Filtered words

elemancomeback31

elemancomeback31

orspunun öz evladııı
Boy, plak, aromasin, hgh, igf1

Hayır knk boyunla bi alakası yok

Boy tongasına bende düşmüştüm zamanında

• JFL
Reactions: cakdripa, Auchelius, Zodiac and 4 others
Annem boyun bi önemi yok derdi inanmazdım hiç kızlarla konuşmamışızki utangaclıkdan 😭 amk şey sanıyorım kıza yazınca boy bidelt ölçüsü kanatlarıyla birlikte pdf şeklinde atmam gerekli fln hyr 173 boyu 178 e yuvarla geç aq 🤣 soran görmedim şuana kadar zaten aq

• JFL
  • +1
Reactions: cakdripa, maarda, Zodiac and 3 others
Annem boyun bi önemi yok derdi inanmazdım hiç kızlarla konuşmamışızki utangaclıkdan 😭 amk şey sanıyorım kıza yazınca boy bidelt ölçüsü kanatlarıyla birlikte pdf şeklinde atmam gerekli fln hyr 173 boyu 178 e yuvarla geç aq 🤣 soran görmedim şuana kadar zaten aq
5000 takipçili tt htbye yazmıştım o sordu sâdece

Karı boyumuzu sorunca

Bitti amınakoyim

• JFL
Reactions: Serialsuicide
Senualf boy teorisi..

Boy, plak, aromasin, hgh, igf1

Hayır knk boyunla bi alakası yok

Boy tongasına bende düşmüştüm zamanında
boy > tip olm dışarı çıkmıyonuz mu siz ya da yaşadığımız çevre farklı.

senin şimdiki yüzün (çok fraudlamadığını varsayıyom) gayet iyi bence boyun 185+ olsaydı htb slaylerdin.
burada 180 altının yanında tek bir kız bile göremiyorum ben 180'sen de bideltin falan mükemmel olacak
kız yanında minik kalmak istiyo bak kısa ama güzele yakışıklısın derler ama ilgi duymuyolar olm çok mu farklı yerlerde yaşıyoruz ben şakasız 180 altını kızla göremiyorum lan gôremiyorum tipi mükemmel olsa bile göremiyorum

• +1
Reactions: Zodiac
yav olm benim annem niyr bana heightpill veriyor lan hepimiz uzunuz diyor ikide bir sen de uzarsın merak etme de biz uzunuz diyor uzun olmak iyidir falan diyor sen de uzarsın ama yavaştan geçiyor zaman İnşallah uzatım.

• So Sad
boy > tip olm dışarı çıkmıyonuz mu siz ya da yaşadığımız çevre farklı.

senin şimdiki yüzün (çok fraudlamadığını varsayıyom) gayet iyi bence boyun 185+ olsaydı htb slaylerdin.
burada 180 altının yanında tek bir kız bile göremiyorum ben 180'sen de bideltin falan mükemmel olacak
kız yanında minik kalmak istiyo bak kısa ama güzele yakışıklısın derler ama ilgi duymuyolar olm çok mu farklı yerlerde yaşıyoruz ben şakasız 180 altını kızla göremiyorum lan gôremiyorum tipi mükemmel olsa bile göremiyorum
Ark high mtn 172 takıldığı kız high mtb 172

Kız sadece ondan kısa olmamanı istiyor tipin kötü appealın düşük diye copeliyosun sadece

Yada özgüven otistiğisin geliştir kendini

• +1
Reactions: cakdripa, IlI, BugraSA and 1 other person
yav olm benim annem niyr bana heightpill veriyor lan hepimiz uzunuz diyor ikide bir sen de uzarsın merak etme de biz uzunuz diyor uzun olmak iyidir falan diyor sen de uzarsın ama yavaştan geçiyor zaman İnşallah uzatım.
173 + 5 cm tabanlık takıyorum bazen 176 oluyorum

Tüm kadınlara superior hissediyorum

178 halinle kısa hissediyosan o his kısalık değil güçsüzlüktür

Frameni 55 benchini 100 yap bak bakalım aynı mı hissediyosun

Ark high mtn 172 takıldığı kız high mtb 172

Kız sadece ondan kısa olmamanı istiyor tipin kötü appealın düşük diye copeliyosun sadece

Yada özgüven otistiğisin geliştir kendini
yaw geçen sınıflararası maçta slenderman fizikli hsfif otistik çok yakın bir arkadaşım 9'lara birkaç tane tıklattı diye kaç tane kız gelip arkasından ismini sormuş sırf boyu uzun diye olm slendermene benziyo (tipi kötü değil de olsun) lan lisede ben tek bir tane 180 altı olup kızla konuşan görmedim bak 1 tane görmedim 1 tane liseyi geç sokakta daha yaşlı çiftlere bakıyorum (18-23 yaşlar) yine yok yineeee

