Fenotip herşeydir

M

Misogynist_Maxxer

Banned
Herşeyden önce fenotipiniz kötüyse gerçek anlamda sizin için bitmiştir her şey çözülebilir veya esnetilebilir ama fenotipi yani kendi varlığınızı değiştiremezsiniz

• +1
  • Woah
Reactions: Zodiac, Auchelius, Dathomirian Zabrak and 6 others
Herşeyden önce fenotipiniz kötüyse gerçek anlamda sizin için bitmiştir her şey çözülebilir veya esnetilebilir ama fenotipi yani kendi varlığınızı değiştiremezsiniz
water

• +1
Reactions: Zodiac, Auchelius and Misogynist_Maxxer
simsiyah nigga degilseniz its begun

kotu pheno diye bir şey yok kemikler onemli

• +1
Reactions: ascendantwill, Auchelius, nsk4ll and 3 others
  • +1
Reactions: Resistance.
neresi cope mesela knk
İyi kemikler fenotipi kurtarmıyor, ben kemikleri iyi olupta bok gibi görünen tipler de gördüm, shitskin indian fenotipi hiç bir şey kurtarmaz, anca derinin hepsini kaldırıp kafatasını törpülemek lazım yani kısacası over.

• +1
  • Hmm...
Reactions: wills, Resistance. and Serialsuicide
tek iyi olan şeyim amk

• So Sad
Reactions: Auchelius and Misogynist_Maxxer

mizojinist maxxer kardeşimiz bu konuda haklı

fenotip harmony konusundada cok etkili mesela indo nordic proto iranid vesayre harmonyleri yarrak gibi olduğundan o bonemassa rağmen tam anlamıyla iyi görünmüyorlar.

Diğer bir husus ise siyahi fenotipleri en kötü fenotipler değil.

1- Amerika yerlileri fenotipleri
2-Hint Fenotipleri(Özellikle indo brachilid/central brachid)
3-Alpinid(Özellikle Afrika Alpinidi)
4-Orta Doğu fenotipleri (Anatolid,Ermenoid,İranid,Arabid,Assyroid vesayre)

En kötü fenotipler böyle geliyor sırayla

En iyi fenotipler de kesinlikle nordid ve akdeniz(med) fenotipleri zaten genel olarak coğu yakışıklı lavuğa ve modele bakarsanız ya nordid ya med ya da med+nordid mixxed

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: ascendantwill, pashanimair, Auchelius and 7 others
si

msiyah niggalar guzel. agir shitskinseniz bir tık over ama yine de o kadar buyuk bi problem degil. genel olarak fenotip etkili ama

mizojinist maxxer kardeşimiz bu konuda haklı

fenotip harmony konusundada cok etkili mesela indo nordic proto iranid vesayre harmonyleri yarrak gibi olduğundan o bonemassa rağmen tam anlamıyla iyi görünmüyorlar.

Diğer bir husus ise siyahi fenotipleri en kötü fenotipler değil.

1- Amerika yerlileri fenotipleri
2-Hint Fenotipleri(Özellikle indo brachilid/central brachid)
3-Alpinid(Özellikle Afrika Alpinidi)
4-Orta Doğu fenotipleri (Anatolid,Ermenoid,İranid,Arabid vesayre)

En kötü fenotipler böyle geliyor sırayla

En iyi fenotipler de kesinlikle nordid ve akdeniz(med) fenotipleri zaten genel olarak coğu yakışıklı lavuğa ve modele bakarsanız ya nordid ya med ya da med+nordid mixxed
iranid düz iranidse belki ama proto iranid o kadar kotu degil

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and Resistance.
  • +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, Auchelius, Misogynist_Maxxer and 1 other person
Proto iranid güzel ama overatted. O kadar iyi görünmüyorlar.
Proto iranid overrated değil bence, asıl olayı o fenotipte coloring'i tutturabilmekte, bide gözler iyiyse ortaya feci tipler çıkabiliyor.

• +1
Proto iranid overrated değil bence, asıl olayı o fenotipte coloring'i tutturabilmekte, bide gözler iyiyse ortaya feci tipler çıkabiliyor.
yok cidden çok fazla proto iranid gördüm hem reelde hem internette cok inceledim gerçekten o kdr iyi değiller tamam knk kemikler harbiden iyi ve dimorfik yalan yok ama harmony olmayınca boş uncanny görünüyordu genel olarak gözlemlediklerim

• +1
Reactions: pashanimair, Auchelius, Trenmaxx1 and 1 other person
yok cidden çok fazla proto iranid gördüm hem reelde hem internette cok inceledim gerçekten o kdr iyi değiller tamam knk kemikler harbiden iyi ve dimorfik yalan yok ama harmony olmayınca boş uncanny görünüyordu genel olarak gözlemlediklerim
Harmony bana olmasa da olur gibi geliyor, taşak geçersin belki bilmem ama bana diğer özellikler (dimo,misc,angu,coloring) daha önemli geliyor bence.

Last edited:
  • Hmm...
@Resistance. Mazeret gibi gelebilir ama Harmony'si kötü olup iyi gözüken bir çok yüz gördüm mesela en popüleri (klasik olacak ama örnek olarak en iyi bu) Ian mesela adamın harmony rezalet yani yüzüne şöyle detaylı baktığında baya her tarafı yamulmuş gibi bir izlenim veriyor (sıradan bir normie böyle düşünür) ama adamın diğer özellikleri o kadar iyi ki bu kusuru kapatıyor tabii buna fenotipinin de iyi olmasını dahil edebiliriz

X0pfPTV0ryFmhz4fju3Depx4NLp

• +1
Reactions: Auchelius, honorv2 and Resistance.
@Resistance. Hatta birisi Ian'a Harmony Morph yapmış ve adamı anında sıradan bir normie'ye çevirmiş

• +1
Reactions: Auchelius and Resistance.
knk sanırsam bakış acısı ile alakalı cünkü sağdaki bana cok daha yakışıklı gelkdi
Lan nasıl ya sağdaki bildiğin sıradan bir HTN'ye benziyor?

• +1
  • Hmm...
Reactions: Auchelius and Resistance.
@Resistance. Mazeret gibi gelebilir ama Harmony'si kötü olup iyi gözüken bir çok yüz gördüm mesela en popüleri (klasik olacak ama örnek olarak en iyi bu) Ian mesela adamın harmony rezalet yani yüzüne şöyle detaylı baktığında baya her tarafı yamulmuş gibi bir izlenim veriyor (sıradan bir normie böyle düşünür) ama adamın diğer özellikleri o kadar iyi ki bu kusuru kapatıyor tabii buna fenotipinin de iyi olmasını dahil edebiliriz

View attachment 4385440
adamın harmony %54 ama angularity ve coloring kurtarıyor

• +1
Reactions: pashanimair and Misogynist_Maxxer
  • +1
Reactions: honorv2, Auchelius and Trenmaxx1
Harmony en önemlisi bence tüm özellikleri iyi olup yüzünde kötü duran çok kişi var

• Hmm...
Reactions: Misogynist_Maxxer

View attachment 4385440
bu adam overrated geliyo bana