sladekilic
pretty boy
niye karılar bunları otomatik sikişilcek fuckboy erkek tipleri olarak görüp azıyo ki aq
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
iri yarı 180 üstü sağ kol dövmeli çok nadir sadece ttde görüyom ben onun dışı düz 50 kilo zargana esmerlerle çıkıyolariri yari olmalari lazim bide
şu uzun boy muhabettini de anlamyıom amk uzun boyluysan framein kötüysa yarrak gibi duruyo ve zaten uzun boylu olup bunların istediği gibi bi framee sahip olmak o kadar zor ki amk 3 sene gymcel olman gerekliniye karılar bunları otomatik sikişilcek fuckboy erkek tipleri olarak görüp azıyo ki aq
Kanka şimdi genetik var clav oluyor yani boy+ frameşu uzun boy muhabettini de anlamyıom amk uzun boyluysan framein kötüysa yarrak gibi duruyo ve zaten uzun boylu olup bunların istediği gibi bi framee sahip olmak o kadar zor ki amk 3 sene gymcel olman gerekli
based uzun boylu frame
View attachment 3824608
ornek kivancşu uzun boy muhabettini de anlamyıom amk uzun boyluysan framein kötüysa yarrak gibi duruyo ve zaten uzun boylu olup bunların istediği gibi bi framee sahip olmak o kadar zor ki amk 3 sene gymcel olman gerekli
based uzun boylu frame
View attachment 3824608
boyun kısaysa framein her türlü daha iyi gözükür zatenKanka şimdi genetik var clav oluyor yani boy+ frame
Genellikle öyle tiplerin çevresi var millete şekil yapmak için oluyoniye karılar bunları otomatik sikişilcek fuckboy erkek tipleri olarak görüp azıyo ki aq
hani kadınlar nerd boylara aşık oluyordu? ben intiar etcem amkkk:////bu forumda insanlarin anlamasi gereken bisey var, bp evrimsel bir fact olsa bile modern hayat biraz daha karmasik.
bundan sonra yazacaklarim, kadin dusmanligi degildir, kadin dusmani degilim, tum kadin dusmanlari aptallardir. incel teror orgutu ile baglantim yok ve hic olmadi.
simdi gercekler
hic bir karar verecekken emin olamayip bir baskasina sordugunuz oldu mu? kadinlardada farklarinda olmadan yaptiklari bir toplumsal onaylama veya onaylamama sureci var, bu hep vardi, sadece sosyal medya bunu kadinlarin arasinda olan birsey olmaktan cikardi. bugun baslikta verdigin ornekten gidelim, esmer sağ kol dövmeli stereotipi birsey ifade etmiyor, ama birden fazla kadin bu stereotipi overse bir sure sonra diger kadinlarda buna deger verecektir, ayni durum toplumsal hiyaraside looks money history etc konularinda basarili bir kadinin cirkin kisa ve zayif biri ile birlikte olmasi ornegi ile baglantili, diger kadinarda bu ust kadin bu cirkin losera asik olmussa bunda bisey vardir mantiginda olacaktir. dedigim gibi bugun motorcu erkekler assaglik olarak algilaniyor ama 2012-6 aea prime zamanlari boyel bisey yoktu, bugun tam tersi, dedigim gibi, bunu kadinlar ve erkeklerde yapiyor ama kadinlar dogalari geregi kendi aralarinda konusarak bir defance mekanizmalarina sahipler ve gunun sonunda o donemin sosyolasjik psikolojik ekonomik cikarimlarini bir stereotipe yuklereyerek ilerliyorlor, bu butun kadinlar icin boyledir demek gerizekalica bir durum. ozet olarak boyle.
bu forumda herzaman dedigim gibi, bp incel terimi olarak goren, kendisi incel olan, kadin dusmanlarinin bp ile alakasi yok, cunku gercekten deforme olmadiklari surece bir partner bulacaklar sadece mental sorunlari var. bu sebeple bp ve ozellikle looksmax daha kisisel seyler, toplum ve kadinlar icin olmamali, kendine olan borcun olmali.
Erkekler de utangaç kız ister ama bu memesini elletmiyo bi sik yapmıyo der siktir çekerhan
hani kadınlar nerd boylara aşık oluyordu? ben intiar etcem amkkk:////
memesi büyük utangaç kız varmıki amkErkekler de utangaç kız ister ama bu memesini elletmiyo bi sik yapmıyo der siktir çeker
siki buyuk utangac erkekte var olm oyle dusunme ama guzel kizlar genelde cevreden gelen ilgi yuzunden utangac olmazmemesi büyük utangaç kız varmıki amk
Kısa değil o kadar boyumboyun kısaysa framein her türlü daha iyi gözükür zaten
Bu nası mantık amsiki buyuk utangac erkekte var olm oyle dusunme ama guzel kizlar genelde cevreden gelen ilgi yuzunden utangac olmaz
onlar gozluk takan chadlerden bahsediyo kankahan
kelimenin içindeki nerdhan
modası geçti önceden oluyorlardı ama prettyboy olan nerdlerehan