Eyalet Sistemi

Orcairis

Orcairis

Looksminimizing
Screenshot 20260317 072809

evet şimdi uygulanmaya başlasa iş görmez ama cumhuriyetin başlarında uygulansa şu anki durumdan çok daha iyi olabilirdi bence ülke çok büyük aq bölgesel olarak fazla kültürel farklılık var hem böylece tek merkezde güç toplanmazdı bölgeye uygun saat dilimleri olabilirdi güneş doğmadan okula gitmezdik eyaletler arasında gelişme rekabeti filan olabilirdi

• +1
Reactions: Fridx, Kayra139, Thrill and 5 others
hay bölücü orospuevladi kürdistan olmasa eyalete bölecek fare pezevenk

• +1
  • JFL
Reactions: susisesi, Türk, cakdripa and 4 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Fridx, Kayra139, Thrill and 4 others
eyaletlerin farklı kuralları farklı yonetım bıcımlerı var sence bu bızım salak halk bunu uygulayacak mı sanıyosn kültürel farklılık diye diye diye adamlar eyaletten kendi devletini kurmaya kalkışır diyorum

• +1
Reactions: Türk and Thrill
eyaletlerin farklı kuralları farklı yonetım bıcımlerı var sence bu bızım salak halk bunu uygulayacak mı sanıyosn kültürel farklılık diye diye diye adamlar eyaletten kendi devletini kurmaya kalkışır diyorum
zaten başta bunlar önlenip uygulansaydı iyi olurdu yazmışım amk

• +1
Reactions: Fridx, Kayra139, Thrill and 1 other person
zaten başta bunlar önlenip uygulansaydı iyi olurdu yazmışım amk
kankacım bende sert cıkıstım da basta bunlar onlenmeseıne ragmen ulke bolunmeye calısıyor ya eyalet sıstemı olsaydı coktan bu lazlar kürtler ekstra bisikime kalkışmıştı iraqtaki barzani gibi

• +1
Reactions: Kayra139, Thrill and Orcairis
kankacım bende sert cıkıstım da basta bunlar onlenmeseıne ragmen ulke bolunmeye calısıyor ya eyalet sıstemı olsaydı coktan bu lazlar kürtler ekstra bisikime kalkışmıştı iraqtaki barzani gibi
olur mu olmaz mı diye tartışılsın diye açtım zaten konuyu direkt bölücüsün triplerine girmeye gerek yok

• +1
Reactions: Kayra139, Thrill and annenisikeyim
olur mu olmaz mı diye tartışılsın diye açtım zaten konuyu direkt bölücüsün triplerine girmeye gerek yok
haklısın reis kusura bakma, cevabımı anlamıssındır zaten

• +1
Reactions: Kayra139, Thrill and Orcairis
olmaz. olduğu gün lübnan olur tr. doğudaki eyaletler bayrak çekip ayrılırlar

• +1
Reactions: Thrill and Orcairis
EKOwl7VXYAAg94X
kafanızı yormayın

• +1
  • Ugh..
Reactions: Resistance., Thrill and Orcairis
sizi çok seviyorum ailem