eye pill çok brutal

gözüm çok kotu amına koyim ya

Gun Blood GIF by Gecko1

• +1
Reactions: Arisylva
bu kadar agilycaniza ders yapıp yazın moneymaxx yapsanıza amk anlayamıyorum cidden calismak bu kadar zor degil hepiniz aile evindesiniz

cok dogru jaw is law diyen herkesin beynini sikeyim

jaw law bu arada kesinlikle

ama eye büyüktür jaw
law demem ama yine de baya onemli ama eye area herkesin ilk odaklandigi yerlerden biri eye area yoksa yuksek ihtimalle sen de yoksun

• +1
Reactions: Resistance.
bu kadar agilycaniza ders yapıp yazın moneymaxx yapsanıza amk anlayamıyorum cidden calismak bu kadar zor degil hepiniz aile evindesiniz
yapmiyor muyum aptal piç

twinkmaxxing tek yol beyler haberiniz ola :lul:

• So Sad
Reactions: Atsizz
@reanrao @Resistance. @IlI mse yaptiriyim mi kankalar

• +1
Reactions: Resistance. and reanrao
Picsart 25 09 21 12 24 11 212

Babalar benimki nasıl çok mu kötü

niye yaramasın olum maksilla genişlicek illa yuzu degisir
ya yaptıracam gittim anneme sormdum iki üç sene önce gitmiş benim için sormuş 70 bin demişler amına koyim benim damak falan yarık ya :feelswhy: staj maaşını dolara çevirsem anam babam koysa üstüne biraz yapılabilir de o da anca üni falan başlayınca ki o zaman kadar sıkıntı olmaz mı ki sarpe falan yaparlar galiba doğru biliyorsam hem o daha da pahalı amına koyim bimax da olucam olabiliyorsam :forcedsmile:

niye yaramasın olum maksilla genişlicek illa yuzu degisir
garanti degil zaten mse yapsa bile maxillası recessed, o yüzden recessed olduğu daha fazla belli olcak sarpe en iyi çözüm aralarından

• So Sad
Reactions: Arisylva
garanti degil zaten mse yapsa bile maxillası recessed, o yüzden recessed olduğu daha fazla belli olcak sarpe en iyi çözüm aralarından
Büyük ihtimal sarpe gerekir ya şimdi kilo da var tam recessed mi nasıl recessed şey yapamıyorum kendim de o kadar iyi anlayamıyorum tbh şöyle güzel blackpilled bi doktor falan bulsan aslında :lul:

Büyük ihtimal sarpe gerekir ya şimdi kilo da var tam recessed mi nasıl recessed şey yapamıyorum kendim de o kadar iyi anlayamıyorum tbh şöyle güzel blackpilled bi doktor falan bulsan aslında :lul:
ortho ya geçene kadar diğer diş eti vs sorunlarıo vardı onları yaptırıyorum şu an bitince gezicem haber ederim sana bazı arkadaslar gibi gatekeep yapıp çabalamıyorsunuz demem

• Love it
  • +1
Reactions: why not me?, Serialsuicide and Arisylva
ortho ya geçene kadar diğer diş eti vs sorunlarıo vardı onları yaptırıyorum şu an bitince gezicem haber ederim sana bazı arkadaslar gibi gatekeep yapıp çabalamıyorsunuz demem
cansın

• Love it
Reactions: reanrao
iyi olur baya en azından ihtiyacı olanlar pmden yazar doktor icin

ortho kıtlıgı var subforumda gatekeep yuzunden

iyi olur baya en azından ihtiyacı olanlar pmden yazar doktor icin

ortho kıtlıgı var subforumda gatekeep yuzunden
aynen oyle su an gidip baslamak isteyen biri zaten blackpill yuzunden anksiyete sorunlar falan var adama soyleyemeyecegi icin gidemiyor ne yapcagini bilmiyor belkide tek ihtiyaci expander vs.

• +1
Reactions: Serialsuicide, why not me? and Arisylva
aynen oyle su an gidip baslamak isteyen biri zaten blackpill yuzunden anksiyete sorunlar falan var adama soyleyemeyecegi icin gidemiyor ne yapcagini bilmiyor belkide tek ihtiyaci expander vs.
helal olsun gerçek luksmeksçi:love:

• JFL
Reactions: reanrao and Arisylva
bana sarpe mi uygun mse mi uygun nasıl belirlicez amına koyim :lul: cleft palate var bende

örn
1758818263106

daha önceden fotoğrafını çekmeye çalıştım kalitesiz sikko çıkıyor anlaşılmıyor maalesef kusura bakmayın beler