FOIDLERI düzeltmenin yolu

Aven

Aven

Economist
ERASMUSU yasaklayın.

Hatta direkt ÜNIVERSİTEYİ yasaklayıp liseden sonra evlenme zorunluluğu getirin.

SOSYAL medyayı yasaklayın.

Hazır el atmışken askerliği de kaldırabilirsiniz.

Hipergami bitecek ve IQ yükselecektir

1000034466

• +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: avgturk, recessedinfrasss, stacyworshipper and 9 others
Images 1

• JFL
Reactions: stacyworshipper, Thrill and coax96
erasmus cidden bu kadar makara mı

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 512778 and Stardew
direk şey yasası lazım herkes looksmatchi ile evlensin en fazla 1 psl üstünle evlenebil

• +1
  • Love it
Reactions: iwishiwastaller, Thrill, Deleted member 512778 and 2 others
direk şey yasası lazım herkes looksmatchi ile evlensin en fazla 1 psl üstünle evlenebil
7cm ve üstü boy farkıda yasak

• +1
  • Love it
Reactions: iwishiwastaller, Thrill, Deleted member 512778 and 1 other person
hayır hayır foidler direkt olarak genetik insani değerleri olmayan etik kurallardan yoksun çıkar için herşeyi elde etmek isteyen tiplerdir

• +1
Reactions: Thrill
hayır hayır foidler direkt olarak genetik insani değerleri olmayan etik kurallardan yoksun çıkar için herşeyi elde etmek isteyen tiplerdir
Abartma king

• +1
Reactions: ostoko and Thrill
ne karşı çıkıyon oc yalan değil açıkla bakam
Amını siktiğimin çocuğu bütün kadınlara genelleme yaparak konuşma kendi çevren adına konuş. Bütün kadınları aynı mı sanıyorsun veya bütün kadınlar şerefsiz şeytan mı sanıyorsun yarrağımın kafası

• +1
  • Ugh..
Reactions: -BayHarbourButcher, iwishiwastaller and Thrill
Amını siktiğimin çocuğu bütün kadınlara genelleme yaparak konuşma kendi çevren adına konuş. Bütün kadınları aynı mı sanıyorsun veya bütün kadınlar şerefsiz şeytan mı sanıyorsun yarrağımın kafası
orospu evladı burda bana bluepill kasma hümanistlik kasıp foidleri aklayabileceğinimi sandın birde genelleme yapma demiş amını siktiğim diyorum ya genetik biyolojik olarak böyleler genel olmasada yarasından fazlası böyle illaki istisna vardır ama çok az

• +1
Reactions: iwishiwastaller and Thrill
orospu evladı burda bana bluepill kasma hümanistlik kasıp foidleri aklayabileceğinimi sandın birde genelleme yapma demiş amını siktiğim diyorum ya genetik biyolojik olarak böyleler genel olmasada yarasından fazlası böyle illaki istisna vardır ama çok az
"Biyolojik olarak böyleler" tamam kardeşim yakın zamanda intihar et yarın bir gün incel rage geçirip sokaktan geçen masum kadınları falan öldürmenden korkuyorum
Senin bugün attığın threadıda okudum korkunç bir düşünce yapısına sahipsin

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher, Iranidnordid and Thrill
"Biyolojik olarak böyleler" tamam kardeşim yakın zamanda intihar et yarın bir gün incel rage geçirip sokaktan geçen masum kadınları falan öldürmenden korkuyorum
Senin bugün attığın threadıda okudum korkunç bir düşünce yapısına sahipsin
şiddet hiçbir zaman çözüm değildir sadece gerçekleri konuşuyorum okey?

