evde buccal fat almak mümkünmüdür?

FEE

FEE

Todesruf
1750877762344

bu adamın bi threadinde gördüm bunu çokta birşey çıkmamış yani bunu evde kendi alma imkanımız var gibi en azında bir yanak çukuruna sahip olalım :)

• Ugh..
Reactions: cakdripa and Aven
View attachment 3860731
bu adamın bi threadinde gördüm bunu çokta birşey çıkmamış yani bunu evde kendi alma imkanımız var gibi en azında bir yanak çukuruna sahip olalım :)
Neden kendinde denemiyorsun, sonuçları paylaşırsan sevinirim.

• JFL
Reactions: orbitalover
Neden kendinde denemiyorsun, sonuçları paylaşırsan sevinirim.
hayatım çok değerli olduğu için. bunun tehlikeside var yabancı başlıklara bakıyorum şuan

View attachment 3860731
Yav malmısınız olm sizin yüzünüzden haberlere çıkacaz aq

• JFL
  • +1
Reactions: orbitalover, MogEater, recai iskender and 3 others
Yav malmısınız olm sizin yüzünüzden haberlere çıkacaz aq
iNCEL ÖRGÜT İLE ALAKAM YOK. AKLI BAŞINDA BİR İNSANIM SİZi VE YA KENDİMİ TEHLİKEYE ATACAK BİRŞEY YAPMIYORUM SADECE SOHBET VE BİLGİLENME İÇİN.

• JFL
  • +1
Reactions: orbitalover, xlegend and Aven
ŞUNA BAKIN BEYLER

ŞUNA BAKIN BEYLER
Fake o buna bak
Thread 'Redditor does cheek self-surgery because bike helmet didn't fit and eats their fat (FULL STORY WITH PICS)'

Kask kafasına olmadıgı için bide la
linke girebildim bu arada. mükemmel birşey yapmış ama ekmek arası yapıp yemesi kötü olmuş kedilere verebilirdi ve ya köpek. bunu yapmaktakı tek sorun başkası tarafından yapılmaması neden dersen dışardan görememen. eğer sinirlere damarla ve ya kas dokusuna hasar vermeyeceğinden emin olduğun an kendin yapabilme ihtimalin çok yüksektir. ropemaxx öncesi self hardmaxxlerde ikinci sırada.

• JFL
linke girebildim bu arada. mükemmel birşey yapmış ama ekmek arası yapıp yemesi kötü olmuş kedilere verebilirdi ve ya köpek. bunu yapmaktakı tek sorun başkası tarafından yapılmaması neden dersen dışardan görememen. eğer sinirlere damarla ve ya kas dokusuna hasar vermeyeceğinden emin olduğun an kendin yapabilme ihtimalin çok yüksektir. ropemaxx öncesi self hardmaxxlerde ikinci sırada.
Kız yüzü cok güzel bu arada ama psikopat+senin psikoloji iyi degil he haberin ola

anasının amı

Kız yüzü cok güzel bu arada ama psikopat+senin psikoloji iyi degil he haberin ola
kızın psikopat rolü yaptığını düşünüyorum. yazıda kendinin şizofrenik olmadığını iddia ediyor o zaman neden özel olarak kendi yanak yağını yediğini belirttin? kediye ve ya köpeğe verdiğin hakkında yalan söyleyebilirdin. belkide işe biraz artistik birşeyler katmak istemiştir o haldeki düşünce yapısına bağlı. ve salak bir foid olduğu için damarını kesmiş baya kanamış ve bayılma eşiğine gelmiş ayrıyetten sadece sağ yanağına yapmış. foid.

kızın psikopat rolü yaptığını düşünüyorum. yazıda kendinin şizofrenik olmadığını iddia ediyor o zaman neden özel olarak kendi yanak yağını yediğini belirttin? kediye ve ya köpeğe verdiğin hakkında yalan söyleyebilirdin. belkide işe biraz artistik birşeyler katmak istemiştir o haldeki düşünce yapısına bağlı. ve salak bir foid olduğu için damarını kesmiş baya kanamış ve bayılma eşiğine gelmiş ayrıyetten sadece sağ yanağına yapmış. foid.
ilgi için yapmıs buyuk ihtimal boyleleri aileden bulamayınca ilgiyi dışardan almaya çalışıyor.
Bi tık üzücü aslında
Tek yanagına yapması ayrı bir muamma, sağın iyileşmesini bekleyecekmis solu almak için

View attachment 3860731
buccal fat removal kadar yarrak bir surgery yok yağa ihtiyacınız var amınakoyim en azından az bile olsa lazım onun yerine gidin yağ oranını 10 veya 8'e falan çekin işte yaşlanınca muhtemelen elemanın yüzü yarrağa benzeyecek

buccal fat removal kadar yarrak bir surgery yok yağa ihtiyacınız var amınakoyim en azından az bile olsa lazım onun yerine gidin yağ oranını 10 veya 8'e falan çekin işte yaşlanınca muhtemelen elemanın yüzü yarrağa benzeyecek
ama ben yinede yapardım çünkü malım:lul:

• +1
aga cidden eritilmiyo mu bu ?
bide her taraftan eşit alabileceğinin garantisi var mı?
asimetrik olursa komik durur

yapmayan kaldı mı aq aşırı basit bir şey

• JFL
Reactions: FEE
ŞUNA BAKIN BEYLER
bu acıya nasıl dayanabilmiş amk
ve hani bunu yaparken sakin kalması imkansız içerden açtığı kesiği dikmesi gerekiyo nasıl dikebilirsin ki o an
hiç acı hissetmesen herhangi bi negatif durumda olmasan bile o açtığın kesiği içerden geri dikmen falan nasıl amk ya

Linke nasıl girdin amk