erkeksi bi görünüşün önemi. tecrübelerim

swaggy

swaggy

faded than a ho'
YA YEMEK SÖYLEDİM BURGER KİNG 2 AĞIZ TADIYLA YEMEK YİCEZ BULDU KENDİNDEN KÜÇÜK CUTECELL BEBEYİ ÜSTE ÇIKIYO OROSPU COCUGU
DİYO Kİ SİPARİŞ KODU ALİYİM DİYORUM YOK GELMEDİ NASIL YOK BAYA YOK AMK SİSTEMİNİZ BOZUK DİYO NUMARAN YANLIŞ GÜNCELLE DİYO TAMAM DİYORUM VER SİPARİŞİ KOYİYİM BAKİYİM KODA SİPARİŞİ NASIL TUTUYO AMK SANKİ ALIP SURATINA KAPICAZ
NEYSE DİYORUM VER KOYİYİM BAKİYİM 2 3 DEFA DEDİM ANCA ÖYLE SALDI
DEDİM YOK GELMEMİŞ NUMARAN YANLIŞ DEĞİŞ DİYO DİYO
YARRAK YANLIŞ
işte burdan anlıycağınız şey cute bi görüntünüz varsa insanlar size üstten bakıcaktır kırılgan çıtır çerez olarak görünüceksiniz
maskülen bi görüntü için çabalayın prettyboy olsaydım da aynı şeyi yaşardım

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: Mentally lost cel, Misogynist_Maxxer, Xavier and 6 others
YA YEMEK SÖYLEDİM BURGER KİNG 2 AĞIZ TADIYLA YEMEK YİCEZ BULDU KENDİNDEN KÜÇÜK CUTECELL BEBEYİ ÜSTE ÇIKIYO OROSPU COCUGU
DİYO Kİ SİPARİŞ KODU ALİYİM DİYORUM YOK GELMEDİ NASIL YOK BAYA YOK AMK SİSTEMİNİZ BOZUK DİYO NUMARAN YANLIŞ GÜNCELLE DİYO TAMAM DİYORUM VER SİPARİŞİ KOYİYİM BAKİYİM KODA SİPARİŞİ NASIL TUTUYO AMK SANKİ ALIP SURATINA KAPICAZ
YARRAK YANLIŞ
işte burdan anlıycağınız şey cute bi görüntünüz varsa insanlar size üstten bakıcaktır kırılgan çıtır çerez olarak görünüceksiniz
High iq thread btw :love:

• +1
  • Love it
Reactions: Thief, Misogynist_Maxxer, Xavier and 2 others
YARRAK YANLIŞ
prettyboy appealına sahip ve ortalama-kısa boylu biri olarak tamamen katılıyorum male respect almak bu appealla cok zor gymmaxxing şart gym ile bi kısmı hallediliyo ama yinede low male respect alıyosun

• +1
Reactions: Mentally lost cel, swaggy and pashanimair
YARRAK YANLIŞ
187 degilmisin nasıl cutecelsin amk

• +1
Reactions: pashanimair and swaggy
prettyboy appealına sahip ve ortalama-kısa boylu biri olarak tamamen katılıyorum male respect almak bu appealla cok zor gymmaxxing şart gym ile bi kısmı hallediliyo ama yinede low male respect alıyosun
gymmaxxingde tam olarak sağlamıyo aslında lean bi fiziğin varsa ve çok kas kütlen belli olmuyosa male respect çok almıyosun dad bod da daha cok alıyosun

• +1
Reactions: Mentally lost cel, pashanimair and Trenmaxx1
187 degilmisin nasıl cutecelsin amk
kanka öyleyim de slenderman gibiyim iuan 70 kiloyum ve yüzüm bloat dışarda görsen yanaklarımı sıkmak için yanıma gelirsin

• +1
Reactions: pashanimair
Prettyboy olmak türkiyede işlevsiz işid militanına benzeyen adam hipergamide senden üstte damian gibi gözüksen bile anca 20 yaşa kadar iş yaparsın trde

• +1
  • Hmm...
Reactions: Mentally lost cel, Xavier, Trenmaxx1 and 2 others
Prettyboy olmak türkiyede işlevsiz işid militanına benzeyen adam hipergamide senden üstte damian gibi gözüksen bile anca 20 yaşa kadar iş yaparsın trde
kanka zaten kız konusunda sıkıntım yok orgda 7-8 kisi htn+ rateledi kızlar gelip bana sew olak mı diyo ama asıl kafama takılan şey bu amk erkekleri arasında respect almak için harbi böyle işid militanına benzemek lazım elemana bişey diyosun siklemiyo fln ltn adam basardığı biseyde yok sadece kaba ve sert olduğu için adama saygı duyuluyo kibarlık yapanı sikiyolar amk ülkesinde:feelsuhh:

• +1
Reactions: Mentally lost cel and pashanimair
tamamiyle ses tonuyla alakalı

• +1
gymmaxxingde tam olarak sağlamıyo aslında lean bi fiziğin varsa ve çok kas kütlen belli olmuyosa male respect çok almıyosun dad bod da daha cok alıyosun
Saçmalama amk ne dadbodu
%30yağla kolundan margarin akmasındansa lean olmak 40kat daha iyi
+ 50 yaşını göremeden kalp krizi vs bir cok hastaliktan ölebilirsin.

• +1
Saçmalama amk ne dadbodu
%30yağla kolundan margarin akmasındansa lean olmak 40kat daha iyi
+ 50 yaşını göremeden kalp krizi vs bir cok hastaliktan ölebilirsin.
Lean olmayı abartıyorsunuz

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, swaggy and HasSıkımovıc_31
lean olmak en büyük softmaxx kanka lean olmadan yeterince iyi görünemez cogu insan

• +1
Reactions: Mentally lost cel, pashanimair, swaggy and 1 other person
lean olmak en büyük softmaxx kanka lean olmadan yeterince iyi görünemez cogu insan
Benim yağ dağılımım garip olduğu için leanken de aynı gözüküyor yüzüm obezken de

• +1
  • So Sad
Reactions: Mentally lost cel, pashanimair, swaggy and 1 other person
Benim yağ dağılımım garip olduğu için leanken de aynı gözüküyor yüzüm obezken de
sen buccal fat aldırmamıs mıydın

• +1
Reactions: pashanimair, swaggy and Xavier
1753341217485

al sana dad bod amk

• +1
  • JFL
Reactions: Mentally lost cel, pashanimair and swaggy
Sen lean olunca değişmiyor diye abartıyormuyuz aq?

• +1
  • +1
Reactions: pashanimair, Auchelius, swaggy and 1 other person
respectin cok fazla yolu var ama en iyi ve high function yolu, bir lambonun icinde olmak.

• +1
Reactions: pashanimair, Auchelius and swaggy
kanka zaten kız konusunda sıkıntım yok orgda 7-8 kisi htn+ rateledi kızlar gelip bana sew olak mı diyo ama asıl kafama takılan şey bu amk erkekleri arasında respect almak için harbi böyle işid militanına benzemek lazım elemana bişey diyosun siklemiyo fln ltn adam basardığı biseyde yok sadece kaba ve sert olduğu için adama saygı duyuluyo kibarlık yapanı sikiyolar amk ülkesinde:feelsuhh:
kaç yaşındasın la sew olakmı ne demek amk:lul:

• +1

Users who are viewing this thread

Back