Fridx
Exotic Ethnic
Hacim naptin ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
valla bana da geçen discord nitro attı arap şeyhi gibi aqYa abi valla cok mahcup oluyorum
Aga biz bu rezi yerine bunumu mod yapaydikvalla bana da geçen discord nitro attı arap şeyhi gibi aq
Menu+2.ayranbulusunca soz kari siktirtcem ve doner yeriz
Eski name şekline dönAga bu ay self atcaktimda aartik sonraki aya kaldi![]()
krdsm 2 dk dm gelseneal sana vip kardeşim![]()
babadan kalma bir huy bağış yapmayı sever ihtiyar@flows5991![]()

knk benım de bu ayki gymi odesenebabadan kalma bir huy bağış yapmayı sever ihtiyar
doxxlarım yoksa bakknk benım de bu ayki gymi odesene
Dear ZerefDragnee1l,doxxlarım yoksa bak![]()
ADAMI SOMURMEYIN LAAUNknk benım de bu ayki gymi odesene
Yaşasın sivaslılarbabadan kalma bir huy bağış yapmayı sever ihtiyar
işlem yapalım kardeşim @Resistance.doxxlarım yoksa bak![]()
doxumu kendi ellerimle verdiğime inanamıyorum hala allahtan zerefte var sadece bide bir şahıs daha gördüdoxxlarım yoksa bak![]()
sahis bendoxumu kendi ellerimle verdiğime inanamıyorum hala allahtan zerefte var sadece bide bir şahıs daha gördü![]()
karabasanın ağzına geğir BROOTALUZAK MESAFE ILISKIMDE SEVGILIM HESABIMDAKI 10 KIZ ARKADASIMIN PRIVINDEN CIKMAMI ISTEDI, ZORLA CIKARTTI?
NE YAPMALIYIM?
View attachment 4694946
Knk bu yazi yok olmuyomu @Resistance. Su seyi silsene cnm kiz gormeye mazallahkarabasanın ağzına geğir BROOTAL

hayati tehlikem var sen adminsinAnlamadımKnk bu yazi yok olmuyomu @Resistance. Su seyi silsene cnm kiz gormeye mazallahhayati tehlikem var sen adminsin
Anlamadım
Bu MESAJI YOK EDEBILERMASIN BEN ANLAMIYOM reply yaziyo bu replyimi yok edermisin
kan tahlili demiyon mu isim soyisim tc bende gördümde ss fln almadımdoxumu kendi ellerimle verdiğime inanamıyorum hala allahtan zerefte var sadece bide bir şahıs daha gördü![]()
PAYLASIMI SİL BENİ ÖLDÜRECEKLERKnk bu yazi yok olmuyomu @Resistance. Su seyi silsene cnm kiz gormeye mazallahhayati tehlikem var sen adminsin
@szenn KARDES MESAZINA EDIT AT HELE SUNAPAYLASIMI SİL BENİ ÖLDÜRECEKLER
SENIN YUZUNDEN SEVKILIM AYRILCAK BENDEN BURAYA BAKARSA CABUK MESAZI DEGISTIR NOLURkarabasanın ağzına geğir BROOTAL

Halledildi.Bu MESAJI YOK EDEBILERMASIN BEN ANLAMIYOM reply yaziyo bu replyimi yok edermisinlutfen bunuda yok et sonra
))))))))
![]()
Yaaa.Halledildi.
sevgilimin kara basana geğirdiğini duysam sakso çekerim@szenn KARDES MESAZINA EDIT AT HELE SUNA
SENIN YUZUNDEN SEVKILIM AYRILCAK BENDEN BURAYA BAKARSA CABUK MESAZI DEGISTIR NOLUR![]()
hee isim sansürlü ztnkan tahlili demiyon mu isim soyisim tc bende gördümde ss fln almadım