Flörtleşme Guide | Detaylı Megarehber

yeni çıkmışsın zaten geri dönme isteğini anlıyorum ailende burdaysa ama kalıcı olarak dönme bence yazık edersin kendine
soyle diyim eger uzaktan calisip doviz kazanabilecek olursam tr disinda biyerde yasamayi dusunmuyorum

• +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, Thrill and retardedlipos
soyle diyim eger uzaktan calisip doviz kazanabilecek olursam tr disinda biyerde yasamayi dusunmuyorum
yok baba sarmaz ya isviçrede falan chill bi şekilde yaşamak daha iyi gibi ama senin kararın tabiiki

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill and Orcairis
mega bakir rehberi??:think::think:

Konuşmayı uzatmadan saadet'e giren tek ben miyim amk işede yarıyor

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide and retardedlipos
  • +1
Reactions: dogu
RETARDGUIDES
retardguides flörtleşme rehberi

NOT:Bu rehberi hazırlarken hiçbir yapayzekadan veya başka rehberlerden destek ve alıntı yapmadım yani ben bu retardın tavsiyelerini almam diyorsanız okumayın.

Öncelikle merhaba bugün size sanalda flörtleşme rehberi hazırladım bu rehberi okuduktan sonra sanalda kızlarla konuşmaya başlayabilirsiniz.

İşleyeceğimiz başlıklar.
  • Konuşacağınız kişiyi seçme
  • İlk mesaj ve tanışma
  • Konuşmayı sürdürme
  • Date

1) Profil
Sanaldan karşı cinsle konuşurken kullanıcı profiliniz çok önemli bi etken doğru fotoğraflarla güzel bi profil yapmak karşınızdaki kişinin sizi daha iyi tanımasını sağlayabilir ve iyi bir ilk izlenim bırakır. Bu fotoğraflarda fraudlayadabilirsiniz size kalmış birşey.

View attachment 4553724
kişi ilgi alanları olan boks ve gitarı belli etmiş. 25 adet postu profil fotoğrafı ve öne çıkanları var güçlü yanı olan fiziğinide paylaşmış.

View attachment 4553730
profil fotoğrafı yok bio yok post yok öne çıkan yok karşıdaki kişi fake bir hesap sanabilir ve cevap vermeyebilir.

2) Konuşacağınız kişiyi seçme

Konuşacağınız kişiyi seçmekte önemlidir genel olarak size kalmış tabiiki ama birkaç ortak ilgi alanınız olan bir kız seçmek sohbet kısmını kolaylaştırabilir.

@Zuffster tarafından yapılan bu rehberi kullanarak partnerinizi seçebilirsiniz
Thread '(GUIDE) Partner Seçme Kılavuzu | Sana uygun olanı seç !' https://looksmax.org/threads/guide-partner-secme-kilavuzu-sana-uygun-olani-sec.1824545/

Konuşacak kızları okuldan işten vb. yerlerden bulabilirsiniz yeterki elinizde birisi olsun.

3) İlk mesaj ve tanışma
Kendinize uygun bir kız bulduktan sonra eğer ilk adımı o atmazsa yapacağınız şey kesinlikle dmsine girip mal gibi "selam" "tanışalımmı" gibi şeyler yazmak olmasın. Kızın story atmasını veya not bırakmasını bekleyip paylaşımdaki şeyle ilgili birşeyler yazmak. Örnek olarak kız notuna manifest şarkısı koyduysa "aa sendemi manifest dinliyosun snap şarkısını çok severim" vb. şekilde konu açmaktır. Eğer kız not ve story atmıyorsa yada attıklarına cevap verecek birşey bulamıyosanız direkt mesaj olarak "bende gitar çalıyorum en sevdiğin parça ne" gibi şeyler yazabilirsiniz.

4) Konuşmayı sürdürme
3. adımı uyguladıktan sonra kız sohbet etmeye ilgiliyse ve konuşmaya başladıysanız sohbeti devam ettirmeniz gerekecektir. Böyle durumlarda sürekli kıza nasılsın nabıyosun gibi şeyler yazmak yerine samimi davranıp reels videoları atmak onu gerçekten güldürecek şakalar yapmak ve ilgi alanlarından konu açmak en mantıklı hareket olacaktır. Karşınızdaki kişiye ses ve fotoğraf atmak elinizdeki en büyük kozlardan biridir kız nasılsın diye sorduğunda hiç yatıyorum demek yerine bi anlık fotoğraf atmak herşeyi değiştirebilir mal gibi sohbeti kurutmayın. Eğer kız soğuk yapıyosa ve görüldüde bıraktıysa sürekli yazmayın 1 2 gün sonra yazın tekrar bakmazsa bırakın sizi istemiyordur. Eğer bu adımı başarıyla uygularsanız sıradaki adıma geçebilirsiniz

5) Date
4. adımda başarılı olduysanız ve sanaldan uzun süre konuşup birbirinizden hoşnutsanız bir datein vakti gelmiş demektir. Kızın ne zaman boş olduğunu sorun ve söylediği zamanda birlikte kahve içelimmi yemek yiyelimmi vb. şekilde bir buluşma teklif edin. Ne zaman boşsun sorusuyla kızın "ya kusura bakma bu aralar çok işim var sonra yapalım" bahanesini elemiş oluyorsunuz eğer kızın acil bir işi çıkıp gelemezse başka bir tarihe tekrar ayarlayın onada bahane bulduysa istemiyordur. Randevunuz başarılı geçerse tebrikler yüksek ihtimalle sevgili oldunuz.

Bu rehber bu kadardı okuduğunuz için teşekkürler.

İlk rehberim olduğu için formatta düzende vb hata olabilir af buyurun.
uzun sürdü rep atın la:aheago:
retardguides devam edecek
benim profil 2.si gibi öneçıkarılanlarda dışarda tipim var geri dönüş oranı iyi

• +1
Reactions: retardedlipos
benim profil 2.si gibi öneçıkarılanlarda dışarda tipim var geri dönüş oranı iyi
kanka gizli hesapsa profil+ bio olmayinca istek kabul edilmiyo bile genelde

mirin

• Love it
Reactions: retardedlipos
Eğer bir htn iseniz bu retardı dinlemenize gerek yok🤑🤑

• JFL