Fin + Minox Bu kadar kotuyse neden sadece sac ekimi yapmiyoruz?

MogEater

MogEater

sub1 to true adam.
Finin bir cok yan etkisi var, minox heryerde kil cikariyor o zaman neden sadece sac ekimi yapmiyoruz? evet biraz daha pahali ama asgari ucretli biri bile 6 ay taksitle yapabilir trde, sac ekimi neden tercih edilmiyor problemleri neler?

• +1
  • Hmm...
Reactions: recai iskender and menas
Finin bir cok yan etkisi var, minox heryerde kil cikariyor o zaman neden sadece sac ekimi yapmiyoruz? evet biraz daha pahali ama asgari ucretli biri bile 6 ay taksitle yapabilir trde, sac ekimi neden tercih edilmiyor problemleri neler?
Sadece biraz yapay duruyor okadar yoksa zaten en mantıklısı o

• +1
Reactions: menas
Fin veya dutasteride ın abartıldığı kadar yan etkisi yok, ve saç ekimi bile kalıcı bir çözüm olmayabiliyor.

minox "heryerde kıl çıkarsa" bile topical minox alıp belli bölgelere sürebilirisin.

@chadisbeingmade ve @Jonas2k7 ın BOTB deki threadlerini oku

• +1
Reactions: Jonasㅤㅤ⠀, recai iskender, chadbeingmade and 1 other person
Finin bir cok yan etkisi var
IMG 0088

• +1
Reactions: menas
Asgari ücretli ilk karnını doyursun

• +1
Reactions: IlI
Sadece biraz yapay duruyor okadar yoksa zaten en mantıklısı o
cogu holywood stari filan yaptirdi cogununku yapay durmuyor, sanirim bir sure ek fin+topikal minox kullanmak lazim, ayrica ekim teknikleri ve ekim yapan kisinin tasarim bilgiside onemli, bu konuda bir thread var mi?

aslinda ben tam tersini dusunuyorum, dht blocker cilt anti-aging filan konusunda cok iyi bir sey bence, dht blocker + 1iu hgh + tret + sunscreen + 15bf 24bmi olan bir insan 30 yasinda geldiginde 20lerinin basinda durur 40larinda geldiinde yirmilerinin sonunda durur, anti-aging cok buyuk bir pill sadece genc oldugumuz icin farkinda degiliz.

Saçlarım çok seyrek ve incelmişti nw 2-3 aralığındaydım genetik olarak erkek tipi kellik vardı bu yüzden dutasterid denemeye karar vermiştim.
Yaklaşık 1 ay dutasterid aldım ve daha fazla almayı bıraktım. Gördüğüm yan etkiler ruh halinde belirgin çökkünlük ve depresiflik, kısa süreli hafızada yavaşlama, algı sorunları, testis ağrısı ve son olarak uyku sorunları yaşadım. Yan etkilerden korktuğum için kutuyu direkt alıp çöpe fırlattım şuanlık minoxidil ile devam ediyorum ileride kel olunca ya saç ekimi ya da hair system bakıcam.

hair system ne ve kel olmadan ekim daha mantikli degil mi

protez olmaktansa sifira vururum daha iyi gibi bence ya

kötü falan değil
26 olacağım nw2 gürüm halen

fin kullanmana ragmen mi nw2sin

Users who are viewing this thread

Back