faizsiz kredi sistemlerinde tanidigi/tecubresi olan var mi? ( islamcilari farmlama )

MogEater

MogEater

sub0 to true adam
islamcilardan faydalanmak lazim, banka %50 faiz veriyor, bunlar %0 bedava gercekten, 60 ay icin ceksen ilk 12 ay sonra odeyecegin paranin degeri kalmiyor, burada bunlarla tecrubesi/bilgiis olan birileri varsa baya bir soru sormam lazim dmden yazabilir mi?

• +1
  • WTF
Reactions: pashanimair, Dwrk, Serialsuicide and 4 others
birileri detyali bilgi verirse buraya para ile ilgili thead yapacagim, 20k usd 10k ile basit bir araba alirsiniz diger 10k first surgeryleri halledersiniz, 18-19 yasinda toplumdan onde baslarsiniz, ve ayda yarim asgari ucret filan sadece borca odeyeceksiniz, litreally free,

• +1
  • Woah
Reactions: Auchelius, pashanimair, cakdripa and 1 other person
islamcilardan faydalanmak lazim, banka %50 faiz veriyor, bunlar %0 bedava gercekten, 60 ay icin ceksen ilk 12 ay sonra odeyecegin paranin degeri kalmiyor, burada bunlarla tecrubesi/bilgiis olan birileri varsa baya bir soru sormam lazim dmden yazabilir mi?
Bu sistemlerin genel mantik mental uzerine
Sen bunu gorunce zaten param yok cekeyim diceksin ve çektikten sonra odemekte zorlanacaksın bu sırada sana 3 ay gecıkmelı faızlı kredı sms lerı gelcek
Bunu cektıgınde kredı batagına duseceksın ve onlarda bu sekılde sıstemı dondurcek kımse faızlı kredıye dırek gırmek ıstemıyor bu sekılde gırıs kapıları oluyor

• +1
Reactions: pashanimair
bumpliyorum
%0 faiz diye birsey yok
sen yine aldigindan daha fazla para oduyosun yani %0 faiz degil
yuksek ihtimalle normal bankalarin verdigi "faizlerle" birebirdir
bi mantigi vardi bunun da unuttum simdi nasil calistigini
direkt bana para verin diyince de vermiyor olabilirler bu arada ihtiyac kredisi vs mantigi olmayabilir

• +1
Reactions: pashanimair
bumpliyorum
%0 faiz diye birsey yok
sen yine aldigindan daha fazla para oduyosun yani %0 faiz degil
yuksek ihtimalle normal bankalarin verdigi "faizlerle" birebirdir
bi mantigi vardi bunun da unuttum simdi nasil calistigini
direkt bana para verin diyince de vermiyor olabilirler bu arada ihtiyac kredisi vs mantigi olmayabilir
hayir sistem soyle
1m kredi cekeceksin diyelim
paranin %40 filan iceriye odemelisin,
ornek olarak, 200k paran var, 1m istiyorsun diyelim, 400k para yatirmis olmalisin,
taksit miktarini ve sayisini belirlemeni saglayan sey odedeigin ilk miktar + taksit sayisi ve miktari.
mesela 200k verdigin zaman 200k taksitin kaliyor, kalan taksit miktarini 20k olarak ayarlarsan 10 ay sonra 1m sana veriyolar,
buna cekilissiz belirli sistem deniyor, ve genelde %6-8 hizmet bedeli aliyorlar yani 60 veya 80k.
dezavantajlari var.
eger parayi 6 ay icinde ( minimum alabileginiz zaman ) almazsaniz para eriyor.
faiz gercekten 0, ama senin odedigin faiz 0, ( hizmet bedeli haric )
ama tum sistemlerde minimum paranin %40 icerde olmali ve minimum 6 ay beklemelisin, zaten bu surede parani ceviriyorlar ve para kazaniyorlar.
sistem aslinda mantikli her iki taraf icinde, sadece dogru kullanmalisin.

bu arada %40 olmayabilir idk, daha detaylari konusmadim,

eger belirli bir miktar anaparan varsa ogrenci olarak 100k diyelim.
aylik 15k taksit verebileceksen, ve 6 ay sonra parayi almak istiyorsan sistem soyle oluyor.
15x6=90k + 100k zaten vardi 190k yaklasik 460-480k kredi cekebiliyorsun, total 16 ay 15k oduyorsun.

• +1
Reactions: Ashoimex
hayir sistem soyle
1m kredi cekeceksin diyelim
paranin %40 filan iceriye odemelisin,
ornek olarak, 200k paran var, 1m istiyorsun diyelim, 400k para yatirmis olmalisin,
taksit miktarini ve sayisini belirlemeni saglayan sey odedeigin ilk miktar + taksit sayisi ve miktari.
mesela 200k verdigin zaman 200k taksitin kaliyor, kalan taksit miktarini 20k olarak ayarlarsan 10 ay sonra 1m sana veriyolar,
buna cekilissiz belirli sistem deniyor, ve genelde %6-8 hizmet bedeli aliyorlar yani 60 veya 80k.
dezavantajlari var.
eger parayi 6 ay icinde ( minimum alabileginiz zaman ) almazsaniz para eriyor.
faiz gercekten 0, ama senin odedigin faiz 0, ( hizmet bedeli haric )
ama tum sistemlerde minimum paranin %40 icerde olmali ve minimum 6 ay beklemelisin, zaten bu surede parani ceviriyorlar ve para kazaniyorlar.
sistem aslinda mantikli her iki taraf icinde, sadece dogru kullanmalisin.

bu arada %40 olmayabilir idk, daha detaylari konusmadim,

eger belirli bir miktar anaparan varsa ogrenci olarak 100k diyelim.
aylik 15k taksit verebileceksen, ve 6 ay sonra parayi almak istiyorsan sistem soyle oluyor.
15x6=90k + 100k zaten vardi 190k yaklasik 460-480k kredi cekebiliyorsun, total 16 ay 15k oduyorsun.
sabah yine okucam anlayamiyorum suanda

ahh ohh

Attachments

• e8eda5617fe360f78aa8a8803c4d89c1_0(1).jpg
    e8eda5617fe360f78aa8a8803c4d89c1_0(1).jpg
    201 KB · Views: 0
  • JFL
  • Ugh..
Reactions: xlegend, whoishe and Zodiac
yok knk 1 milyon dolar faizsiz kredi çekme methodum var ama gatekeepleyeceğim çünkü subforum çok kötü oldu falan anladın mı anlayanlar beğensin

• JFL
Reactions: Auchelius, orhanhic, Serialsuicide and 1 other person
yok knk 1 milyon dolar faizsiz kredi çekme methodum var ama gatekeepleyeceğim çünkü subforum çok kötü oldu falan anladın mı anlayanlar beğensin
patladım amk:forcedsmile:

• +1
Reactions: orhanhic
tor u ac turkce index gir ondan sonra bitane illegal siparis sitesi bul 1 k dolar vererek manyak kredi al torpilli

Users who are viewing this thread

Back