eylemlere katilan varmi

D

Deleted member 100697

Sma Vurgunu
ben dun işyerimin onunde gerçekleştiği icin jstemsizce katildim eline birasini alan gelmiş hep coluk cocuk kanzi kayniyor nede cabuk orgutlediler bunlari amk olayin ciddiyetinin farkinde değiller
iki gun sonra pkk sempatizanlari dahil olunca daha ciddi eylemler başlatilinca kurtul kurtulabilirsen artik
ben en az 15 gun surer diyorum siz?

Last edited:
  • +1
  • Woah
  • Hmm...
Reactions: roider122, Dathomirian Zabrak, Zodiac and 2 others
ben dun işyerimin onunde gerçekleştiği icin jstemsizce katildim eline birasini alan gelmiş hep coluk cocuk kanzi kayniyor nede cabuk orgutlediler bunlari amk olayin ciddiyetinin farkinde değiller
iki gun sonra pkk sempatizanlari dahil olunca daha ciddi eylemler başlatilinca kurtul kurtulabilirsen artik

Sizd eiste bu kanziler coluk cocukalr gibi sub5ler olarak orgutlenmissiniz gotten sikmek lazim sizin gibi oclari

burasi fatih mi

• Hmm...
  • +1
Reactions: R1PPer and menas
Protesto yapmaya da hakkı kalmadı insanların mermi yiyolar aq

• +1
  • So Sad
Reactions: Tornoviaa, Deleted member 100697 and Ashoimex
Protesto yapmaya da hakkı kalmadı insanların mermi yiyolar aq
mermi degil o patlayan şeyler eylemciler polislere havaifişek ve torpil atiyo amk polislerin yapabileceği en fazla airsoft ile korkutmak vurmak ve biber gazi tomayi sikleyen yok zaten dun herif durmuş tomaya bozkurt işareti yapiyordu toma herife sıkarken

• +1
Reactions: IlI
mermi degil o patlayan şeyler eylemciler polislere havaifişek ve torpil atiyo amk polislerin yapabileceği en fazla airsoft ile korkutmak vurmak ve biber gazi tomayi sikleyen yok zaten dun herif durmuş tomaya bozkurt işareti yapiyordu toma herife sıkarken
demin gördüm adam şınav çekiyo diye plastik mermiye boğdular amk

• JFL
Reactions: Deleted member 100697
Ben oy atmayanı ne gidecem amk protestoya gitmem tek başına

Ben oy atmayanı ne gidecem amk protestoya gitmem tek başına
tek başina gitsen bile çok çabuk çevre edinebiliyon 15 temmuz gibi olmuş aynı kimse garipsemiyo

demin gördüm adam şınav çekiyo diye plastik mermiye boğdular amk
aga amac sinav cekmek degilki polisi tahrik etmek onun icin garipsememek lazim

elliotrodger gel gıdek sarachane

Bütün subforum toplanıp dağıtıp yıksak aslında eğlenceli olur

Bu işten martı zararlı çıktı amk oğuz alper öktem sad

• +1
Reactions: Deleted member 100697

Users who are viewing this thread

Back