FEE
Todesruf

bu adamın bi threadinde gördüm bunu çokta birşey çıkmamış yani bunu evde kendi alma imkanımız var gibi en azında bir yanak çukuruna sahip olalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Neden kendinde denemiyorsun, sonuçları paylaşırsan sevinirim.View attachment 3860731
bu adamın bi threadinde gördüm bunu çokta birşey çıkmamış yani bunu evde kendi alma imkanımız var gibi en azında bir yanak çukuruna sahip olalım![]()
hayatım çok değerli olduğu için. bunun tehlikeside var yabancı başlıklara bakıyorum şuanNeden kendinde denemiyorsun, sonuçları paylaşırsan sevinirim.
Yav malmısınız olm sizin yüzünüzden haberlere çıkacaz aqView attachment 3860731
bu adamın bi threadinde gördüm bunu çokta birşey çıkmamış yani bunu evde kendi alma imkanımız var gibi en azında bir yanak çukuruna sahip olalım![]()
iNCEL ÖRGÜT İLE ALAKAM YOK. AKLI BAŞINDA BİR İNSANIM SİZi VE YA KENDİMİ TEHLİKEYE ATACAK BİRŞEY YAPMIYORUM SADECE SOHBET VE BİLGİLENME İÇİN.Yav malmısınız olm sizin yüzünüzden haberlere çıkacaz aq
Fake o buna bakŞUNA BAKIN BEYLER![]()
I did DIY Buccal Fat Removal
So, two days ago I attempted my own buccal fat removal. I’ve been laying low and recovering a bit, but I figured I’d finally talk about it. I didn’t use any painkillers just drank a bunch to help with the pain. Took me a little over an hour to get both sides done. Not gonna lie, it was rough...looksmax.org
Kask kafasına olmadıgı için bide lawth bunelan
linke girebildim bu arada. mükemmel birşey yapmış ama ekmek arası yapıp yemesi kötü olmuş kedilere verebilirdi ve ya köpek. bunu yapmaktakı tek sorun başkası tarafından yapılmaması neden dersen dışardan görememen. eğer sinirlere damarla ve ya kas dokusuna hasar vermeyeceğinden emin olduğun an kendin yapabilme ihtimalin çok yüksektir. ropemaxx öncesi self hardmaxxlerde ikinci sırada.Kask kafasına olmadıgı için bide la
Kız yüzü cok güzel bu arada ama psikopat+senin psikoloji iyi degil he haberin olalinke girebildim bu arada. mükemmel birşey yapmış ama ekmek arası yapıp yemesi kötü olmuş kedilere verebilirdi ve ya köpek. bunu yapmaktakı tek sorun başkası tarafından yapılmaması neden dersen dışardan görememen. eğer sinirlere damarla ve ya kas dokusuna hasar vermeyeceğinden emin olduğun an kendin yapabilme ihtimalin çok yüksektir. ropemaxx öncesi self hardmaxxlerde ikinci sırada.
kızın psikopat rolü yaptığını düşünüyorum. yazıda kendinin şizofrenik olmadığını iddia ediyor o zaman neden özel olarak kendi yanak yağını yediğini belirttin? kediye ve ya köpeğe verdiğin hakkında yalan söyleyebilirdin. belkide işe biraz artistik birşeyler katmak istemiştir o haldeki düşünce yapısına bağlı. ve salak bir foid olduğu için damarını kesmiş baya kanamış ve bayılma eşiğine gelmiş ayrıyetten sadece sağ yanağına yapmış. foid.Kız yüzü cok güzel bu arada ama psikopat+senin psikoloji iyi degil he haberin ola
anasının amılık birşey yok en safe hardmaxx.anasının amı
ilgi için yapmıs buyuk ihtimal boyleleri aileden bulamayınca ilgiyi dışardan almaya çalışıyor.kızın psikopat rolü yaptığını düşünüyorum. yazıda kendinin şizofrenik olmadığını iddia ediyor o zaman neden özel olarak kendi yanak yağını yediğini belirttin? kediye ve ya köpeğe verdiğin hakkında yalan söyleyebilirdin. belkide işe biraz artistik birşeyler katmak istemiştir o haldeki düşünce yapısına bağlı. ve salak bir foid olduğu için damarını kesmiş baya kanamış ve bayılma eşiğine gelmiş ayrıyetten sadece sağ yanağına yapmış. foid.
buccal fat removal kadar yarrak bir surgery yok yağa ihtiyacınız var amınakoyim en azından az bile olsa lazım onun yerine gidin yağ oranını 10 veya 8'e falan çekin işte yaşlanınca muhtemelen elemanın yüzü yarrağa benzeyecekView attachment 3860731
ama ben yinede yapardım çünkü malımbuccal fat removal kadar yarrak bir surgery yok yağa ihtiyacınız var amınakoyim en azından az bile olsa lazım onun yerine gidin yağ oranını 10 veya 8'e falan çekin işte yaşlanınca muhtemelen elemanın yüzü yarrağa benzeyecek
bende kararsızım o konuda işte en küçükten bile lazım yanağı desteklemesi için ama genetik olarak bazılarında çok büyükama ben yinede yapardım çünkü malım![]()
bu acıya nasıl dayanabilmiş amkŞUNA BAKIN BEYLER![]()
I did DIY Buccal Fat Removal
So, two days ago I attempted my own buccal fat removal. I’ve been laying low and recovering a bit, but I figured I’d finally talk about it. I didn’t use any painkillers just drank a bunch to help with the pain. Took me a little over an hour to get both sides done. Not gonna lie, it was rough...looksmax.org
Linke nasıl girdin amklinke girebildim bu arada. mükemmel birşey yapmış ama ekmek arası yapıp yemesi kötü olmuş kedilere verebilirdi ve ya köpek. bunu yapmaktakı tek sorun başkası tarafından yapılmaması neden dersen dışardan görememen. eğer sinirlere damarla ve ya kas dokusuna hasar vermeyeceğinden emin olduğun an kendin yapabilme ihtimalin çok yüksektir. ropemaxx öncesi self hardmaxxlerde ikinci sırada.
gptye atıyon çözüyoLinke nasıl girdin amk
AYAKLARİMİ HİSSETMİYORUM AMK YURUYEMİYORUM BU NASI THREAD AMMKKKKKK