FİKİRLERİNİZE AÇIĞIM

nikolata

nikolata

wsdem
BOYLE KİZLARİN EN COK OLDUGU VE ORADA AMLARİNA SİK ARADIKLARI MEKANLAR NERESİDİR VE SOSYAL MEDYADAKİ KİZLARİN NİYE HEPSİ COLUK COCUK AMKKKKKKK:feelswah:

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, İNTİKAM VAKTİ and 4 others
BOYLE KİZLARİN EN COK OLDUGU VE ORADA AMLARİNA SİK ARADIKLARI MEKANLAR NERESİDİR VE SOSYAL MEDYADAKİ KİZLARİN NİYE HEPSİ COLUK COCUK AMKKKKKKK:feelswah:
Sik sik yarrami islak bir seye sokmak icin kizin 5 aylik iliski icerisindeki triplerini cekmek istemiyorum direkt hedefe gitmek istiyorum bu yil sonuna kadar bakirlik gideceeekkkkk

• +1
Reactions: Thrill and stacyworshipper
bunun cevabını bilsek burada olurmuyduk sence knk :D

• JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, susisesi and 2 others
  • +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide, yigittsaint and 1 other person
Benim yanim herzaman

• JFL
Reactions: Thrill, Serialsuicide and nikolata
Tales shitskin

• JFL
  • +1
Reactions: tall_ltn, Thrill, Serialsuicide and 1 other person
buz pateni kursu.
aynı zamanda zengin olucaklardır.
sonra teşekkür edersin

• Woah
  • +1
Reactions: Thrill, wetwipes, Serialsuicide and 1 other person
git eskortuna ananı siktirme aq:feelsree:

• JFL
  • +1
Reactions: tekeng and Thrill
  • +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide and herson
Sik sik yarrami islak bir seye sokmak icin kizin 5 aylik iliski icerisindeki triplerini cekmek istemiyorum direkt hedefe gitmek istiyorum bu yil sonuna kadar bakirlik gideceeekkkkk
ya kürt keko olacaksın ya da ortamcı piç.başka yolu yok

• +1
Reactions: tekeng, Thrill, Gordon Freeman and 2 others
gece saat 10dan sonra herhangı bir grunge cafeye veya bara gidersen alt insanlarla ilişki yaşayabilirsin ama biraz atılgan olman gerek

• +1
Reactions: nevaevametheratall, Thrill, wetwipes and 3 others
gece saat 10dan sonra herhangı bir grunge cafeye veya bara gidersen alt insanlarla ilişki yaşayabilirsin ama biraz atılgan olman gerek
alt insanlar tarafından aşağılanıp rezil olduktan sonra evde 3 posta 31 patlatma işi

• JFL
Reactions: maarda, Thrill, Serialsuicide and 2 others
buz pateni kursu.
aynı zamanda zengin olucaklardır.
sonra teşekkür edersin
bende daha gatekeep bi mekan var ama htn aşşası iseniz hiçbi sikim olmaz

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, herson, Trenmaxx1 and 1 other person
bende daha gatekeep bi mekan var ama htn aşşası iseniz hiçbi sikim olmaz
eskrim veya doğal taş atölyesi mi? gerçi ikincide +35 yaş ta boldur

• +1
Reactions: Thrill and wetwipes
eskrim veya doğal taş atölyesi mi? gerçi ikincide +35 yaş ta boldur
bale kursu ama sadece bale değil içinde birsürü farklı branşın oldugu merkezlerde çoook güzel kızlar var ama htn değilseniz işler sıkıntı oraya giden diğer erkeklerde yakışıklı oluyor kendim gittim biliyom ondan diyom

• +1
Reactions: Thrill and herson
bale kursu ama sadece bale değil içinde birsürü farklı branşın oldugu merkezlerde çoook güzel kızlar var ama htn değilseniz işler sıkıntı oraya giden diğer erkeklerde yakışıklı oluyor kendim gittim biliyom ondan diyom
O an aklıma gelmedi ama evet çok mantıklı. Benim böyle yerlere göre fikrim şu. Buralarda genelde soylu veya zenginliği nesilden gelen aileler var. Bu ailelerde zengin olan ilk nesilden itibaren erkek ne kadar çirkin olsa bile çok güzel bi kadınla birlikte olabiliyor. Bu tekrarlana tekrarlana en sonunda çoğu kişi güzel yakışıklı oluyor. Bu yüzden o mekanlardaki insanlar güzel oluyor ayrıca malnutriytion falan da yok neticede.

• +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide, wetwipes and 1 other person
O an aklıma gelmedi ama evet çok mantıklı. Benim böyle yerlere göre fikrim şu. Buralarda genelde soylu veya zenginliği nesilden gelen aileler var. Bu ailelerde zengin olan ilk nesilden itibaren erkek ne kadar çirkin olsa bile çok güzel bi kadınla birlikte olabiliyor. Bu tekrarlana tekrarlana en sonunda çoğu kişi güzel yakışıklı oluyor. Bu yüzden o mekanlardaki insanlar güzel oluyor ayrıca malnutriytion falan da yok neticede.
Oralardaki kızlar daha zor direk tipte yetmiyor statüde şart aileleri onaylıyor direk ve öyleleriyle tek gecelik seyler fln yasayamazsiniz

• +1
Reactions: maarda, herson, Thrill and 3 others
Oralardaki kızlar daha zor direk tipte yetmiyor statüde şart aileleri onaylıyor direk ve öyleleriyle tek gecelik seyler fln yasayamazsiniz
aah datlum datlum datlum ah ne ettun

• JFL
Reactions: maarda, Thrill, Serialsuicide and 2 others
yasaybileceklerın var ama sayısı az
dediğim mekan sayesinde 4 yıl önce balerin bi kızla ilişkim olmuştu
kızın ıgsıne denk geldım geçen aylarda avrupa turu yapmış ailesi ve en yakın arkadası ile bunun gibionlarca ornekten birini yazım dedim
ve evet kızın maddı durumu iyi

• +1
Reactions: Trenmaxx1, herson and Thrill
Mal değilsen ünideysen ltn olsan bile sikişiyosun illa mekan diyosan sikişmeye şu köylü piçlerin gittiği bi mekan var taksimde git oraya bilmemne teras mı ne

• +1
Reactions: Thrill, wetwipes and Fridx
benim bulundugum her yer

• JFL
Reactions: Thrill, Serialsuicide and nikolata
Lisede isen Mun yap

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill and wetwipes