Arisylva
True Shahanshah
title.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sikme plscok dogru jaw is law diyen herkesin beynini sikeyim
sikmiyorum tamamsikme pls
jaw law bu arada kesinliklecok dogru jaw is law diyen herkesin beynini sikeyim
law demem ama yine de baya onemli ama eye area herkesin ilk odaklandigi yerlerden biri eye area yoksa yuksek ihtimalle sen de yoksunjaw law bu arada kesinlikle
ama eye büyüktür jaw
yapmiyor muyum aptal piçbu kadar agilycaniza ders yapıp yazın moneymaxx yapsanıza amk anlayamıyorum cidden calismak bu kadar zor degil hepiniz aile evindesiniz
bu yaz calistin miyapmiyor muyum aptal piç
heee kovuldum sonra aqbu yaz calistin mi
femboymaxx
yav sg ben prettyboy maxlicemfemboymaxx
femboymaxxte daha fazla karı alırsın altına eminimyav sg ben prettyboy maxlicem
kanka tekrar o işe girememfemboymaxxte daha fazla karı alırsın altına eminim
Kanka sen kapkarayım falan diyordun normal insan gibi amk tenin işe taşşakmı geçiyon
femboymaxxte daha fazla karı alırsın altına eminim
senin maxillan duz degil recessedMAXILLAM NIYE DUZ AMMINA KOYİMMMM![]()
demek istedigim oydu zaten amına koyimsenin maxillan duz degil recessed
kapkara oğlum görmüyon muKanka sen kapkarayım falan diyordun normal insan gibi amk tenin işe taşşakmı geçiyon
Kanka fırsatın varsa yaptır under eye için yardımcı olur hem@reanrao @Resistance. @IlI mse yaptiriyim mi kankalar
eyvallah kabkaKanka fırsatın varsa yaptır under eye için yardımcı olur hem
sırf bunun için mi sordun amkeyvallah kabka
mse işe yaramıcak yüksek ihtimalle zateneyvallah kabka
neden olmasın@reanrao @Resistance. @IlI mse yaptiriyim mi kankalar
niye yaramasın olum maksilla genişlicek illa yuzu degisirmse işe yaramıcak yüksek ihtimalle zaten
ueeView attachment 4145879
Babalar benimki nasıl çok mu kötü
Bu ne demekti
ya yaptıracam gittim anneme sormdum iki üç sene önce gitmiş benim için sormuş 70 bin demişler amına koyim benim damak falan yarık yaniye yaramasın olum maksilla genişlicek illa yuzu degisir
upper eyelid exposureBu ne demekti
garanti degil zaten mse yapsa bile maxillası recessed, o yüzden recessed olduğu daha fazla belli olcak sarpe en iyi çözüm aralarındanniye yaramasın olum maksilla genişlicek illa yuzu degisir
Sadece kantoplasti yaptırsan yeter
Büyük ihtimal sarpe gerekir ya şimdi kilo da var tam recessed mi nasıl recessed şey yapamıyorum kendim de o kadar iyi anlayamıyorum tbh şöyle güzel blackpilled bi doktor falan bulsan aslındagaranti degil zaten mse yapsa bile maxillası recessed, o yüzden recessed olduğu daha fazla belli olcak sarpe en iyi çözüm aralarından
türk müsünSadece kantoplasti yaptırsan yeter
göze ellemem çok ya büyük ihtimalSadece kantoplasti yaptırsan yeter
Nopetürk müsün
ortho ya geçene kadar diğer diş eti vs sorunlarıo vardı onları yaptırıyorum şu an bitince gezicem haber ederim sana bazı arkadaslar gibi gatekeep yapıp çabalamıyorsunuz dememBüyük ihtimal sarpe gerekir ya şimdi kilo da var tam recessed mi nasıl recessed şey yapamıyorum kendim de o kadar iyi anlayamıyorum tbh şöyle güzel blackpilled bi doktor falan bulsan aslında![]()
cansınortho ya geçene kadar diğer diş eti vs sorunlarıo vardı onları yaptırıyorum şu an bitince gezicem haber ederim sana bazı arkadaslar gibi gatekeep yapıp çabalamıyorsunuz demem
O zaman insan-altı olarak kal niggagöze ellemem çok ya büyük ihtimal
what i doO zaman insan-altı olarak kal nigga
iyi olur baya en azından ihtiyacı olanlar pmden yazar doktor icinortho ya geçene kadar diğer diş eti vs sorunlarıo vardı onları yaptırıyorum şu an bitince gezicem haber ederim sana bazı arkadaslar gibi gatekeep yapıp çabalamıyorsunuz demem
aynen oyle su an gidip baslamak isteyen biri zaten blackpill yuzunden anksiyete sorunlar falan var adama soyleyemeyecegi icin gidemiyor ne yapcagini bilmiyor belkide tek ihtiyaci expander vs.iyi olur baya en azından ihtiyacı olanlar pmden yazar doktor icin
ortho kıtlıgı var subforumda gatekeep yuzunden
helal olsun gerçek luksmeksçiaynen oyle su an gidip baslamak isteyen biri zaten blackpill yuzunden anksiyete sorunlar falan var adama soyleyemeyecegi icin gidemiyor ne yapcagini bilmiyor belkide tek ihtiyaci expander vs.