foidlere foid gibi davranın

Zodiac

Zodiac

Nothing Ever Happens
geç bakın mesaja umursamaz davranın bir gün iltifat edip öbür gün trip atın işte o zaman tüm gün yazmamanıza rağmen gecenin bi vakti sizi düşünüp yazacaktır denendi onaylandı.

ama kaybetme korkunuz olmadığı foidlere yapın bunu her foide yapılmaz bazıları elinizde patlıyor kaybetme korkunuzu yenmek için de belli bir tecrübe edinmeniz lazım

böyle bi threadı niye bu saatte açıyorum?
o da benim mentalcelliğim uyuyamıyorum amk kafamı sikeyim

• JFL
  • +1
Reactions: kurdistan, temelyeterliliktest, churmaxxed and 8 others
sırf bağlansın diye kaybediyoz sonra

• Hmm...
  • +1
Reactions: kurdistan and Zodiac
geç bakın mesaja umursamaz davranın bir gün iltifat edip öbür gün trip atın işte o zaman tüm gün yazmamanıza rağmen gecenin bi vakti sizi düşünüp yazacaktır denendi onaylandı.

ama kaybetme korkunuz olmadığı foidlere yapın bunu her foide yapılmaz bazıları elinizde patlıyor kaybetme korkunuzu yenmek için de belli bir tecrübe edinmeniz lazım

olmadigin biri gibi davrandiginda sevilcegini ilgi gorcegini falan mi saniyon aq

kiz seni begenmediyse istedigin kadar manipule et incel hayatinda hicbisey degismicek

begendiyse de dogu kardesimiz gibi yakiskli ama sorunlu olarak gozukceksin sadece
he ultra yakisikli atletik uzun boylu falansan kiz sorun etmez ama oyleysen de yine kendin gibi davranman kendin ve karsindaki acisindan daha iyi her turlu

• +1
Reactions: kurdistan, Serialsuicide and elemancomeback31
Gerizekali

Belkide sen 190 cm oldugun icin olabilir mi amk

• JFL
  • +1
Reactions: kurdistan, why not me?, temelyeterliliktest and 6 others
Christian Bale Swag GIF

• +1
Reactions: kurdistan and Zodiac
dipnot ;
yakisikli uzun veya fiziginiz iyi degilse kisaca hicbir sekilde bi albeniniz yoksa bi sike yaramaz haberiniz olsun

• +1
  • JFL
Reactions: why not me?, Serialsuicide, kurdistan and 1 other person
dipnot ;
yakisikli uzun veya fiziginiz iyi degilse kisaca hicbir sekilde bi albeniniz yoksa bi sike yaramaz haberiniz olsun
water

• +1
Reactions: Serialsuicide and kurdistan

beyler bu fact ya laf etmişsiniz adama da umursamazlıktan ziyade belirsizlik ve heyecan yaratmanız önemli thread yazcam bunla alakalı

• +1
Reactions: Zodiac and Serialsuicide
dipnot ;
knk sen femboysun zaten jb çekici degilmisin zaten

• JFL
  • +1
Reactions: Yagiz8928, Zodiac and why not me?
dipnot ;
albenin yoksa ilişki yapamazsın ki zaten

• +1
Reactions: Zodiac
beyler bu fact ya laf etmişsiniz adama da umursamazlıktan ziyade belirsizlik ve heyecan yaratmanız önemli thread yazcam bunla alakalı
:feelsokman:

• Love it
Reactions: kurdistan
Kızla bulusmaya hep jilet gibi gidiyordum arda güler formasıyla gitmenin vakti geldi

• JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, Yagiz8928, why not me? and 5 others
  • +1
Reactions: marlonteixeira

Attachments

• IMG_4888.jpeg
    IMG_4888.jpeg
    1.5 MB · Views: 0
  • +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: Zodiac, temelyeterliliktest, kurdistan and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, Yagiz8928, Serialsuicide and 2 others
dene bakalım ne olacak yazarsın sonra
Güncelleme hicbisey olmadı sorun su kız foid degil olsaydı bile sorun olacagını dusunmuyorum örnek

Attachments

• IMG_4890.png
    IMG_4890.png
    8.5 MB · Views: 0
  • +1
Reactions: Zodiac, kurdistan and churmaxxed
  • JFL
Reactions: Zodiac, kurdistan and marlonteixeira
knk sen femboysun zaten jb çekici degilmisin zaten
kanka saka maka gulduk eglendik de az ciddi olmanin zamani geldi, bende birak femboyu, hicbir sekilde cekicilik yok

• So Sad
  • +1
Reactions: Zodiac, Serialsuicide and psikozbagimlisi
kanka saka maka gulduk eglendik de az ciddi olmanin zamani geldi, bende birak femboyu, hicbir sekilde cekicilik yok
acını paylasıyorum knk niye bu forumdayiz saniyosun

• +1
albenin yoksa ilişki yapamazsın ki zaten
yok kanka bazi orosbucocugu simpler allem ediyo kallem ediyo mtb kizin ayagindaki bas parmaga bile iltifat edip bi sekilde sevgili yapiyolar bence bu sitedeki kimse kendini boyle sikten duruma dusurmez tamam cirkinsin falan kanka da bu bambaska bi boyut aggg kendine de mi saygin yok mq, en ufak seyde de bu bahsettigim simp ibnelere de hemen siktiri cekiyolar

• +1
acını paylasıyorum knk niye bu forumdayiz saniyosun
kanka ben sahsen aci durumunu coktan kabullendim ve eskisi kadar mal mal uzulmuyom ama bp gercekten asssiri komik bisey amk mesela chud diye bir kelime var HAHAQHABQHQ chud ne amk soylerken bile guluyorum

• +1
Reactions: psikozbagimlisi
burdaki femboy severleri çekiyosundur knk

• Love it
Reactions: Jaegon
kanka ben sahsen aci durumunu coktan kabullendim ve eskisi kadar mal mal uzulmuyom ama bp gercekten asssiri komik bisey amk mesela chud diye bir kelime var HAHAQHABQHQ chud ne amk soylerken bile guluyorum
chud gerçek insan la

• +1
burdaki femboy severleri çekiyosundur knk
olum yasadıgım semtte femboy buldum asiri iyi bir sey amina koyim kizdan daha guzel bunlarda hipergami cok yok diyorlar acaba pullayip sikebilir miyim vucut yapsam sadece

• JFL
olum yasadıgım semtte femboy buldum asiri iyi bir sey amina koyim kizdan daha guzel bunlarda hipergami cok yok diyorlar acaba pullayip sikebilir miyim vucut yapsam sadece
hypergami yok olm zaten gay ilişkilerde

• +1
Reactions: Zodiac and why not me?
kepezde nereye buluyon amk :lul:

• JFL
Reactions: why not me?
pullarsan thread aç bu arada:lul::ROFLMAO:

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac and why not me?
  • JFL
Reactions: Zodiac, Serialsuicide, ascendantwill and 2 others

Users who are viewing this thread

Back