lonelylurker
Lurker
@flows5991 lan kamil yaşıyon mu 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nerden ogrendinFoid cıktı ve @Fridx le evlendi suan egenin bir sahil kasabasında mutlu mesut yasıolar
komik olsun diye yazmadım gavat git kendine çeki düzen ver itvay vay vay nolmus ahahahahahaha kıhkıhkhıhkhıhıkıhkıh kanka nolmus ya cok komık kanka ahahahaha
ben sana kufur etmısmıyım cok ayıbkomik olsun diye yazmadım gavat git kendine çeki düzen ver it
şaka bir yana kardeşim harbiden bir çeki düzen ver gavat olmak nedir yaw olm utanmıyor musunuzben sana kufur etmısmıyım cok ayıb
cucklugu tad bi kardesim sonra anlarsın beni anlatılmaz yasanırşaka bir yana kardeşim harbiden bir çeki düzen ver gavat olmak nedir yaw olm utanmıyor musunuz
Gavatlık bir yasam bicimidirşaka bir yana kardeşim harbiden bir çeki düzen ver gavat olmak nedir yaw olm utanmıyor musunuz
@NoxInfernum bunun bilimsel açıklaması neydicucklugu tad bi kardesim sonra anlarsın beni anlatılmaz yasanır
olum sen shitskin kürtsün bunun acısı sana ömür boyu yeterBenimkisiyle oynuyo şuan
Yarrsgımın başı sen nesin amınakodgum sankş iskandinav bana shitskin kürt diyo orospuçocuguolum sen shitskin kürtsün bunun acısı sana ömür boyu yeter
XŞZPDFWDFPOWDOPvay vay vay nolmus ahahahahahaha kıhkıhkhıhkhıhıkıhkıh kanka nolmus ya cok komık kanka ahahahaha
muh iskandinav kes sesini tekrar et shitskin bir kürtsünYarrsgımın başı sen nesin amınakodgum sankş iskandinav bana shitskin kürt diyo orospuçocugu![]()
Saar iaemm turrkish saaar we're white saaar pls accept me saaaaarmuh iskandinav kes sesini tekrar et shitskin bir kürtsün
Daşşaklarımın altında boguldu it@Serialsuicide kamil jfl atıp çekiyor olm kabullen shitskin bir kürtsün
Yanımda foid olduğunu kabul edip beni insellikten kurtardı@flows5991 lan kamil yaşıyon mu![]()