F//P Whey Protein

ssn sports olabilir protein ocean muadili biraz daha üstü fiyatı ciddili uygun baya önerende görmüştüm kendimde kullandım.

ramazandan dolayı 3-4 kilo düşmüştüm gainer + whey aldım 1,5 ayda falan 7 kilo aldım geri (salondaki makineye göre 6si kas) agirliklarimda artmıştı normale göre

supplement gurmeside öneriyor

• +1
Reactions: MogEater
Ssn ama muzlusunun tadını beğenmedim

• +1
Ssn 2.5kg 1kya almıştım

• +1
ocean in aramaları guzel onun dışı bigjoy da iyi

• +1
2.2k suan
kendi sitesinde baya indirim var üstüne kodla %20 1500e falan geliyor toplu paketler falanda var onlarda %5 yerine %10 falan dahada uygun bide rep atsana pampa

Attachments

• Screenshot_2025-06-22-02-03-35-309_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-06-22-02-03-35-309_com.android.chrome.jpg
    701.6 KB · Views: 0
  • +1
2.1KG Command Quadro aldim, servis ucreti 20TL filan oluyor, alternatif en ucuzn ithal marka 5KG verisyonu 30TL oluyor, gunde 2-4 olcek kullanan biri olarak ve genel kalitesi filan okay geldi baya.

2.1KG Command Quadro aldim, servis ucreti 20TL filan oluyor, alternatif en ucuzn ithal marka 5KG verisyonu 30TL oluyor, gunde 2-4 olcek kullanan biri olarak ve genel kalitesi filan okay geldi baya.
5-10KG versiyonunu cikarip per price ucretini 10tlye cekerlerse harika olur bu arada.

• +1
Reactions: yadih
2-4 ölçek ne kanka tüm proteini tozdan mı alıyorsun birde mideni bozmuyor mu

• +1
Supplementler in kendi tozu gayet guzel alman hammade kullaniyor

• +1
2-4 ölçek ne kanka tüm proteini tozdan mı alıyorsun birde mideni bozmuyor mu
knk toz ve vitaminkerle baya ayakta kaliy gunde iki ogun yapiyom bir disardan bide annem bisey yapiyo benim diyet cok boktan bulk oldugu icin cok siklemiyom ama zaten vitamin mineral baya fazla aliyom cunku

• +1
Reactions: yadih
kendi sitesinde baya indirim var üstüne kodla %20 1500e falan geliyor toplu paketler falanda var onlarda %5 yerine %10 falan dahada uygun bide rep atsana pampa
ssn bir ara teste gittiydi yazan protein miktarının 20gr düşüğü çıktıydı diye hatırlıyom

ssn bir ara teste gittiydi yazan protein miktarının 20gr düşüğü çıktıydı diye hatırlıyom
zaten 24fr filan var bir olcekte, 4gram mi aliyorum? kaynak var mi?