eye area rate ve göz altı-kaşlar için öneri

kökleyicifallik

kökleyicifallik

Iron
göz altı morluklarım aşırı belli olmasada dikkatli bakınca çok sinirimi bozuyor,kaşlarım kafamın yanına doğru gittikçe seyrekleşiyor kalınlaştırmadan seyrekliği halledebilirimiyim
IMG 1394
IMG 1402
IMG 1432

• +1
  • JFL
Reactions: maarda and Dathomirian Zabrak
  • +1
Reactions: kökleyicifallik
infra resesyonun cart curt acıklamayacam dırek htn dıyecegım pct,almond ,gür kirpik,gür uzun kalın neutral tilted kaş
gelişirmi ergenliğe 10. sınıfın yarısında girdim 12 yim renkli lens falan filan

gelişirmi ergenliğe 10. sınıfın yarısında girdim 12 yim renkli lens falan filan
oha amk ben 8. sınıfta sınıftaki kızların montuna boşalıyordum yeni nesil harbi cope

• JFL
Reactions: hesaplar_banlı, temelyeterliliktest, sentrix and 2 others
dur gecen seneki eye areami atcam herkes atio

• +1
ortalamanın üstü renkli gözlü olsaydın god-tier olurdu

looksmaxle ilgili hiçbirşey yapmadım tüm yüzüm dahil sadece spora gidiyom yeşil renkli lens almayı düşünüyom saçımda açığa kayıyor zaten az da olsa gelişirmi

looksmaxle ilgili hiçbirşey yapmadım tüm yüzüm dahil sadece spora gidiyom yeşil renkli lens almayı düşünüyom saçımda açığa kayıyor zaten az da olsa gelişirmi
göz bölgen değişmez

• +1
Göz rengi çok önemli eğer ortalama üstü bir göz şeklin varsa

bu ne olm alkollüyken gevşekliğime gelsen acımam sikerim valla
Bu çocugun gözleri okadar femboy değil aq geçen bi göz daha vardı o baya femboydu o gözlü birisini ben alıol falan gerekmyokAA

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
göz altı morluklarım aşırı belli olmasada dikkatli bakınca çok sinirimi bozuyor,kaşlarım kafamın yanına doğru gittikçe seyrekleşiyor kalınlaştırmadan seyrekliği halledebilirimiyimView attachment 3300982View attachment 3300983View attachment 3300984
gözleri squintlemissin muhtemelen scleral showun var neyse gözler yatay olarak kısa yani pfl az ayrıca küçükler muhtemelen yüzüne oranla da küçük onun harici iki göz arası mesafe fazla arti olarak aşırı feminen göz benimki gibi yüz dimorfik değilse işin bitti

• +1
gözleri squintlemissin muhtemelen scleral showun var neyse gözler yatay olarak kısa yani pfl az ayrıca küçükler muhtemelen yüzüne oranla da küçük onun harici iki göz arası mesafe fazla arti olarak aşırı feminen göz benimki gibi yüz dimorfik değilse işin bitti
scleral show hiç yok hatta beyazlığın gözükmesi için başımı hayvan gibi eğmem gerekiyor anca öyle gözüküyor ilk foto squint ama gözleri çok sıkmamıştım kaşları indirdim birazcık sadece diğerleri normal gözlerin uzunluğu yüzüme uyuyor bence iki göz arası mesafede haklısın ama o normale göre fazla onuda çözemiyorum zaten feminen olması sorun değil bence

atsana eye areanı dm den merak ettim çekebiliyosan

• Woah
heriflerin yükselmesi için uzun kirpik yetiyor vay amk

IMG 8900
IMG 8899

İkimizinde kirpikleri ortalamanın üstünde uzunlukta ama seninkine çok daha fazla yükselecekler çünkü senin gözün perfect female eye area falan aq az ideal bir ueen var hoodingin yok pct 9 derece kısa pfl fasa fiso ondan dolayı yükseliyorlar baya kadınsı yapılı gözlerin

kirpikle alakasi yok her sey goz ustu kahverengi ve beyaz yaglarin +kemiklerin ile ilgili
bunlarda otomatikmen Genetik.

kirpikle alakasi yok her sey goz ustu kahverengi ve beyaz yaglarin +kemiklerin ile ilgili
bunlarda otomatikmen Genetik.
Yoo ben karard m organlar iflas edince yalan bilgi tayma

Users who are viewing this thread

Back