First cycle

MogEater

MogEater

sub1 to true adam.
Ash ve genel supplementler disinda birsey yok suan.
Genetik ciddi kalp problemleri var, suan birsey yok ama riski kesimdeyim.
aylik butget max 500usd yurtdisinda tanidik cok var herseyi getirebilirim sanirim.
pct gerektirmeyen endokrin sistemini bozmayan birseyler lazim.
anti-aging dikkat ediyom o yuzden yuksek dht veya cook yuksek +1k t filan olmamali yada 1iu fazla gh verecek tarzinda birsey olmamali
free t 550 civarinda

amac
40cm biceps 24inch bidelt with under %10bf

instada cok fazla mk667 rad 20gr creatine filan oneriyolar ama bodybuilding ve ilac sarms peptid konusunu hic arastirmadim, bilmiyorum.

@maarda @szolliontaraelis @menas

• +1
Reactions: htn666, Dathomirian Zabrak and orbitalover
aylik butget max 500usd yurtdisinda tanidik cok var herseyi getirebilirim sanirim.
anti-aging dikkat ediyom o yuzden yuksek dht veya cook yuksek +1k t filan olmamali yada 1iu fazla gh verecek tarzinda birsey olmamali
free t 550 civarinda

amac

instada cok fazla mk667 rad 20gr creatine filan oneriyolar ama bodybuilding ve ilac sarms peptid konusunu hic arastirmadim, bilmiyorum.

kanki kalp sorunun varsa çok riske atma düşük doz gh ile trt dose test gir gireceksen maksimum çünkü ilerisi sorun harbiden gidersin amına supp olarak creatine+magnezyum+çinko öneriyorum ama magnezyum ve çinko da gereksiz kalır trt gireceğinden dolayı

• +1
Reactions: maarda and Kayra139
Bide pct gerektirmeyen çoğu ilaç cope androjenik ilaca girecen aga neyazikki

• +1
Reactions: maarda
ben eminim sonunda kure girecegim, yani suan girememe sebebim daha diger seyleri halletmemisken kur gereksiz gibi ama frame harika bisey lan

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
montun omuzlarina corap topu koyuyorum inanilmaz bir fark oluyo bak harika duruyo 4-6cm filan var 4-6cm eklemem lazim 60cm bidelt frame inanilmaz guzel duruyo

• +1
kursuz cok zor oldugunun farkindayim, ama yasamayida seviyom zor karar

• +1
Önce natural sınırına ulaşmayı dene direk küre girme bence

• +1
free t 550 civarinda

amac

Boyun kaç

Bide pct gerektirmeyen çoğu ilaç cope androjenik ilaca girecen aga neyazikki
Low dose doz + hcg ile birazcık kurtarabilir bence,ama pctde olduğu kadar hızlı hormonlar geri dönmez
Önce natural sınırına ulaşmayı dene direk küre girme bence
O zaman kürden kazandığı gainleri tutması çok daha zor olacak çünkü sınırı geçmiş olucak,senin dediğin biraz normie cope

• +1
Low dose doz + hcg ile birazcık kurtarabilir bence,ama pctde olduğu kadar hızlı hormonlar geri dönmez

O zaman kürden kazandığı gainleri tutması çok daha zor olacak çünkü sınırı geçmiş olucak,senin dediğin biraz normie cope
semih celik boy kac baslıgına baksana sen cıddı bır yorumcusun

semih celik boy kac baslıgına baksana sen cıddı bır yorumcusun
Yav ne bilm amk trde yasiyoz zaten 170de olup 20 karı sikse gram şaşırmam
Forumda hollandada yaşayan yada kompleksi olan elemanları 180 altı over diyo sizde yiyonuz

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak and MogEater
Yav ne bilm amk trde yasiyoz zaten 170de olup 20 karı sikse gram şaşırmam
Forumda hollandada yaşayan yada kompleksi olan elemanları 180 altı over diyo sizde yiyonuz
la okusan bir sey cıkarırsın amk. kamera görüntüsündeki arabadan yola cıkarak 77-82 arasında oldugunu tahmin ettik

• +1
Kanka kriterlerine göre aklıma kür gelmiyo, low dose testo + hcg en mantıklısı gibi

Kanka kriterlerine göre aklıma kür gelmiyo, low dose testo + hcg en mantıklısı gibi
low dose t ile free t hagi araliga geliyor

• +1