IlI
vulnerabilities coming from you are my priorities
mantıklı mı uncanny mi durur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
3 ay öncesiydi bu suan 15 falandırucuzmuş la
sikicem böyle memleketi yeter ak her şey çok pahalandı3 ay öncesiydi bu suan 15 falandır
parası o kadar sikimde değil de uncanny durması korkutuyosikicem böyle memleketi yeter ak her şey çok pahalandı
KAÇ ML ONA GÖRE FİYAT ALINIR CHİN FİLLER FİYAT DEMİŞ TEMPAHUA3 ay öncesiydi bu suan 15 falandır
olm sondaki random mu eski insta nickimi yazdın aqKAÇ ML ONA GÖRE FİYAT ALINIR CHİN FİLLER FİYAT DEMİŞ TEMPAHUA
HANGİSİ OLSUN İSTERSİNolm sondaki random mu eski insta nickimi yazdın aq dalga mı geçtin anlamadım da ben doğru sordum aq değişiyor normalde
let me whip out 300 bin turk lirasi out real quick bro bi snDirekt ameliyata biriktirirdim ben. Tek hamle kalıcı sonuç
Yani kanka 15k 15k birikecek 5-10 senelik sürede aynı fiyata gelecek. Bu sene 15k seneye olur 30k enflasyonla artar dururlet me whip out 300 bin turk lirasi out real quick bro bi sn
O KULLANILAN FİLLERIN 2ML FİYATI 1.5K KENDİNİZ YAPMAYA KORKUYORSANIZ MALZEMEYİ ALIP İŞÇİLİK ÖDEYİN SADECEBenim sordugum bi yerde mlsine 15 bin tl dedi liquid rhinoplasty icin birde surekli yuze darbe vs aliyorum sikinti olurmu
HE AMINA KODUGUM RAKI EVINE GIDINCEDE BENIM RAKIYI DOLDURUN DIYOSUN PEZEVENK SENIO KULLANILAN FİLLERIN 2ML FİYATI 1.5K KENDİNİZ YAPMAYA KORKUYORSANIZ MALZEMEYİ ALIP İŞÇİLİK ÖDEYİN SADECE
MAL KARDEŞLERİM ŞEKER KARDEŞLERİM
MAL KARDEŞİM ŞEKER KARDEŞİM SİZİ BU KAFAYLA ASCEND DİYE ÇOK SİKERLER KARDEŞİMHE AMINA KODUGUM RAKI EVINE GIDINCEDE BENIM RAKIYI DOLDURUN DIYOSUN PEZEVENK SENI
GUZEL KARDESIM BEN ASCENDLIYOM ZATEN GEL SANA 300 E ALDIGIM MALI BIN TL YE SATIYIMMAL KARDEŞİM ŞEKER KARDEŞİM SİZİ BU KAFAYLA ASCEND DİYE ÇOK SİKERLER KARDEŞİM
zygo da yaptirBu yaz icin cene ucu ve gonion istiyorum ben ama zygolarım asırı reseeaced oldugundan gonion tuhaf durur dıye korkuyorum, tavsıyesı olan?
Kanka human doll ken gibi olmayak aqzygo da yaptir