Fashionmaxx

Trenmaxx1

Trenmaxx1

There is no tomorrow
@reanrao kral yardımın lazım kış geldi alt üst kıyafet ne almak lazım begendiğin ürünleri linkleme şansın var mı pantolon için baggy koyu lacivert ve siyah bişeler aldım dün zara indirime girdiydi ama üst için çok bişey bulamadım bi kişi daha vardı fashionmaxxer ismini unuttum yardım edersrniz eyw

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 159072 and Serialsuicide
@reanrao kral yardımın lazım kış geldi alt üst kıyafet ne almak lazım begendiğin ürünleri linkleme şansın var mı pantolon için baggy koyu lacivert ve siyah bişeler aldım dün zara indirime girdiydi ama üst için çok bişey bulamadım bi kişi daha vardı fashionmaxxer ismini unuttum yardım edersrniz eyw
Tr de guzel yokkı ya hep haul yapıp alıyorum ben
Quiteoften bakarsan guzel seyler olmalıydı

• +1
Reactions: Thrill, Trenmaxx1 and Serialsuicide
olm zara falan türk gencinin neyine lan lcwaikikiden %100 polyester kazağını giy otur abi :forcedsmile:

• So Sad
  • JFL
Reactions: Trenmaxx1 and Deleted member 159072
Ama bence ecko bershka collab bak
En cok yakistigini dusunduklerim genelde erkeklere uzun kollu pololar ve uzun kollu tisort ustune giyikmis kisa kol tisort tasarimlari ornek atcam

• +1
Reactions: Thrill and Trenmaxx1
Mesela bu ust gibi kolları olan tisortler frame i iyi gosteriyor nedense
Dolap bakarsan corteiz knit ler var onlarda cok guzel tabi bershka dada vardır
Hep bershka deme sebebim kalıplar olarak cok guzel

Attachments

• IMG_4317.jpeg
    IMG_4317.jpeg
    2.1 MB · Views: 0
  • +1
T0jfiucybzl IMG 01 2110099590042

bence soyle suveterler çok iyi frame genişse iyi gözüküyor

• +1
Reactions: Thrill, Trenmaxx1 and Deleted member 159072
5 10 dk tiktok izle ne giyiyorlasa onlari al :Smile:

• +1
Reactions: Thrill
Bunların quarter zip halleri dahada iyi gosteriyor
k shamide gördüö bunu örnek olarak adamda iyi durmuş mesela quarter zipte iyi bence ama böyle süveterler daha cozy bi hava veriyo iyi bence
Screenshot 2026 01 03 14 26 52 545 comgoogleandroidyoutube edit

• +1
Reactions: Deleted member 159072
Mesela bu ust gibi kolları olan tisortler frame i iyi gosteriyor nedense
Dolap bakarsan corteiz knit ler var onlarda cok guzel tabi bershka dada vardır
Hep bershka deme sebebim kalıplar olarak cok guzel
Eyw adamsın

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 159072
Kıyafete ihtiyacı olan yazsın conv orga özel indirim yaparım 😍 16 parça var şu an elimde önümüzdeki ay bulgaristandan da ürünler gelecek benim ürünleri aldıktan sonra böyle görüneceksiniz garanti

Attachments

• IMG_4064.jpeg
    IMG_4064.jpeg
    416.6 KB · Views: 0
  • +1

Users who are viewing this thread

Back