FEE
Gold
maxilla için lef3 olup hayatınızı tehlikeye atsanız canınızdan ödün verseniz bile ascendleyemeyeceksiniz intihar edin gandy cennetinde secdeye yatın namaza kalkın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
harbi hic komik degilsin la gandy cenneti falan cok nichesin bro ahahha xdmaxilla için lef3 olup hayatınızı tehlikeye atsanız canınızdan ödün verseniz bile ascendleyemeyeceksiniz intihar edin gandy cennetinde secdeye yatın namaza kalkın
luksmeks dilinde konuşuyorum nasıl anlamadın normieharbi hic komik degilsin la gandy cenneti falan cok nichesin bro ahahha xd

aptal herif anlamadigimi mi saniyon komik olamayan palyaco orospu ccougu ahahahaluksmeks dilinde konuşuyorum nasıl anlamadın normie![]()
dalga geçiyorum seninle amın evladı seni güldürüp cortisolünü düşürmek gibi birşey yapmam benaptal herif anlamadigimi mi saniyon komik olamayan palyaco orospu ccougu ahahaha
senEtnik ne amınakoyim
gulduremezsin ki o tiktok beyninle amk salagidalga geçiyorum seninle amın evladı seni güldürüp cortisolünü düşürmek gibi birşey yapmam ben