D
Deleted member 50785
never need a bitch im what a bitch need
@hopecel @trench @Lonenely sigma @albanianblackguy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jbt kako mi je zao sto su ga jewovi ubili takoder OVAJ JE ISTO NEKI NOVI BALKANCEL WTFu should see the look on swedish foids face when i play my nigga Toše Proeski
nigga humiliated me with this sentence jflOVAJ JE ISTO NEKI NOVI BALKANCEL WTF![]()
Stvarno je gotovo za nas balkancele, ima nas više nego indijaca ovde jebote jfl a milijun puta manja populacija, balkan je očito giga incel spawn pointJbt kako mi je zao sto su ga jewovi ubili takoder OVAJ JE ISTO NEKI NOVI BALKANCEL WTF![]()
Zastonigga humiliated me with this sentence jfl
Tales from slums of Priština 2025Stvarno je gotovo za nas balkancele, ima nas više nego indijaca ovde jebote jfl a milijun puta manja populacija, balkan je očito giga incel spawn point
burazeru imali smo PM, over for not recognizing me, zbog humiliationa koji sam sad pretrpeo disownujem moju ex yu stranu i prihvatam svoj 25% švedski dna, oficially a nordiccuck and not like u balkan ugly ogresZasto
I jebote kud prije 3k postova a napravio account prije 3 mjeseca niti
Tales from slums of Priština 2025
pop music is pedercina gaze@hopecel you like it fr?
Kad jeboteburazeru imali smo PM,
over for not recognizing me, zbog humiliationa koji sam sad pretrpeo disownujem moju ex yu stranu i prihvatam svoj 25% švedski dna, oficially a nordiccuck and not like u balkan ugly ogres
pop music is pedercina gaze @HeavyMetalcel
real inkies listen to depressive post-punk/goth classics about inceldom like this one:

you'll never escape your incel side, tebricedont ever post bs like this, you hear me?![]()

Kad jebote
![]()
suck it faggotyou'll never escape your incel side, tebrice![]()
Jbt kako mi je zao sto su ga jewovi ubili takoder OVAJ JE ISTO NEKI NOVI BALKANCEL WTF![]()
Kralju jebite poslo si mi sliku tvog ye area-a i jedan odgovir sam ti daonah bro let it go, humiliation je vec potpuno odradjen
ja sam mislio da si ti currycelnema "novih balkancela", ne budi naivan
DObro da ovo je vjerovatno opet alpha provider altnema "novih balkancela", ne budi naivan
Kralju jebite poslo si mi sliku tvog ye area-a i jedan odgovir sam ti daogrey si
ja sam mislio da si ti currycel![]()
E JEBOTE SJECAM SE AJME BIO SAM HODO PO SVOM LOKALNOM SLUM SOPING CENTRU KUPOVO JOJOBINO ULJE I SHOPLIFTAO KOREJSKU KREMU ZA SUNCANJE I REKO SAM DA MRZIM SVABE E SAD TE SE SJECAM BRAT MOJ, ti si mene pitao da ti posaljem nakon sto smo se slozili da je pivo subhuman pice, mislio sam da imamo pivohate konekciju, brutal indeed

E JEBOTE SJECAM SE AJME BIO SAM HODO PO SVOM LOKALNOM SLUM SOPING CENTRU KUPOVO JOJOBINO ULJE I SHOPLIFTAO KOREJSKU KREMU ZA SUNCANJE I REKO SAM DA MRZIM SVABE E SAD TE SE SJECAM BRAT MOJ![]()