Fitness mı boks mu

frewx0

frewx0

Iron
Kas oranım pek fazla değil sizce önce kol kası kazanmak için fitness başlamak dahami mantıklı olur boks başlayıp hep vuruş tekniklerini vs öğrenmek istiyorum tavsiyeniz nelerdir boksu extra olarak çevre amaçlı çok istiyorum

• +1
Reactions: yalnizucube3535
2side yapılabilir.illa birini yapacaksan boksa başla bambaşka bir olay çünkü boks
Bide boks yaparkende kolların ve omuzların gelişecek zaten

• +1
  • JFL
Reactions: jsbera, frewx0 and levisko
Kas oranım pek fazla değil sizce önce kol kası kazanmak için fitness başlamak dahami mantıklı olur boks başlayıp hep vuruş tekniklerini vs öğrenmek istiyorum tavsiyeniz nelerdir boksu extra olarak çevre amaçlı çok istiyorum
İkisini de yaptım boksta vücudun istediğin gibi gelişmeyecek ve çevre yapmak için gidiyosan o düşündüğün kadar kolay değil. Tamamen amacına bağlı bu sorunun cevabı

• +1
Reactions: Hanife and frewx0
Hangisinden keyif alıyorsan eğer kas oranın ve vücudunun durumu kötüyse kesinlikle ilk fitness'a git belli bir kütle koy öyle boks'a başla. 3 ay fullbody fitness ile hafif toparlayıp boksta bir süre takılabilirsin ama şunu unutma boksta kendine kütle koyamazsın ama o dövüş bilme özgüvenini tadarsın.
Boks : Dövüşebilmeyi öğrenmek (özgüven patlaması) / Vücudun ortalama olucak kas kütlesi pek koyamazsın
Fitness : Kas kütlesi koyarsın özgüvenin patlar dış görünüşün artar fakat dövüşmeyi bilmezsin.

Sonuç: 6 ay fitness ile kütleni kas oranını toparla 3 ay boksa yazıl temel öğren sonra fitness devam ikisini bir sakın götürme iğrenç bir duruma düşersin

• +1
Reactions: Hanife and Iranidnordid
boks + calistenics yap bence. ben haftada 3 gun boks salonuna gidiyodum diger gunlerde 100 barfiks 200 dips hedefim felan oluyodu onlari tamamliyodum gayette iyi gelisiyodum. ama senin amacin onkol kasi kazanmak galiba. reverse curl, wrist curl, dead hang gibi hareketler yardimci olur onun icinde.

• +1
Reactions: Turanmethod and veneficus
Kiz cekmek=kas yapmak
Erkek cekmek=boks

• +1
Reactions: ıdkjusthere
fitness yap oranın tuvaletinde bok görürsen ye

• +1
Reactions: frewx0
boks

• +1
Reactions: frewx0
boks + calistenics yap bence. ben haftada 3 gun boks salonuna gidiyodum diger gunlerde 100 barfiks 200 dips hedefim felan oluyodu onlari tamamliyodum gayette iyi gelisiyodum. ama senin amacin onkol kasi kazanmak galiba. reverse curl, wrist curl, dead hang gibi hareketler yardimci olur onun icinde.
Teşekkür ederim reisim cansın

• +1
Reactions: levisko
Hangisinden keyif alıyorsan eğer kas oranın ve vücudunun durumu kötüyse kesinlikle ilk fitness'a git belli bir kütle koy öyle boks'a başla. 3 ay fullbody fitness ile hafif toparlayıp boksta bir süre takılabilirsin ama şunu unutma boksta kendine kütle koyamazsın ama o dövüş bilme özgüvenini tadarsın.
Boks : Dövüşebilmeyi öğrenmek (özgüven patlaması) / Vücudun ortalama olucak kas kütlesi pek koyamazsın
Fitness : Kas kütlesi koyarsın özgüvenin patlar dış görünüşün artar fakat dövüşmeyi bilmezsin.

Sonuç: 6 ay fitness ile kütleni kas oranını toparla 3 ay boksa yazıl temel öğren sonra fitness devam ikisini bir sakın götürme iğrenç bir duruma düşersin
İkisini bir yapmayi düşünüyordum tamda teşekkür ederim kingo

• +1
Reactions: Turanmethod
İkisini de yaptım boksta vücudun istediğin gibi gelişmeyecek ve çevre yapmak için gidiyosan o düşündüğün kadar kolay değil. Tamamen amacına bağlı bu sorunun cevabı
Bizim buralarda tüm boksörler Yahudi gibi birbirini savunuyor ondan mantıklı gelmişti

• +1
Reactions: Turanmethod
antreman programımiz ayni la bende yaz boyu 100 barfiks 100 sinav 30-40 civari dips atiyordum

• +1
Reactions: levisko
boks mantikli aga onu sec dovusmeyi bilmek cidden onemli yks olmasaydi baslardim bende

yaşın kaç

2 sene boks yaptım şuan pişmanım

• Hmm...
  • +1
Reactions: eniyiguresci and Demirs
Gelişim döneminde aşırı mekanik stres yüz gelişimi açısından sakıncalı
Gelim döneminde yapabileceğin en iyi şey boks

• Hmm...
Reactions: erlang
Gelişim döneminde aşırı mekanik stres yüz gelişimi açısından sakıncalı
buna bende katılıyorum 5 ay kadar bir kick boks geçmişim oldu hele türkiyede düzgün sparring yapan eleman yok pata küte dalıyorlar ha hoş evet kawga dövüş erkeklik falan ama ama o kafaya yüze alınan darbeler uzun dönemde sıkıntı çıkarır düzgün bir yerdeyseniz dert edilcek mevzu değil gene de bence gidilmesi lazım

• +1
Reactions: erlang
Ulan gel la pm tartışalım o zaman
Zamanım yok valla açıkçası tartışmak da zaman kaybı.Herkes kendi doğrusunu uygulasın.Ben deneyimlerimden yola çıkarak bir tespit yaptım sadece.