bi tane adam var tamam mi deli gibi dimorfizm'i var, gozleri de Allah gibi masmavi kaslari da mis gibi. Ama bir iki sikim bu adama %67 harmony diyo o yuzden HARMONY YALAN KANKA YHAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Aminoglu harmony'si %80'den az olan chad mi var patlatma
View attachment 4634421
Chad kanzi anlarsin ya
Harmony = her sey
Harmony olarak senin siniflandirdigin sey bir iki sikim ratio'dan ibaretken benim harmony icerisinde tuttugum yuzlerce oran, yuzundeki her bir sey. Buna kaslar, kirpikler ve goz rengi vs dahil.
Su unluleri sirf unluler diye yarraklarina oturup ziplamayi birakin
@Atsizz bir el atman lazim senin buralara, cok bozutmus artik 31'i birak gel
sectigin fotoya bak amk o zaman kimse chad degilPOV:
Kanka bak simdi bi tane adam var tamam mi deli gibi dimorfizm'i var, gozleri de Allah gibi masmavi kaslari da mis gibi. Ama bir iki sikim bu adama %67 harmony diyo o yuzden HARMONY YALAN KANKA YHAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Aminoglu harmony'si %80'den az olan chad mi var patlatma
View attachment 4634421
Chad kanzi anlarsin ya
Harmony = her sey
Harmony olarak senin siniflandirdigin sey bir iki sikim ratio'dan ibaretken benim harmony icerisinde tuttugum yuzlerce oran, yuzundeki her bir sey. Buna kaslar, kirpikler ve goz rengi vs dahil.
Su unluleri sirf unluler diye yarraklarina oturup ziplamayi birakin
@Atsizz bir el atman lazim senin buralara, cok bozutmus artik 31'i birak gel
En duzgun gorundugu fotografta bile cl'i gecmiyor aqsectigin fotoya bak amk o zaman kimse chad degil
getir bekliyorumçeyreği bile uyusmayan birini koyarım 10 kat daha iyi gözükür cidden fark eden ve ölçülen 10-20 tane oran var max,
Ne subjektifi aq patlatma,sen coloringi kasları kirpikleri eklediğin anda subjektif biseye dönüsüyor bu
Illa aciklayacaz aqolm dedigin sey sacma yarakorbitalkontur falan tiktokta random kisilerin uydurdugu kelimeler goz negatifken kas niye pozitif olamasin kil bu aq
öncesini niye ignorluyon essek,ben sana getiremem çünkü öyle bir oranlar yok aq? sen oranları göster yüzlerce olanları bende getiririm o zaman bak bunların yarısı uyusmuyo adam ona rağmen chad diyegetir bekliyorum
dimi chico a10 olsaydı cok daha iyi olurdu vallaNe subjektifi aq patlatma
Renkli gozler mogs curry t50 objective
kalin uzun kirpikler ve high density kaslar mogs seyrek gorunmeyen yarrak sari killlari objective
Chad motion'da chad olandirsectigin fotoya bak amk o zaman kimse chad degil
Tier'lar onemli. 100 tane oranin 70 tanesi t3 alti olursa geri kalan 30'u t4 olursa o kisi hala chad olabilir. Onemli olan failonun ne kadar berbat bir rdurumda oldugu. 0.48 esr ile 0.50 esr ayni tier'da degil mesela.ben sana getiremem çünkü öyle bir oranlar yok aq? sen oranları göster yüzlerce olanları bende getiririm o zaman bak bunların yarısı uyusmuyo adam ona rağmen chad diye
Sayili t5+ flaw'larindan, just have everything else theorydimi chico a10 olsaydı cok daha iyi olurdu valla
Aq salagi ben sence "kasi yogun degil chad olamaz" diye bir tabirde mi bulundum ? Seyrek kas = failo, yuksek yogunluklu kas = halo"high density kaş" ne kadar yoğun? aşırı kalın kaşları olan chadde var normal kaşı olan chadde var kaşı ince chadde var ortalama kaşlı chadde var mk,valla kendin neyi savunduğunu bilmiyon tanımlama yok daha
olm mal mısın ondan mı bahsettim flaw değil zaten adam a10 olsaydı daha iyi gözükmeyecekti eee objektif mi o zaman bu konu allahını siktiğim git bi kitap falan oku anlama kapasiten yokSayili t5+ flaw'larindan, just have everything else theory
Daha fazla okumaya gerek yok aq salagiflaw değil
Anlattigim diger seyleri ignorelayip kahverengi gozlere flaw degil diyen sen mi diyorsun bunu aqbi kitap falan oku anlama kapasiten yok
diğerlerine yazmaya üsendim flaw değil ama a10 olsaydı daha mı iyi gözükecekti mkDaha fazla okumaya gerek yok aq salagi
Anlattigim diger seyleri ignorelayip kahverengi gozlere flaw degil diyen sen mi diyorsun bunu aq![]()
a10 olarak spesife etmeye gerek yok ama renkli gozleri olsaydi evet daha iyi gozukcektidiğerlerine yazmaya üsendim flaw değil ama a10 olsaydı daha mı iyi gözükecekti mk