Expigmentin

blackpillruinedmyli

blackpillruinedmyli

Iron
Expigmentin diye bisey buldum sivilce izlerini geciriyomus kullancam noldugunu nilen biri gar mi, yoksa sonuclari yazarim yan etkisi varmis ama amaaan. Yuzum zamaninda mayin tarlasi gibi oldugu icin cok siyag sitah izler var onlari gecirmek icin kullancam

• +1
Reactions: kurdistan
Expigmentin diye bisey buldum sivilce izlerini geciriyomus kullancam noldugunu nilen biri gar mi, yoksa sonuclari yazarim yan etkisi varmis ama amaaan. Yuzum zamaninda mayin tarlasi gibi oldugu icin cok siyag sitah izler var onlari gecirmek icin kullancam
Okulda yanımda oturan çocuk kullanıyor derisi pul pul soyulup alttan yeni deri geliyor eskiden sivilce problemi ve sivilce lekeleri varmış şuan pürüzsüz cildi var
pul pul dökülüyor derken gözün korkmasın zaten vücudun kendi kendine yaptığı birşey bu ilaç yenilenmeyi hızlandırıyor

• +1
Reactions: kurdistan and blackpillruinedmyli
Okulda yanımda oturan çocuk kullanıyor derisi pul pul soyulup alttan yeni deri geliyor eskiden sivilce problemi ve sivilce lekeleri varmış şuan pürüzsüz cildi var
pul pul dökülüyor derken gözün korkmasın zaten vücudun kendi kendine yaptığı birşey bu ilaç yenilenmeyi hızlandırıyor
Bide kalici leke yapabildigini duydum, yarra yemem umarim. Yarra yemezsem iyi olur ama baya etkili olur gorunusum acisindan

• +1
Dermatoloğuna danışmadan kullanma

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, Serialsuicide and kurdistan
3 aydan uzun süre kullanma, cildini de beyazlatır sivilce izleri için bi yarrama yaramıyo
sivilce izleri için tret + dermastamp + kollajen al
bu yine tam anlamıyla geçirmiycek ama hafifletir

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli
Ben skin bleachning icin kulannıom ama sivilce izlerine iyi geldigini bilmiodum iyi oldu

• +1
Reactions: kurdistan and blackpillruinedmyli
3 aydan uzun süre kullanma, cildini de beyazlatır sivilce izleri için bi yarrama yaramıyo
sivilce izleri için tret + dermastamp + kollajen al
bu yine tam anlamıyla geçirmiycek ama hafifletir
receteli mi

• +1
Sivilce izleri icin tinted spf kullan hic bisi gözükmez

• +1