betrayal
Iron
Bayadır konuştuğum bir kız vardı htb civarıydı (overrate falan da değil) okul başında bunun bestie obez orospu evladı benden hoşlanmaya başladı daha ilk görüşü okul gezisinde görmüştü beni. Şaka maka müzik zevkimiz falan da uyuşuyordu o bir günde utanmasa vericek kıvama geldi priwinden istek atıyor falan. Bu bana o gün içine açıldı (bismillah amk). Bende kibarca reddettim. Sonra bu reddettiğim kız benin hoşlandığım kıza (X diyeyim) X'e şu tarz şeyler demete başladı. "Sen Y'ye (Bana) aşık olsan bile problem olmaz falan dedi. Neyse sonra ben bu X ile baya yakınlaşmaya başladım. 2 hafta boyunca tüm gün durmadan mesajlaşmalar falan. Bir ara dedi ki gel buluşalım. Tamam dedim ben de. Sahilde deniz manzaralı keyifli bir buluşmaydı. Bugünde artık açılayim dedim ve red yedim amk
. Diyor ki ben en yakın arkadaşımı (obezi) üzemem falan. Seni de üzmek istemiyorum çok teşekkür ederim falan. Ne düşünüyorsunuz ?
. Diyor ki ben en yakın arkadaşımı (obezi) üzemem falan. Seni de üzmek istemiyorum çok teşekkür ederim falan. Ne düşünüyorsunuz ?