![kökleyicifallik](/data/avatars/l/107/107198.jpg?1732718072)
kökleyicifallik
Iron
göz altı morluklarım aşırı belli olmasada dikkatli bakınca çok sinirimi bozuyor,kaşlarım kafamın yanına doğru gittikçe seyrekleşiyor kalınlaştırmadan seyrekliği halledebilirimiyim
![IMG 1394 IMG 1394](https://i.looksmax.org/attachments/2024/11/4515865_IMG_1394.jpg)
![IMG 1402 IMG 1402](https://i.looksmax.org/attachments/2024/11/4515866_IMG_1402.jpg)
![IMG 1432 IMG 1432](https://i.looksmax.org/attachments/2024/11/4515867_IMG_1432.jpg)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
infra resesyonun cart curt acıklamayacam dırek htn dıyecegım pct,almond ,gür kirpik,gür uzun kalın neutral tilted kaşgöz altı morluklarım aşırı belli olmasada dikkatli bakınca çok sinirimi bozuyor,kaşlarım kafamın yanına doğru gittikçe seyrekleşiyor kalınlaştırmadan seyrekliği halledebilirimiyimView attachment 3300982View attachment 3300983View attachment 3300984
ammın mı var yoksa erkek misin ona göre konusacagımgöz altı morluklarım aşırı belli olmasada dikkatli bakınca çok sinirimi bozuyor,kaşlarım kafamın yanına doğru gittikçe seyrekleşiyor kalınlaştırmadan seyrekliği halledebilirimiyimView attachment 3300982View attachment 3300983View attachment 3300984
gelişirmi ergenliğe 10. sınıfın yarısında girdim 12 yim renkli lens falan filaninfra resesyonun cart curt acıklamayacam dırek htn dıyecegım pct,almond ,gür kirpik,gür uzun kalın neutral tilted kaş
erkekammın mı var yoksa erkek misin ona göre konusacagım
tr de erkeksen alerkek
oha amk ben 8. sınıfta sınıftaki kızların montuna boşalıyordum yeni nesil harbi copegelişirmi ergenliğe 10. sınıfın yarısında girdim 12 yim renkli lens falan filan
gdur gecen seneki eye areami atcam herkes atio
niye sildin lanRicecel oc
Ne bilim gormedin miniye sildin lan
gördümde şimdikini niye atmıyon amk 1 yıl önceki noldu meth falanmı içtinNe bilim gormedin mi
aktif fotom yok dogru duzgun kcak redmi kullaniyomgördümde şimdikini niye atmıyon amk 1 yıl önceki noldu meth falanmı içtin
yerim seniaktif fotom yok dogru duzgun kcak redmi kullaniyom
nerde oturuyonbu ne olm alkollüyken gevşekliğime gelsen acımam sikerim valla
looksmaxle ilgili hiçbirşey yapmadım tüm yüzüm dahil sadece spora gidiyom yeşil renkli lens almayı düşünüyom saçımda açığa kayıyor zaten az da olsa gelişirmiortalamanın üstü renkli gözlü olsaydın god-tier olurdu
göz bölgen değişmezlooksmaxle ilgili hiçbirşey yapmadım tüm yüzüm dahil sadece spora gidiyom yeşil renkli lens almayı düşünüyom saçımda açığa kayıyor zaten az da olsa gelişirmi
Göz rengi çok önemli eğer ortalama üstü bir göz şeklin varsaortalamanın üstü renkli gözlü olsaydın god-tier olurdu
doğal gözüken renkli lens bakıcam bu hafta bulabilirsem takıp atarım bideGöz rengi çok önemli eğer ortalama üstü bir göz şeklin varsa
Bu çocugun gözleri okadar femboy değil aq geçen bi göz daha vardı o baya femboydu o gözlü birisini ben alıol falan gerekmyokAAbu ne olm alkollüyken gevşekliğime gelsen acımam sikerim valla
gözleri squintlemissin muhtemelen scleral showun var neyse gözler yatay olarak kısa yani pfl az ayrıca küçükler muhtemelen yüzüne oranla da küçük onun harici iki göz arası mesafe fazla arti olarak aşırı feminen göz benimki gibi yüz dimorfik değilse işin bittigöz altı morluklarım aşırı belli olmasada dikkatli bakınca çok sinirimi bozuyor,kaşlarım kafamın yanına doğru gittikçe seyrekleşiyor kalınlaştırmadan seyrekliği halledebilirimiyimView attachment 3300982View attachment 3300983View attachment 3300984
scleral show hiç yok hatta beyazlığın gözükmesi için başımı hayvan gibi eğmem gerekiyor anca öyle gözüküyor ilk foto squint ama gözleri çok sıkmamıştım kaşları indirdim birazcık sadece diğerleri normal gözlerin uzunluğu yüzüme uyuyor bence iki göz arası mesafede haklısın ama o normale göre fazla onuda çözemiyorum zaten feminen olması sorun değil bencegözleri squintlemissin muhtemelen scleral showun var neyse gözler yatay olarak kısa yani pfl az ayrıca küçükler muhtemelen yüzüne oranla da küçük onun harici iki göz arası mesafe fazla arti olarak aşırı feminen göz benimki gibi yüz dimorfik değilse işin bitti
atsana eye areanı dm den merak ettim çekebiliyosangözleri squintlemissin muhtemelen scleral showun var neyse gözler yatay olarak kısa yani pfl az ayrıca küçükler muhtemelen yüzüne oranla da küçük onun harici iki göz arası mesafe fazla arti olarak aşırı feminen göz benimki gibi yüz dimorfik değilse işin bitti
anlaştık lahoşuna mı gittim ibneilk ben sikersem olabilir
gaymaxxlemex icin bir sebep daha bu subforumda ikinci kez yonelimimi dusunduren eye area oldu tabi ilki kadar degildegöz altı morluklarım aşırı belli olmasada dikkatli bakınca çok sinirimi bozuyor,kaşlarım kafamın yanına doğru gittikçe seyrekleşiyor kalınlaştırmadan seyrekliği halledebilirimiyimView attachment 3300982View attachment 3300983View attachment 3300984
nerde oturuyosun il söyleanlaştık la
adres ver
istanbulda ama senin için suyun üstünde yürürüm vallanerde oturuyosun il söyle
bıkmışlık sebebindenheriflerin yükselmesi için uzun kirpik yetiyor vay amk
Nice eyes brogöz altı morluklarım aşırı belli olmasada dikkatli bakınca çok sinirimi bozuyor,kaşlarım kafamın yanına doğru gittikçe seyrekleşiyor kalınlaştırmadan seyrekliği halledebilirimiyimView attachment 3300982View attachment 3300983View attachment 3300984
heriflerin yükselmesi için uzun kirpik yetiyor vay amk
kirpikle alakasi yok her sey goz ustu kahverengi ve beyaz yaglarin +kemiklerin ile ilgiliheriflerin yükselmesi için uzun kirpik yetiyor vay amk
Yoo ben karard m organlar iflas edince yalan bilgi taymakirpikle alakasi yok her sey goz ustu kahverengi ve beyaz yaglarin +kemiklerin ile ilgili
bunlarda otomatikmen Genetik.