fakecellere sesleniyorum

growthplatessss111

growthplatessss111

186 kürt htn
lower third harici bu adama benziyorum hatta belki tıpatıp aynısıyım. lower thirdim bundan iyi ama chinim muhtemelen daha kôtü.

evden 2 senedir sadece 1 kere dışarı çıktım ailemle falan olanları, okulu ve marketi fırını vs. saymıyorum

sülaledeki en kısayım ve kelleşiyorum. vücut direkt subhuman.

burda gelip yok slaylerken ayağım taşa takıldı brutal intaar etmek istiyorum diyen larperlar görsün ayağını denk alsın. pis fakeceller

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, Serialsuicide, Gordon Freeman and 3 others
hayır dalga geçmek içn değil. cidden burda kendini şanssız sananları görünce sinirim bozuluyor. ben bile sizinle benzer tepkileri vermiyorum.

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, maarda and 2 others
herşey karı kız değil amk. git bi işe gir arkadaş çevresi yap kendine

• +1
Reactions: ochinchin, Thrill, Fridx and 1 other person
herşey karı kız değil amk. git bi işe gir arkadaş çevresi yap kendine
arkadaş çevrem istesem de olamıyor

• +1
Reactions: Thrill and tekeng
bunun için önce uygun ortam lazım. okul veya işyeri gibi
okula gidiyorum. sınıftakilerin yanında duruyorum biraz. ilgimi çeken bir konu olsa olmasa durayım diyorum. biraz katılmaya çalışınca sg yiyorum ciddi anlamda bunu alttan bile yapmıyorlar. çoğunuza dediklerim larp gibi gelecek ama durum böylr
arkadaş diyebileceğim bir grup var ama yakın değilim. öyle çok yüz vermiyorlar ama arkadaş sayılabilir yani

• +1
Reactions: Thrill and tekeng
okula gidiyorum. sınıftakilerin yanında duruyorum biraz. ilgimi çeken bir konu olsa olmasa durayım diyorum. biraz katılmaya çalışınca sg yiyorum ciddi anlamda bunu alttan bile yapmıyorlar. çoğunuza dediklerim larp gibi gelecek ama durum böylr
arkadaş diyebileceğim bir grup var ama yakın değilim. öyle çok yüz vermiyorlar ama arkadaş sayılabilir yani
@Atsizz Bu gence bizim yardım etmemiz lazım.

• +1
Reactions: Thrill and growthplatessss111
bende senin gibiydim lisedeyken sadece bir tane yakın arkadaşım vardı o da benim gibi ezikti hala görüşüyoruz. sende böyle kendine benzeyen ezik birini bul. ezik lafını yanlış anlama bu arada başka kelime gelmedi aklıma

• +1
Reactions: Thrill, anathema and growthplatessss111
alttan yapmama sebepleri ciddi anlamda otistik olmam sanırım. çünkü anlayamıyorum biri beni istemediğinde. 1 senedir bir tık daha iyiyim o konuda sanırım. emin değilim yani

• +1
Reactions: Thrill
1773434069009

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide, ascendantwill, Tornoviaa and 7 others
burda gelip yok slaylerken ayağım taşa takıldı brutal intaar etmek istiyorum diyen larperlar görsün ayağını denk alsın. pis fakeceller
180 mtn btw fakecel sensin amg

• +1
  • JFL
Reactions: ascendantwill, Orcairis, Thrill and 5 others
  • +1
  • JFL
Reactions: maarda, Thrill, Serialsuicide and 3 others
  • Hmm...
  • +1
Reactions: maarda and Thrill
avideki adam mtn ise ben de mtn'yim

• +1
alttan yapmama sebepleri ciddi anlamda otistik olmam sanırım. çünkü anlayamıyorum biri beni istemediğinde. 1 senedir bir tık daha iyiyim o konuda sanırım. emin değilim yani
işte kendine benzeyen kişileri bulmaya çalış bunu diyorum. bak ben o bahsettiğim kişiyle 7 yıldır arkadaşız (dehb var çocukta, otizmde olabilir belki biraz)

• +1
  • +1
Reactions: Jahrein, Thrill and szenn
yuzunu bana sansurlu sekilde atmisti yuz yapisi iyi sac rengi iyi boy 1.80 neye agladigini anlamiyom amk

• +1
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: Orcairis, Thrill, Gordon Freeman and 3 others
lower third harici bu adama benziyorum hatta belki tıpatıp aynısıyım. lower thirdim bundan iyi ama chinim muhtemelen daha kôtü.

evden 2 senedir sadece 1 kere dışarı çıktım ailemle falan olanları, okulu ve marketi fırını vs. saymıyorum

sülaledeki en kısayım ve kelleşiyorum. vücut direkt subhuman.

Kanka sen beyaz değil miydin amk bu etnik k.rde benziyor olamazsın

• +1
Kanka sen beyaz değil miydin amk bu etnik k.rde benziyor olamazsın
kürdüm ben zaten ten rengim de hemen hemen aynı sayılır esmerim diyom ya hep

• +1
Reactions: meynet and Thrill
resi fraudlu halime hltn diyo yuzumu sadece o ve jahreine attım
knk sen lmtn falansın ztn

abartıyon amk sadece
nt olsan net bi ortamın falan olur aq konuşmayı bilmiyondur öyle dışlanacak kadar kötü bi dış görünüşün yok kesinlikle

• +1
Boyun uzadı mı la 😂

Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: Thrill, growthplatessss111 and Gordon Freeman

Users who are viewing this thread

Back