MogEater
sub0 to true adam - In memory of Zagro
Bu urun nasil?
Alternatiflerinizi bekliyorum,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ssn sports olabilir protein ocean muadili biraz daha üstü fiyatı ciddili uygun baya önerende görmüştüm kendimde kullandım.Bu urun nasil?
ocean overrated ve pahali, bigjoy hardline filan overrated pahali gereksiz cogu turk markasi.ocean in aramaları guzel onun dışı bigjoy da iyi
2.2k suanSsn 2.5kg 1kya almıştım
kendi sitesinde baya indirim var üstüne kodla %20 1500e falan geliyor toplu paketler falanda var onlarda %5 yerine %10 falan dahada uygun bide rep atsana pampa2.2k suan
5-10KG versiyonunu cikarip per price ucretini 10tlye cekerlerse harika olur bu arada.2.1KG Command Quadro aldim, servis ucreti 20TL filan oluyor, alternatif en ucuzn ithal marka 5KG verisyonu 30TL oluyor, gunde 2-4 olcek kullanan biri olarak ve genel kalitesi filan okay geldi baya.
2-4 ölçek ne kanka tüm proteini tozdan mı alıyorsun birde mideni bozmuyor mu2.1KG Command Quadro aldim, servis ucreti 20TL filan oluyor, alternatif en ucuzn ithal marka 5KG verisyonu 30TL oluyor, gunde 2-4 olcek kullanan biri olarak ve genel kalitesi filan okay geldi baya.
knk toz ve vitaminkerle baya ayakta kaliy gunde iki ogun yapiyom bir disardan bide annem bisey yapiyo benim diyet cok boktan bulk oldugu icin cok siklemiyom ama zaten vitamin mineral baya fazla aliyom cunku2-4 ölçek ne kanka tüm proteini tozdan mı alıyorsun birde mideni bozmuyor mu
ssn bir ara teste gittiydi yazan protein miktarının 20gr düşüğü çıktıydı diye hatırlıyomkendi sitesinde baya indirim var üstüne kodla %20 1500e falan geliyor toplu paketler falanda var onlarda %5 yerine %10 falan dahada uygun bide rep atsana pampa
zaten 24fr filan var bir olcekte, 4gram mi aliyorum? kaynak var mi?ssn bir ara teste gittiydi yazan protein miktarının 20gr düşüğü çıktıydı diye hatırlıyom