• +1
173 + 5 cm tabanlık takıyorum bazen 176 oluyorum

Tüm kadınlara superior hissediyorum

178 halinle kısa hissediyosan o his kısalık değil güçsüzlüktür

Frameni 55 benchini 100 yap bak bakalım aynı mı hissediyosun
bak boyun yanında zaten frame de diyom ona laf yok bok gibi frameim olmasa boyum idare eder frame de bok gibi bilmiyom geç ergenlik kaynaklı olabilir orası ayrı da hala genişliceğimi düşünüyom ama kas yapmak da baya üşendirici decent bi fizik için minimum 6 ay efor sarfetmem gerek disiplinli olamıyorum

yaw geçen sınıflararası maçta slenderman fizikli hsfif otistik çok yakın bir arkadaşım 9'lara birkaç tane tıklattı diye kaç tane kız gelip arkasından ismini sormuş sırf boyu uzun diye olm slendermene benziyo (tipi kötü değil de olsun) lan lisede ben tek bir tane 180 altı olup kızla konuşan görmedim bak 1 tane görmedim 1 tane liseyi geç sokakta daha yaşlı çiftlere bakıyorum (18-23 yaşlar) yine yok yineeee
Keep coping its all about face

Ben cuce miyim cüceyim ama sorunun boy olmadığının farkındayım

7 cm tabanlık giy geç ağlamaya gerekwyok redpillen biraz
bak boyun yanında zaten frame de diyom ona laf yok bok gibi frameim olmasa boyum idare eder frame de bok gibi bilmiyom geç ergenlik kaynaklı olabilir orası ayrı da hala genişliceğimi düşünüyom ama kas yapmak da baya üşendirici decent bi fizik için minimum 6 ay efor sarfetmem gerek disiplinli olamıyorum
Spor yaparken zevk almiyosan erkek misin?

Keep coping its all about face

Ben cuce miyim cüceyim ama sorunun boy olmadığının farkındayım

7 cm tabanlık giy geç ağlamaya gerekwyok redpillen biraz

Spor yaparken zevk almiyosan erkek misin?
spor yapsrken zevk almama sebebim trendyol fitness seti ile spor yapmak zorunda olmam

• JFL
Reactions: Met
birincisi annen yer elması babanla evlendiği için öyle diyordur ikincisi en aptal foid bile bu yuvarlama olayından haberdar olduğu için yine gerçek boyunun kısa olduğunu biliyordur

• JFL
  • +1
Reactions: Met and Serialsuicide
. pardon bana diyon sandim kb

• JFL
Screenshot 2025 12 10 21 16 00 993 cominstagramandroid edit
yav ananı sikeyim eleman

• JFL
Reactions: flows5991 and Auchelius
View attachment 4411208
yav ananı sikeyim eleman
ya olm anlamiyom cok mu farkli toplumlarda yasiyoruz disardaki herkes fix soyle lan delircem dalga mi geciyonuz niye kimse heightpilli almak istemiyo
(anneye kufrettigin icin repleyemedim anneye kufretmek iti bi sey degil)

• +1
ya olm anlamiyom cok mu farkli toplumlarda yasiyoruz disardaki herkes fix soyle lan delircem dalga mi geciyonuz niye kimse heightpilli almak istemiyo
(anneye kufrettigin icin repleyemedim anneye kufretmek iti bi sey degil)
elemanın annesinden özür diliyorum

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius and growthplatessss111
lisede var bu arada konuşursun rahat
6 ayda spor yap aq çok mu zor

Bpden beyni ölmüş gençlerimizin 180 altı ilişki yapan görmedim diyo scripted date videosu falan atiyo

• +1
  • JFL
Reactions: elemancomeback31, flows5991 and Auchelius
Bpden beyni ölmüş gençlerimizin 180 altı ilişki yapan görmedim diyo scripted date videosu falan atiyo
Bunlar nerde yaşıyor acaba amk aynen lisede 180 altı ilişki yapan yok :lul: en subhuman manlet adamlar bile lisede yapıyor ilişki

• +1
Reactions: flows5991 and Serialsuicide
birincisi annen yer elması babanla evlendiği için öyle diyordur ikincisi en aptal foid bile bu yuvarlama olayından haberdar olduğu için yine gerçek boyunun kısa olduğunu biliyordur
Annem 155 babam 178 mogger

• +1