Eye surgery riskleri

teddyzzz

teddyzzz

Banned
Üst göz kapağım canthal tilti negatif yapıyor ve skleral show da var üst alt göz kapağı ameliyatı olsam çok mu riskli olur kör olma olasılığım olurmu mesela 1. Gözü yanlış yaptılar kör oldum bunu anlıyorlarmı 2. Gözüde kör etmesinler risk konusunda genel bilgi alabilir miyim arkadaslar

çok düşük kötü olma riski var ama kör kalmazsın imkanı yok

• +1
Reactions: Thief and angrywhiteboy
  • +1
Reactions: Thief, angrywhiteboy and teddyzzz
Üst göz kapağım canthal tilti negatif yapıyor ve skleral show da var üst alt göz kapağı ameliyatı olsam çok mu riskli olur kör olma olasılığım olurmu mesela 1. Gözü yanlış yaptılar kör oldum bunu anlıyorlarmı 2. Gözüde kör etmesinler risk konusunda genel bilgi alabilir miyim arkadaslar
bu kötü olur mu durumu aslında sanada bağlı çünkü beynini sikin yönetmiyorsa gidip adam gibi araştırma yaparsın göz ameliyatını yapan doktorlar hakkında, hastalarına yaptıkları sonuçlarına bak gidip o doktorlarla konuş merakını gider.

bu kötü olur mu durumu aslında sanada bağlı çünkü beynini sikin yönetmiyorsa gidip adam gibi araştırma yaparsın göz ameliyatını yapan doktorlar hakkında, hastalarına yaptıkları sonuçlarına bak gidip o doktorlarla konuş merakını gider.
suan degil zaten 1-2 yila

Bir sik olmaz acıma amk

implant yaptırman lazım ama pahalı onlar

goz alti yaglarla alakali degilmi implant niye olsun
Tek başına yağ yaparsan altta kemik olmadığı için zamanla sarkıyor. Kemik yapına bağlı aslında belki de sendeki tek sorun yağdır. Kişiden kişiye değişiyor net bi şey söyleyemem ama genelde implant çözüm

Tek başına yağ yaparsan altta kemik olmadığı için zamanla sarkıyor. Kemik yapına bağlı aslında belki de sendeki tek sorun yağdır. Kişiden kişiye değişiyor net bi şey söyleyemem ama genelde implant çözüm
Zygo mu? Yagdan mi kemikten mi olup olmadigini anlayabiliyonmu

uncanny asf olacak
ayrıca ngc bir major flaw değil ian somerhalder hexum gibi chadlerde var

• +1
Reactions: teddyzzz
uncanny asf olacak
ayrıca ngc bir major flaw değil ian somerhalder hexum gibi chadlerde var
hatta ben ngc gozlerimi seviyorum unique bir ozellik ancak diger ngc arkadaslar gibi beni prey eyes yapmadi benimki hunter gibi eyelid exposurem falan yok
YANİ PREY VE NGC FALANSA ROPE

• +1
hatta ben ngc gozlerimi seviyorum unique bir ozellik ancak diger ngc arkadaslar gibi beni prey eyes yapmadi benimki hunter gibi eyelid exposurem falan yok
YANİ PREY VE NGC FALANSA ROPE
Benimkisi prey gorunuyo pmp mecburum

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust
  • +1
  • +1
  • +1
iyi araştırma yapman lazım ölüm epey düşük ihtimal tabiki aq
yaptırmak istiyorum diye kararliysanda iyi bir doktor bulman lazım yurtdışına gitmene gerek yok bence türkiyede gayet iyi doktorlar mevcut(bazi alanlar haric)

• +1
yaptırmak istiyorum diye kararliysanda iyi bir doktor bulman lazım yurtdışına gitmene gerek yok bence türkiyede gayet iyi doktorlar mevcut(bazi alanlar haric)
Yurtdisindayim trye mi gidiyim sence arkin babasi goz ameliyatinda bi gozu kor oldu burda

• +1
Körlük nasil olur
Doktorun domuz bir malsa damara hasar verirse veya sinire gayet mümkün bir olay ancak yinede düşük bir risk

• +1
  • +1
Reactions: Thief, angrywhiteboy, teddyzzz and 1 other person
canthoda şuana kadar kör kalan veya ölen yok adamın neşteri alıp gözüne saplaması falan lazım
tamam onu abarttim diyelimde sonuclarin hepsi uncanny duruyor

• +1
Reactions: teddyzzz and pashanimair
ameliyatin tam adi neydi

• +1
Mantikli degilmi yani
ben yapmazdim uncanny durmaktan iyidir
Canthoplasty results başlığıyla internette taratabilirsin

Last edited:
  • +1
İlk önce midface lift denenebilir under eye support için bende dahil midface support artınca canthal tilt sklera vs hepsi fixleniyor ve uncanny de durmuyor midface lift araştırabilirsin ama kişiden kişiye değişir

İlk önce midface lift denenebilir under eye support için bende dahil midface support artınca canthal tilt sklera vs hepsi fixleniyor ve uncanny de durmuyor midface lift araştırabilirsin ama kişiden kişiye değişir
Olm onu yaslanan kisiler yapmiyormu yuzum 25 yasina gelince dedemin toplarina benzer amk yapilirmi sence

Olm onu yaslanan kisiler yapmiyormu yuzum 25 yasina gelince dedemin toplarina benzer amk yapilirmi sence
Alakası yok midfacein düşükse yapılabilir yaşla alakasız

Users who are viewing this thread

Back