everything is looks

jsbera

jsbera

attracted to ltbs
bugün çardakta parkta otururken arkadaşıma sevgilimle nasıl sevgili olduğumuzu anlatıyordum - kız arkadaşım bana istek attığında kabul etmemiştim tanımadığım için benle tanışmak için farklı yollar bularak tanıştı-. çocuk duyunca vay be birader amk bir kızın senin için bu kadar uğraşması ne kadar güzel birşey la bir kızın senle olmak için böyle yapması ne kadar güzel birşey la diye 5 6 kere tekrarladı olayı anlatana kadar aq çocukta mltn üzüldüm baya kişilik açısından hiç bir eksisi de yok.
normalde böyle hikayeleri paylaşma gereği duymam tiredde atmam ama bunu söylemesi bana dokundu cidden herşey bu kadar dış görünüş olduğunu ilk defa bu kadar anladım ve hissettim aq

fraud harder niggas we js done for life

• +1
  • So Sad
Reactions: Zodiac, Auchelius, honorv2 and 4 others
çardakta
n maybach
bottega gözlük kristal camdan
kalkmaz kıç yattan
istanbul london zeref her takimda top one

• JFL
  • Love it
Reactions: cakdripa, churmaxxed and jsbera
bugün çardakta parkta otururken arkadaşıma sevgilimle nasıl sevgili olduğumuzu anlatıyordum - kız arkadaşım bana istek attığında kabul etmemiştim tanımadığım için benle tanışmak için farklı yollar bularak tanıştı-. çocuk duyunca vay be birader amk bir kızın senin için bu kadar uğraşması ne kadar güzel birşey la bir kızın senle olmak için böyle yapması ne kadar güzel birşey la diye 5 6 kere tekrarladı olayı anlatana kadar aq çocukta mltn üzüldüm baya kişilik açısından hiç bir eksisi de yok.
normalde böyle hikayeleri paylaşma gereği duymam tiredde atmam ama bunu söylemesi bana dokundu cidden herşey bu kadar dış görünüş olduğunu ilk defa bu kadar anladım ve hissettim aq

1762287490179

• So Sad
Reactions: kburak, Zodiac and jsbera

Attachments

• 0542a568280eaff0cd2dfadbfa362ecd.jpg
    0542a568280eaff0cd2dfadbfa362ecd.jpg
    284.4 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: jsbera
Bu kadar derin suba indiysen vardır bi derdin
yok knk bu gece sabaha kadar işim vardı can sıkıntısından geziyordum öyle threadlarda

• Hmm...
Reactions: jsbera
8 saat uyuyamadiysam kesin 6 uyuyorum ben

• +1
Reactions: Zodiac