• +1
  • JFL
Reactions: -BayHarbourButcher, iwishiwastaller and Thrill
Kadınlar yanınıza gelip size ilgi vermediği için suçlu değiller ve siz bunun için haklı değilsiniz

Ne olursa olsun erkek her zaman etkilemeye çalışan taraf olacak bu yüzden sikikçe düşğnce yapılarına bürünmekten ziyade bir kez geldiğin hayatta cesurca bir şeyler deneyebilirsin

Arkadaş gayet haklı düzgün kadınlar da var her ne kadar az olsa da var yani

Çıkar için elde etmek isteyen tipler demişsin ona bakarsan her insan çıkar için birbirinin yanında sen bile gün içinde çıkar için belirli kararlar alıyorsun farkında olmadan bu forumdaki herkes bunu yapıyor bu kadın doğası değil insan doğası direkt kadını erkeği yok bunun

Cinsiyet düşmanlıgının ve savaşlarının insanları aslında bireyselleştirip kapitalist düzende daha çok köleleşmesinin bir parçası olduğunu biliyor muydun mesela

Bu sistem kabileleşen ve birlik olan vatandaşlardan korkar çünkü bireycilik demek daha güçsüz toplum demek. Ve tüm bu kadınlar oçtur azgındır chad gördü mü seni satar üstünde hoplar algısı bireycileştirmenin yalnızca bir parçası böyle bir şey yok

Kadın ona başka erkeklerin sunmadığı deneyimleri ve başka erkeklerin hissettirmediği şeyleri hissettirebilirsen sana aşık olur erkek için de aynı şekişde

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: ostoko, -BayHarbourButcher, Deleted member 512778 and 1 other person
herkesin kriteri olabilir siktir edin isteyen istediğini seçsin herkesin kriteri var diye düzeltilecek bir şey oluyor demek değil yani

• +1
Reactions: eniyiguresci and Iranidnordid
Kadınlar yanınıza gelip size ilgi vermediği için suçlu değiller ve siz bunun için haklı değilsiniz

Ne olursa olsun erkek her zaman etkilemeye çalışan taraf olacak bu yüzden sikikçe düşğnce yapılarına bürünmekten ziyade bir kez geldiğin hayatta cesurca bir şeyler deneyebilirsin

Arkadaş gayet haklı düzgün kadınlar da var her ne kadar az olsa da var yani

Çıkar için elde etmek isteyen tipler demişsin ona bakarsan her insan çıkar için birbirinin yanında sen bile gün içinde çıkar için belirli kararlar alıyorsun farkında olmadan bu forumdaki herkes bunu yapıyor bu kadın doğası değil insan doğası direkt kadını erkeği yok bunun

Cinsiyet düşmanlıgının ve savaşlarının insanları aslında bireyselleştirip kapitalist düzende daha çok köleleşmesinin bir parçası olduğunu biliyor muydun mesela

Bu sistem kabileleşen ve birlik olan vatandaşlardan korkar çünkü bireycilik demek daha güçsüz toplum demek. Ve tüm bu kadınlar oçtur azgındır chad gördü mü seni satar üstünde hoplar algısı bireycileştirmenin yalnızca bir parçası böyle bir şey yok

Kadın ona başka erkeklerin sunmadığı deneyimleri ve başka erkeklerin hissettirmediği şeyleri hissettirebilirsen sana aşık olur erkek için de aynı şekişde
Kelimesi kelimesine katılıyorum. Aslına baktığın zaman hipergami bile insanlığın hatta bütün hayvanların doğasında olan bir durum. Kadınlar doğada 9 ay gebe kalıyor çocuğunu doğuruyor ve erkek olarak senin tek yaptığın şey onu döllemek. Kadın onu dölleyen adamın tabiki güçlü olmasını kabilede iyi bir konumda olmasını isteyecek, çünkü güçsüz bir adam gebe kalmış bir kadını ve çocuğu koruyamaz, yeterli besleyemez ve hayatta tutamaz. Kadın bu yüzden her zaman daha iyisini isteyecek.He şimdi sosyal medya ile beraber hipergami çığrından çıkmış durumda, kadınlar erkeklere düşman oluyor ama yapacak bir şey yok gibi zamanında bizde onları ezmişiz

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher